![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Majówka u Peonies ;)
NIEAKTUALNE!
witaj w moim kramiku ![]() na wymianę mam: z kolorówki: mega unikat: GUERLAIN LA POUDRE C'EST MOI 22g, nowiutki ![]() Estee Lauder puder do ciałą Youth Dew, 24g, unikat! otwarty tylko do testu - jak nowy! Kredka Lancome Le stylo w brązie Guerlain Crazy Terracotta kilka razy omieciony pędzlem (bez welurku) puder w kamieniu yardley w biżuteryjnej kasecie Stratton (kaseta vintage, wartość produktu ok. 30 funtów) MAC liquidlast liner 2,5ml powerplum, kilka razy użyty dołożę do większej wymiany (może być gęsty) Giorgio Armani - Podkład Maestro Glow Nourishing Fusion Makeup 2 30ml, testowany 2-3 razy korektor YSL touch eclat 02, trudno ocenić ubytek - użyłam 4-5 razy L`Oreal False Lash Superstar Mascara, nowa w pudełeczku, oryginalna (żadna tandetna podróbka z allegro) cienie Guerlain: Ombre Eclat 4 Shades Eyeshadow #490 Turquoise Cendre tylko maźnięte, ubytek zerowy 406 Tsarina plus kredka pochodząca z tej samej kolekcji, dopasowana kolorystycznie Retractable Eye Pencil, kolor Bohemian clinique Take The Day Off 200ml, z pompką raz testowane gatineau serenite lotion nettoyante douceur 250ml, nowy kosmetyczny zestaw podróżny Molton Brown Z zapachów: MJ daisy edt ok. 45/50ml Harajuku Super G 30ml, tylko test (unikat) korek do Marc Jacobs Lola Gucci flora gardenia ok. 25/50ml Fragonard Savon & Eau de toilette Iris zestawy mydełko i woda toaletowa z kartonikiem Nowe! Kupione w perfumerii we Francji. Miss Dior Cherie edp ok. 8/30ml 2006r. Miss Dior Cherie edt ok. 48/100ml (tester z korkiem) 2010r. V&R Flowerbomb la vie en rose edt 50ml, ubytek 2-3 testowe psiki 2010r Escada born in paradise ok. 75/100ml Clinique aromatics elixir zestaw: zapach 25ml plus świeca, zestaw nowy nie tykany w pudełku (pudełko posiada rysy od przechowywania) Guerlain La Petite Robe Noire edp ok. 70/100ml Chanel N 19 odlewka 5ml plastik, ubytek jeden psik Dior Addict eau fraiche, unikat, pierwsza edycja ok. 48/50ml L'occitane verbena edt ok. 48/ 50ml kosmetyczny zestaw podróżny Molton Brown Uwaga! Zapachy są odpowiednio przechowywane i nie zmieniły swoich właściwości! Z pielęgnacji: Head&Shoulers extra thickening Tonic, 125ml, nowy w pudełku Signature Women shower gel 120ml, nowy Estee Lauder Youth - Dew body satinee 75ml, tylko test ubytek max 10% Brume de Rose Anti-Age, tonująca i regenerująca mgiełka do twarzy i ciała 125ml, raz testowana ubytek max 10% St.Tropez tan optimiser 85ml, bronzing lotion 85ml - nowe w firmowej kosmetyczce Elemis Aromapure body glow, 125ml tylko test ubytek oceniam na max. 5% Neutrogena blackhead eliminating, fighting solution 100ml, tylko test ubytek max 10% Nowy zestaw Old Spice w pudełku shower gel+shampoo 250ml i antyperspirant 50ml (citron) Ralph Lauren polon 3 deodorant 85g - sztyft męski, nowy TBS born lippy passion fruits rougers balsam do ust, nowy powąchany Inne: kopertówka (oryginalna, skórzana) Jimmy Choo, używana przeze mnie ale w doskonałym stanie, czarna Dla dziewczynek: Dygotka Barbie Magia Pegaza unikat, już nie do kupienia w sklepach! Piękne! na baterie: świecą jej policzki, dygocze i mówi w języku angielskim. wysokość około 40cm Do zabawki dodaję małą maskotę Dygotka w koronie - wysokość ok. 18cm, stan bardzo dobry. my little pony spike wieeelki przytulak, jak nowy! me to you - nowe, różnej maści i wielkości chętnie wymienimy na pet shop i akcesoria! Inne gadżety: termoloki Remington Jumbo curls raz wypróbowane (angielska wtyczka+przelotka) Buty Melissa (absolutnie oryginalne, żadne chińskie badziewie): - raspberry, szpilki perłowe z czerwonym sercem raz założone, rozm. 40 (moim zdaniem będą dobre na 39 lub 39,5, stan niemal idealny - vivienne westwood Lady Dragon Heart fioletowe szpilki z czarnym sercem, założone raz, jeden flek w prawym buciku leciutko otarty - można wymienić lub zrobię to na życzenie, rozm. 40 moim zdaniem będą dobre na 39 lub 39,5. __________________ kosmetycznie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1122186 torebki JC, buciki Irregular Choice, baleriny 1to3, sukienka Oasis https://wizaz.pl/forum/showthread.php...1#post61319381 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833773[/SIZE] Edytowane przez peonies Czas edycji: 2017-07-24 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówka u Peonies ;)
coś za
Gucci flora gardenia ok. 25/50ml Guerlain La Petite Robe Noire edp ok. 70/100ml St.Tropez tan optimiser 85ml, bronzing lotion 85ml - nowe w firmowej kosmetyczce
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Kochana coś u mnie za
Clinique aromatics elixir zestaw: zapach 25ml plus świeca, zestaw nowy nie tykany w pudełku oraz Guerlain crazy terracotta lub któreś z powyższych?
