![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 19
|
podniesienie w³osów
Czesc
Chcia³abym podnie¶æ sobie trochê w³osy by nie by³y takie przyklapniête (co¶ jak ma Rosati), ale nie wiem czym i jak, Czy s± jakie¶ zabiegi?? Macie moze zdjêcia jak w³osy pó¿niej wygladaj±? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 373
|
Dot.: podniesienie w³osów
polecam p³yn unosz±cy w³osy u nasady Matrix - u mnie dzia³a super, kosztuje ok 52z³, ale za to jest bardzo wydajny
pozdr. Ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Zapytaj w salonie Welli, bo wiem, ze oni robia cos takiego o co ci chodzi, tylko, ze zapomialam nazwe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Juz wiem przypomnialam sobie, nazywa sie Wella Styling ponoc nie niszczy wlosów i dobrze wyglada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja siê podepnê, by mieæ ten w±tek w subskrycji.
![]() ![]() ![]() A przy okazji mam zdjêcie w garderobie - fryzjer puszy w³osy rêk± i lakieruje - mo¿e o to w tym chodzi, hmm? ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznañ 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, ¿e osi±gniêcie go wymaga czasu. Czas i tak up³ynie" ¯adne jedzenie nie jest a¿ tak dobre, by by³o warte chocia¿by kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze parê.
![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznañ 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, ¿e osi±gniêcie go wymaga czasu. Czas i tak up³ynie" ¯adne jedzenie nie jest a¿ tak dobre, by by³o warte chocia¿by kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 119
|
![]() Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=5538 Osita je¶li chodzi o Weronikê, to ona po 1. ma gêste w³osy. £atwo im nadac tak± fryzure. PO drugie mocno ma je natapirowane i polakierowane. MNiej wiêcej nie trudno na jej w³osach uzyskaæ efekt podniesienia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 802
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 265
|
![]()
No ja nie wiem. JAk ja za³o¿y³am taki w±tek tosiê dowiedzia³am, ¿e ona ma straszne te w³osy i wogóle nie cieszy³ siê zainteresowanie. A tu... Popieram- jej w³osy s± super. JA mam niestety cienkie w³osy i na moich raczej nie by³oby takiego efektu, a nawet je¶li da siê go uzyskaæ to i tak nie wiem jak to zrobiæ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja by³am wrêcz pewna, ¿e to ten lakier (sama go mam, ale jest oookropny dla mnie - jak jaki¶ lep):
Nie ma go na KWC, ale ma praktycznie takie samo opakowanie: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=2432 Nawet ten pasek ma zielony (jak na zdjêciu), tylko, ¿e to nie s± profesjonalne kosmetyki a to jest zdjêcie robione przed pokazem mody, wiêc mo¿e siê mylê. ![]() Co do w³osów - nie zawsze mi siê podoba. Widzia³am du¿o jej zdjêæ, a tylko te co tu wklei³am mi siê podobaj± (z wyj±tkiem pierwszego). Czasem wygl±da, jakby mia³a perukê, nie wiem - takie mam wra¿enie, hehehe. ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ils&itemid=699 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=2215 Rencenzje maj± bardzo dobre, wiêc mo¿na by tego spróbowaæ. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 720
|
a mi sie jej fryzura nic a nic nie podoba
![]() jakos tak groteskowo na niektórych fotkach wygl±da, a juz z tymi tapirami to jak S.Loren sprzed lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Nie wiem czy siê nie mylê ale ten lakier wygl±da identycznie jak mój , nawet mam go przed oczami. a mój lakier to Wella shock waves (zreszt± bardzo ok).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 119
|
A ja my¶lê, ¿e przede wszystkim nie chodzi³o za³o¿ycielce w±tku o to jaki lakier do w³osów pokazany jest na zdjêciu
![]() ![]() A mnie siê wydaje, ¿e to lakier Wella Design ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 97
