Jestem bardzo atrakcyjny a moja dziewczyna unika seksu - dlaczego? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-07-02, 13:26   #1
odrzucony90
Przyczajenie

Jestem bardzo atrakcyjny a moja dziewczyna unika seksu - dlaczego?

Witam Was wszystkich serdecznie,

Nigdy nie sądziłem że spotka mnie taka sytuacja i że znajdę się po tej stronie która domaga się seksu. Najpierw kilka słów o mnie: mam 25 lat, jestem dobrze zbudowany, przy swojej sylwetce mam spory biceps, średniej długości zdrowe włosy, ładną buzie,. Nie piszę tego aby się przechwalać, jestem świadomy swojej urody, nie mam kompleksów i do tej pory nie narzekałem na brak seksu.

Poznałem kogoś, spotykaliśmy się ok 2 miesiące, randki były wspaniałe, mieliśmy wiele wspólnych tematów, oboje szukaliśmy ustatkowania się - czując to, nie chciałem za szybko rozpocząć z nią seksu aby tego nie zepsuć.

No ale ja bardzo lubię seks i po 2 miesiącach miałem już dość czekania. To miał być nasz pierwszy wspólny weekend, 4 gwiazdkowy hotel, basen sauny - nie mogłem się doczekać kiedy w końcu skonsumujemy nasz nowy związek.

Po relaksującym dniu spędzonym w spa wróciliśmy do pokoju, ja byłem aż nabuzowany - miałem ogromną ochotę na seks. Ona zrobiła się jakaś markotna, zaczęła narzekać na pogodę, ból głowy i złe samopoczucie. Z minuty na minutę zaczęło do mnie dochodzić że seksu nie będzie. Nie mogłem w to uwierzyć!!! Bo kiedy jak nie wtedy?? Spodziewałem się że się na mnie rzuci po 2 miesiącach randkowania a ona nic!!! Zacząłem ją kusić, rozbierać się, dotykać, ale widiałem że robi sie coraz bardziej spięta, nie rozumiałem co się do cholery dzieje... W końcu zrezygnowany odpuściłem, tej nocy nie zmrużyłem oka nawet na chwilę...

Następnego dnia zaczęliśmy o tym rozmawiać... Powiedziała że przerosła ją ta sytuacja, za długo czekała, zestresowała się, bała się że nie sprosta moim oczekiwaniom i się zablokowała... To była trudna sytuacja dla nas obojga dlatego starałem się być wyrozumiały.

Po wyjeździe nie wytrzymałem i zaczęłam drążyć temat, byłem
sfrustrowany, zdziwiony i zakłopotany, pokłuciliśmy się i daliśmy sobie kilka dni przerwy.

Czy mieliście podobnie?? Co o tym sądzicie??
odrzucony90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-02, 15:17   #2
annabelka
Szop pracz

Dot.: Jestem bardzo atrakcyjny a moja dziewczyna unika seksu - dlaczego?

Może ona jest niedoświadczona?
annabelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-02, 15:33   #3
ptasie__mleczko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez annabelka Pokaż wiadomość
Może ona jest niedoświadczona?
najprawdopodobniej tak
Stary 2017-07-02, 15:55   #4
yuy90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez odrzucony90 Pokaż wiadomość

Nigdy nie sądziłem że spotka mnie taka sytuacja i że znajdę się po tej stronie która domaga się seksu. Najpierw kilka słów o mnie: mam 25 lat, jestem dobrze zbudowany, przy swojej sylwetce mam spory biceps, średniej długości zdrowe włosy, ładną buzie,. Nie piszę tego aby się przechwalać, jestem świadomy swojej urody, nie mam kompleksów i do tej pory nie narzekałem na brak seksu.

Poznałem kogoś, spotykaliśmy się ok 2 miesiące, randki były wspaniałe, mieliśmy wiele wspólnych tematów, oboje szukaliśmy ustatkowania się - czując to, nie chciałem za szybko rozpocząć z nią seksu aby tego nie zepsuć.

No ale ja bardzo lubię seks i po 2 miesiącach miałem już dość czekania. To miał być nasz pierwszy wspólny weekend, 4 gwiazdkowy hotel, basen sauny - nie mogłem się doczekać kiedy w końcu skonsumujemy nasz nowy związek.

Po relaksującym dniu spędzonym w spa wróciliśmy do pokoju, ja byłem aż nabuzowany - miałem ogromną ochotę na seks. Ona zrobiła się jakaś markotna, zaczęła narzekać na pogodę, ból głowy i złe samopoczucie. Z minuty na minutę zaczęło do mnie dochodzić że seksu nie będzie. Nie mogłem w to uwierzyć!!! Bo kiedy jak nie wtedy?? Spodziewałem się że się na mnie rzuci po 2 miesiącach randkowania a ona nic!!! Zacząłem ją kusić, rozbierać się, dotykać, ale widiałem że robi sie coraz bardziej spięta, nie rozumiałem co się do cholery dzieje... W końcu zrezygnowany odpuściłem, tej nocy nie zmrużyłem oka nawet na chwilę...

