|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
z brazu na jasny brąz
Może któraś z was mi coś sensownego doradzi.Farbuję od jakiegoś czasu włosy farbami CeCe. Paćkam sama w domu mieszając brąz nr 4 z odrobinką machoniu i ostatnio jasnej czekolady. Postanowiłam trochę sie rozjaśnic na wiosnę - bo ten kolor wychodzi doysć ciemny jak zresztą wszystkie brązy czwórki.... . I teraz rozważam taką opcję żeby do brązu 4 dodać numeru 5 czyli jasnego brązu. Liczę na to ze kolor bedzie jaśniejszy ale nie na tyle żeby odcinały się odrosty. Aha i nie dodam już machoniu bo ten czerwony refleks i tak się pewnie pojawi spod nowego koloru. Czy taka kombinacja ma jakiś sens waszym zdaniem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: z brazu na jasny brąz
moim zdaniem brąz plus jasny brąz = brąz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no właśnie dekoloryzacji chciałabym uniknąć. Nie chcę niszczyć włosów bo i tak ich kondycja nie jest rewelacyjna..... chciałabym je troszke rozjaśnić ale nie na tyl eżeby odcinały sie odrosty. stąd te całe kombinacje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To może wizyta u fryzjera? Profesjonalista może coś dobierze,żeby odrosty były mniej widoczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi się że z tego połączenia raczej jaśniejsyz brąz nie wyjdzie. Jesli już chcesz rozjasnić włosy do jaśniejszego brązu to polecam farbę rozjaśniającą L'oreala która właśnie daje taki efekt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
ja rowniez uwazam ze bedzie poprostu brazowy
![]() najlepiej do fryzjerka sie wybrac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
jesli chcesz jasny braz to poprostu poczekaj az ci sie dobrze spierze ta farba co masz teraz, a potem daj sam jasny brąz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.