|
po 1 nie zrobisz nigdy sama w domciu takich wlosów jesli twoje sa proste....ta laleczka ma zrobiona lekka trwa³± ale to bardzo lekk± moze nawet zabieg heedlains dlatego jej w³osy mo¿na tak uczesaæ ... to jest tapirowane po pasmie od góry zlakierowane i to bardzo mocno ...lakier na zdjeciu wella shock waves i polecam bo mam i jest swietny ... a nstepnie tapir z wierzchu jest rozczesany i podpiety z tylu g³owy jak± s lekka spinka jak na zdj 2 ...a na reszcie ma rozpuszczone jak widac tylko dobrze zlakierowane wiêæ stoj±...mi tez tak czasmi stoja jak sie namecze z wa³kami a nastepnie z tapirowaniem i lakierowaniem choc moje sa d³uzsze i cie¿sze dlatego efekt utrzymuje sie góra 3 h
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 801
|
[/B]Ja czasami robie sobiê taka fryzurkê a'la Rosati.Mam gêste w³osy wiêc zrobiê taka w 5 min.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 307
|
ja tez sie odepne do watku, bo moje przyklapniete wlosy dzialaja mi juz na nerwy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ta.. Moja kolezanka ogl±da³a z ni± wywiad, na reklamach daja jej mega ¶wiat³o na w³osy, a na twarz ciemniejsze ¿eby sie b³yszcza³y maksymalnie.. Co do puszysto¶ci to na jakich¶ sprê¿ynakach jej to rob± co jest raczej niewygodne haha
To nie troche podbudowa³o bo chcia³am zawsze takie mieæ.. Sama mam proste i b³yscz±ce i gêste ale tak siê lej± i do tego ciê¿kie s±, ¿e nie ma si³y ich podnie¶æ.. Zazdroszcze Ró¿yczce podatno¶ci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
Wiadomo¶ci: 6 269
|
[quote=Kot*]Ta.. Moja kolezanka ogl±da³a z ni± wywiad, na reklamach daja jej mega ¶wiat³o na w³osy, a na twarz ciemniejsze ¿eby sie b³yszcza³y maksymalnie.. Co do puszysto¶ci to na jakich¶ sprê¿ynakach jej to rob± co jest raczej niewygodne haha
ostatnio czytalam w www.pudelek.pl o Rosati cytuje ze Rosati czesze sie u samego mistrza Leszka Czajki w jego warszawskim zakladzie.I ze fantastyczne loki Weroniki nie sa calkiem prawdziwe-czesc z nich to doczepiane pasma. ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 307
|
a to oszustka
![]() a wiecie gdzie Leszek ma swoj salon? i czy ewentualnie zwykly smiertelnik moglby przekroczyc jego prog? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 166
|
Ja równie¿ mam zastrze¿enia co do moich w³osów. S± d³ugie i niestety - strasznie cienkie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 666
|
Rosati ma .. przed³u¿one i zagêszczone w³oski, wiêc sie nie martw
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Fakt, ¿e idea³ów nie ma, ale takim w³oskom jak moje przyda³oby siê wspomaganie
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
hehe, to tez sobie przedluz wloski albo zagê¶æ, poszukaj w±tkow na ten temat
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=114772 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Dziêki, na pewno siê troszkê poedukujê
![]()
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Wiem, ze troche schodzê z tematu puszysto¶ci na pannê Rosati, ale to tylko po to, ¿eby siê nie ³udziæ CUDOWNYM TAPIROWANIEM I LAKIEREM http://www.pudelek.pl/artykul/585 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 159
|
Ja ju¿ od dawna uk³adam w³osy w³asnie jak panna Rosati.
Mam w³osy podobnej d³ugo¶ci,równie¿ gêste. Robiê to tak,¿e tapiruje ka¿de pasmo w³osów oddzielnie i mocno spryskuje lakierem. Natêpnie w koñcówki wgniatam piankê i znów lekko pryskam lekierem-równie¿ je ugniataj±c. Efekt taki,¿e w³osy u nasady s± mocno podniesione,a koncówki w³osów wywijaj± sie w rózne strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 159
|
Cytat:
![]() Ale na twoim avatarku widzê-o ile to Twoje zdjêcie-¿e z Twoimi w³oskami nie jest a¿ tak ¼le wcale ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.