Czy te objawy świadczą o ciąży? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-07-24, 20:43   #1
martabbb
Przyczajenie

Unhappy

Czy te objawy świadczą o ciąży?

Hej, wybaczcie zły wątek lub cokolwiek, ale konto mam od kilku minut i w ogóle tego nie ogarniam, przechodząc do tematu...

Mam 18 lat. Do pełnego stosunku nigdy nie doszło, jednak w dni płodne (około 2tyg temu) spędziłam noc z chłopakiem i on dotykał swoimi narządami moich. Spanikowana potem "przypadkiem" dotknęłam ale on był suchy, wiec uspokoiłam się, że nic nie dostało mi się do pochwy.

Jednak od kilkunastu dni bardzo stresuję się, że jakimś cudem jednak mogło dojść do zapłodnienia. Miałam dostać okres 4 dni temu i w pewnym sensie dostałam, lecz przypominało bardziej plamienie. Najpierw brązowe, później krew, potem znów brązowe. Mimo to miesiączka była baaaardzo skromna, tak naprawdę tylko przy podcieraniu coś było, ew. przy sikaniu.
Dodatkowo bolą mnie plecy, chociaż ostatnio zaczęłam ćwiczyć na nogi i pośladki i zastanawiam się, czy to może dlatego.
Gdy wstanę miewam czasami lekkie mroczki przed oczami i mam wrażenie że mam lekkie wzdęcie (chociaż nie zwracałam wcześniej na takie rzeczy uwagi więc może miałam tak wcześniej).
Pomijam fakt, że odkąd przeczytałam o metalicznym posmaku w ciąży mam wrażenie że też go czuję...
Jutro idę po test ale mimo to chciałam spytać bardziej doświadczonych osób co o tym sądzą... To tylko emocje czy rzeczywiście coś może być na rzeczy?
martabbb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-25, 09:02   #2
Qazsew
Zakorzenienie

Dot.: Czy te objawy świadczą o ciąży?

Cytat:
Napisane przez martabbb Pokaż wiadomość
Hej, wybaczcie zły wątek lub cokolwiek, ale konto mam od kilku minut i w ogóle tego nie ogarniam, przechodząc do tematu...

Mam 18 lat. Do pełnego stosunku nigdy nie doszło, jednak w dni płodne (około 2tyg temu) spędziłam noc z chłopakiem i on dotykał swoimi narządami moich. Spanikowana potem "przypadkiem" dotknęłam ale on był suchy, wiec uspokoiłam się, że nic nie dostało mi się do pochwy.

Jednak od kilkunastu dni bardzo stresuję się, że jakimś cudem jednak mogło dojść do zapłodnienia. Miałam dostać okres 4 dni temu i w pewnym sensie dostałam, lecz przypominało bardziej plamienie. Najpierw brązowe, później krew, potem znów brązowe. Mimo to miesiączka była baaaardzo skromna, tak naprawdę tylko przy podcieraniu coś było, ew. przy sikaniu.
Dodatkowo bolą mnie plecy, chociaż ostatnio zaczęłam ćwiczyć na nogi i pośladki i zastanawiam się, czy to może dlatego.
Gdy wstanę miewam czasami lekkie mroczki przed oczami i mam wrażenie że mam lekkie wzdęcie (chociaż nie zwracałam wcześniej na takie rzeczy uwagi więc może miałam tak wcześniej).
Pomijam fakt, że odkąd przeczytałam o metalicznym posmaku w ciąży mam wrażenie że też go czuję...
Jutro idę po test ale mimo to chciałam spytać bardziej doświadczonych osób co o tym sądzą... To tylko emocje czy rzeczywiście coś może być na rzeczy?
Zrob ten test i przestan panikowac,szanse są baaaaaaardzo małe,poprostu we wszystkim doszukujesz sie objawow bo tak sie przejelas,na przyszlosc unikaj takich sytuacji zebys nie miala powtorki z rozrywkii jak mozesz daj znac jak wynik testu,a jak wyjdzie pozytywny to chyba powinnas zaczac grac w lotto bo szanse w obu przypadkach na trafienie sa bardzo podobne
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-25, 09:17   #3
d169664e00d109aa737daf198b1aecbf032d7859
Konto usunięte

Bez szans na ciążę. Niepotrzebnie panikujesz.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
d169664e00d109aa737daf198b1aecbf032d7859 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-27, 10:12   #4
Maly_Pikus
Raczkowanie

i jak test?
Maly_Pikus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości