|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kto ma....
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...rname=rzyrafka
taką mu recenzje wysmarowałam, już mi się znudził ![]() z pozostałych rzeczy mam: -Sunsilk zielony „Fale I Loki” odżywka- 2/3 opakowania -Sunsilk zielony „Fale I Loki” krem- 60% -Sunsilk fioletowy odżywka „Wygładzone włosy, Łatwiejsze układanie”- 2/5 -Rimmel Soft Khol, kredka do oczu rozbielony śliczny róż 8,5 cm, peknięta nakrętka -złota szminka Avon Color kolor Gold Dipped zostało ponad 50% -15 rudych kulek z perełek brązujących Avonu - cień podwójny Joko Virtual „lovelove” perłowy beż + jasny z drobinkami w postaci wytłoczonych 2serduszek na środku-użyty 2 razy ale nie mój kolor -1/3 („odlewka”) różu w musie Maybelline kolor DollyPink -12ml mała tubka Pure Zone peeling do twarzy L'oreal -2 próbki Extraordinary Avonu -różne brokaty -odsypka cieni APC nr 8, 23, 24 -odlewka Dermacolu nr 215 a z Twoich interesowałoby mnie: - Eris Salicam maska przeciwtrądzikowa - tubeczka 5 ml. - tusz Lancome L'extreme - czarny - na pare razy na wyprobowanie
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
przepraszam, malo mam ostatnio czasu i rzadko tu wpadam.. chyba jednak sie nie zdecyduje, potrzebuje czegos co przyspieszy schniecie lakieru, a z Twojej recenzji wynika, ze ten nie daje takiego efektu pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.