|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Czy te objawy świadczą o ciąży?
Hej, wybaczcie zły wątek lub cokolwiek, ale konto mam od kilku minut i w ogóle tego nie ogarniam, przechodząc do tematu...
Mam 18 lat. Do pełnego stosunku nigdy nie doszło, jednak w dni płodne (około 2tyg temu) spędziłam noc z chłopakiem i on dotykał swoimi narządami moich. Spanikowana potem "przypadkiem" dotknęłam ale on był suchy, wiec uspokoiłam się, że nic nie dostało mi się do pochwy. Jednak od kilkunastu dni bardzo stresuję się, że jakimś cudem jednak mogło dojść do zapłodnienia. Miałam dostać okres 4 dni temu i w pewnym sensie dostałam, lecz przypominało bardziej plamienie. Najpierw brązowe, później krew, potem znów brązowe. Mimo to miesiączka była baaaardzo skromna, tak naprawdę tylko przy podcieraniu coś było, ew. przy sikaniu. Dodatkowo bolą mnie plecy, chociaż ostatnio zaczęłam ćwiczyć na nogi i pośladki i zastanawiam się, czy to może dlatego. Gdy wstanę miewam czasami lekkie mroczki przed oczami i mam wrażenie że mam lekkie wzdęcie (chociaż nie zwracałam wcześniej na takie rzeczy uwagi więc może miałam tak wcześniej). Pomijam fakt, że odkąd przeczytałam o metalicznym posmaku w ciąży mam wrażenie że też go czuję... ![]() Jutro idę po test ale mimo to chciałam spytać bardziej doświadczonych osób co o tym sądzą... To tylko emocje czy rzeczywiście coś może być na rzeczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy te objawy świadczą o ciąży?
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Bez szans na ciążę. Niepotrzebnie panikujesz.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
i jak test?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.