|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak się przełamać i przejąć inicjatywę?
Temat dla mnie jest dosyć ciężki. Głównie dlatego, że nie mam się za bardzo kogo o to poradzić, dlatego postanowiłam napisać tutaj i poszukać rady bardziej doświadczonych kobiet. Mówiąc prosto - chciałabym więcej wykrzesywać inicjatywy od siebie we współżyciu z moim chłopakiem, ale totalnie nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Lubię, gdy nade mną dominuje, on sam też widać to lubi.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS tak dla jasności, to nie chodzi mi o grę wstępną, ale już o sam akt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak się przełamać i przejąć inicjatywę?
Kup nową bieliznę, jakieś gadżety, czy żel smakowy albo chłodzący, rozgrzewający. Stron z pozycjami jest mnóstwo, poszukaj czegoś nowego. Zaproponuj seks z innym miejscu albo korzystając z pogody na łonie natury. Zaskocz go seksem oralnym z rana albo kiedy się nie spodziewa. Zaproponuj że zawiążesz mu oczy i będziesz powoli pieścić tak jak lubi albo niech on tobie zawiąże oczy jeśli wolisz. Dirty talk? Może zabawa w odgrywanie roli? Możesz wtedy przebrać się za pokojówkę, policjantkę czy co tam wymyślisz. Zaproponuj żeby cię związał. Tak na szybko to mi przychodzi do głowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się przełamać i przejąć inicjatywę?
Jeżeli obawiasz się jak wypadniesz to zawiąż mu oczy - z pewnością to mu się spodoba. Załóż super bieliznę. Niech np. stanie na środku pokoju ze związanymi oczami (możesz nawet nałożyć mu słuchawki i ulubioną piosenkę puścić). Ty w tym czasie dotykaj go tu i tam, a kiedy się nie spodziewa zrób mu dobrze ustami. Uwierz mi, że odleci! Raz się przełamiesz to później już z górki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.