|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak zadbac o ladny dekolt?
Dziewczyny, co robicie, zeby miec ladna, gladka skore na dekolcie i szyi? Ja wlasciwie ograniczalam glebsza pielegnacje do twarzy (dekolt traktowalam balsamem do ciala), teraz widze, ze pojawiaja sie jakies zagniecienia i zmarszczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak zadbac o ladny dekolt?
ja uzywam kremu Diadermine do biustu i dekoldu
![]() uzywam go za krotko chyba bo jakos nie widze efektow ![]() na KWC jest duzy wybor tego typu kosmetykow z recenzjami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja smaruję raz dziennie (rano) Juvitem od niedawna - na razie efektów brak. Niby zmarszczek nie ma, ale czasem jakiś pomięty się wydaje. Niestety często dostaję uczulenia, kiedy smaruję dekolt jakimikolwiek kremami - nie wiem, od czego to zależy, po prostu skóra w tym miesjcu nie toleruje kosmetyków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dbam o dekolt tak samo jak o skórę twarzy. To oznacza: regularne peelingi oraz smarowanie dekoltu i szyji tymi samymi kremami co twarz, a więc effaclarem K, active C lub redermikiem, na dzien filtrem avene.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mam ten sam problem...nie mam pojecia jak dbac o dekolt....stosuje krem ten ktory nakladam na twarz....niestety mam juz 42 latka i od jakiegos czasu zauwazylam ,ze moje dekolt fatalnie wyglada...starzeje sie....mam jakies plamki,przebarwienia....d o tego wsszystkiego dostaje jakioes pieprzyki,piegi w tym miejscu....fuj...nie pasi mi to....wpadam troche w panike bo to taki wazne miec ladny dekoldzik.....wiem ,ze powinnam zastosowac cos extra....ale co???po nocy to wogole chodze jakas pognieciona a spac na plasko nie umiem...moze trzeba zmienic nawyki i pozbyc sie poduszek....????
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dzieki za Wasze odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.