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za dior addict?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś za daisy albo Guerlain La Petite Robe Noire?
oddam naprawdę dużo ![]() zapraszam na oba wątki!
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, niestety nic
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Head&Shoulers extra thickening Tonic, 125ml, nowy w pudełku
Signature Women shower gel 120ml, nowy Estee Lauder Youth - Dew body satinee 75ml, tylko test ubytek max 10% Brume de Rose Anti-Age, tonująca i regenerująca mgiełka do twarzy i ciała 125ml, raz testowana ubytek max 10% St.Tropez tan optimiser 85ml, bronzing lotion 85ml - nowe w firmowej kosmetyczce Elemis Aromapure body glow, 125ml tylko test ubytek oceniam na max. 5% Neutrogena blackhead eliminating, fighting solution 100ml, tylko test ubytek max 10% Nowy zestaw Old Spice w pudełku shower gel+shampoo 250ml i antyperspirant 50ml (citron) Gucci flora gardenia ok. 25/50ml ?
![]() |
#9 | |||
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za korektor YSL touch eclat 02, trudno ocenić ubytek - użyłam 4-5 razy
? ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, zainteresowało mnie:
MJ Daisy edt ok. 45/50ml Gucci flora gardenia ok. 25/50ml Miss Dior Cherie edt ok. 48/100ml (tester z korkiem) 2010r. Dior Addict eau fraiche, unikat, pierwsza edycja ok. 48/50ml Mam: Ferragano Signorina edp - minus 6 psików z 30 ml Prada Candy Kiss - minus 4 psiki z 30 ml CK Eternity - 100 ml minus 4 psiki Guerlain Champs-Elysees - z 30 ml zostało 3/4
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za Lokówka BaByliss C332E
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a co oddasz za Chloe ?
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;74083841]Coś u mnie za Lokówka BaByliss C332E ![]() niestety nic nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie Guerlain La Petite Robe Noire edp ok. 70/100ml
wiemze Chloe jest malo a czy cos dobierzesz?
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
coś za jimmy choo?
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Niestety nie mam paragonu, ale sprawdziłam wyciąg z konta i tusz i paletka kupione były w styczniu, ale mascara była otwarta na pewno później. Trzymałam ją w zapasach na przyszłość, ale niestety moja mama się na nią rzuciła, otworzyła, pomalowała raz i stwierdziła, że woli jednak silikonowe szczoteczki ![]() ![]() ![]() jeśli jesteś chętna na te rzeczy to chętnie się wymienię, ale nie na jimmy choo. za obie rzeczy chciałabym petitkę (i liner MAC, jeśli uznasz to za dużą wymianę ![]() nie wiem czy koszty dobrze policzyłam, daj znać co myślisz. ![]()
Edytowane przez sysia_00 Czas edycji: 2017-05-31 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
hmm, aż z ciekawości odkręciłam i jest świeżutka
![]() na gwałt potrzebuję perfumów, może chciałabyś oddać któryś za samą paletkę?
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Czesc! Moze cos za Guerlain Crazy Terracotta i korektor YSL?
Poza watkie mam Chanel Les Beiges Sheer Powder No 30 z ubytkiem....10%,moze mniej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Hej, widziałam w watku u Gosi179 ze pytałaś o meteoryty pearly white, trafiły do mnie i zastanawiam się czy jednak ich nie puścić w swiat... byłabyś nadal zainteresowana ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, masz może jakąś wishliste, byłabym zainteresowana melissami, nie mam w wątku nic o takiej wartości ale chciałabym poszukać poza wątkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Hej, tym razem przychodze ja z propozycja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej, ja po miss dior cherie. Moj wątek nieaktualny ale do zaoferowania mam sporo smaczków ze swojej kolekcji - między innymi Kingdom McQueen, Kenzo Tigre, Lady Vengeance.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
cos za addict eau fraiche lub daisy
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Napisz proszę co poszukujesz, widzę że lubisz melisski wiec może i lubisz obagi ? Mam body mini nowiutkie. Mam też koraliki z Pandory na wydanie. W kazdym badz razie na cherie jednej i drugiej mi zależy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Podobało mi się LPRN jednak jest go sporo ... a ja jednak chyba sobie zostawię kuleczki , są dość jasne ale coraz lepiej się docieramy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Piwonki
![]() W sumie to chętnie przytuliłabym Jimmy Choo Edt...
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Hej kochana , napisz prosze czego szukasz za LPRN? Poszukałabym poza wątkiem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.