|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tonik/wcierka Aubrey Organics Biotin Repair Scalp Tonic
Hej, ciekawią mnie bardzo opinie na temat toniku-wcierki do włosów Aubrey Organics Biotin Repair Scalp Tonic, czy ktoś może używał i jest w stanie się na temat tego kosmetyku wypowiedzieć? Nie ma go w KWC, recenzje na blogach znalazłam tylko dwie, które w sumie niewiele mówią jakie finalnie kuracja tym produktem dała efekty. Wrzucam zdjęcie toniku a także zdjęcie tyłu etykiety ze składem (który swoją drogą jest imponujący i Jantar przy nim chyba wysiada). Czekam na Wasze opinie
![]() IMG_1496957169.519298.jpg IMG_1496957182.540072.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tonik/wcierka Aubrey Organics Biotin Repair Scalp Tonic
Ktoś coś???
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
na mnie niestety nie działają żadne wcierki ani olajki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Cześć,
Moim zdaniem warto spróbować! Ja po różnych przejściach z moimi wypadającymi włosami, które były spowodowane m.in. aspektami zdrowotnymi postanowiłam sobie kupić specjalistyczny szampon, odżywkę i właśnie taki tonik i powiem Ci, że to wszystko złożone do kupy działa cuda! ![]() ![]() Tego toniku, o który pytasz nie używałam, ale na Twoim miejscu bym spróbowała, nie zaszkodzi a może pomóc ![]() ![]() https://www.miastowlosow.pl/21,150,5...padaniu-wlosow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.