Następnego dnia zaczęliśmy o tym rozmawiać... Powiedziała że przerosła ją ta sytuacja, za długo czekała, zestresowała się, bała się że nie sprosta moim oczekiwaniom i się zablokowała... To była trudna sytuacja dla nas obojga dlatego starałem się być wyrozumiały.

Po wyjeździe nie wytrzymałem i zaczęłam drążyć temat, byłem
sfrustrowany, zdziwiony i zakłopotany, pokłuciliśmy się i daliśmy sobie kilka dni przerwy.

Czy mieliście podobnie?? Co o tym sądzicie??

Może jest niedoświadczona.

Albo...
Mój były tez był mega ciachem, ale jak poznałam jego poglądy bliżej, posłuchałam co mówi ... odechciało mi się wszystkiego :-D
yuy90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-02, 16:40   #5
heavyduty
Rozeznanie

Chyba niepotrzebnie drążyłeś temat. Przecież wcześniej już sobie wszystko wyjaśniliście. Można zrozumieć Twoją frustrację, ale wałkowanie tego samego nazajutrz mogło przynieść jedynie odwrotny efekt w postaci jeszcze głębszej blokady gdyż teraz wie jak bardzo Ci zależy. Na Twoim miejscu za jakiś czas urządziłbym kolejny miły wieczór, bez zobowiązań, zbudował nastrój, potem jakieś pieszczoty, petting, ewentualnie oral. Mogłaby dziewczyna się nakręcić i sama zaproponować, że już chce. Potrzeba jak widzisz więcej cierpliwości, bo z tego co piszesz, ona nie chce być dozgonnie w ,,białym" związku.
Z moją obecną, wieloletnią TŻ zaczęliśmy współżycie (z penetracją) po dziewięciu miesiącach ,,chodzenia".
Stary 2017-07-02, 18:41   #6
Calla_
Rozeznanie

Jak dla mnie najprawdopodobniej jest niedoświadczona i boi się, że nie sprosta twoim oczekiwaniom w tej kwestii, zwłaszcza jeśli wie, że wcześniej nie narzekałeś na brak seksu. Według mnie trochę za bardzo na nią naciskałeś przez co mogła się jeszcze bardziej zamknąć na współżycie. Jeśli chciałbyś kiedyś jeszcze wrócić do tematu to przede wszystkim ją przeproś i potem powoli wprowadzajcie do swojej relacji kolejne etapy intymności. Nie przerazisz jej tym raczej, a jak będzie chciała szybciej to będzie dla ciebie miłą niespodzianką. Jeśli ci na niej zależy to postaraj się i bądź cierpliwy, bo póki co, to przez opisaną tu sytuację, ona może myśleć, że zależy ci tylko na seksie.
Calla_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-02, 21:46   #7
Atavish
Zakorzenienie

Gdyby facet miał takie parcie na seks i tak drążył mimo tego, że już mu wytłumaczyłam co się zadziało (poblokowanie się ze względu na obawy, że nie sprosta się oczekiwaniom), to już do końca by mi się odechciało sypiać z nim. Niezależnie od jego wyglądu.
Niestety zachowałeś się bardzo słabo z tym drążeniem dnia następnego. Teraz jedyne co możesz zrobić, to przeprosić i pokazać jej, że oprócz seksu interesuje Cię w niej coś więcej. Zorganizować jakiś wspólny wieczór i np zrobić jej masaż. Ale tylko masaż i nic więcej. To odprężające, przełamuje barierę fizyczności trochę i może jej pokazać, że akceptujesz jej ciało nie tylko po to aby się z nią przespać. Pokazuje też, że możesz zrobić coś dla jej przyjemności.
Ogółem dziewczyna mogła się spłoszyć, więc wydaje mi się, że teraz to wszystko będzie Cię kosztować więcej pracy.
Atavish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-07-03, 08:54   #8
Frezja__
Zakorzenienie

Atrakcyjność to rzecz względna i niekoniecznie związane z częstością/ilością stosunków.
Jakby mi chłop po 2 miesiącach postu zrobił taką otoczkę na seks to by mi się odechciało ciut. A z drążeniem na drugi dzień to zachowałeś się przysłowiowa baba.

Jest dziewicą czy nie?

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-03, 09:29   #9
niunia2017
Przyczajenie

nie pasujecie w łóżku? to bedą frustracje w przyszłości. imo to najważniejsza rzecz i nie ma co się produkować że ona och ach, a ty zły ją męczyłeś. skończy się cichymi dniami i skokami w bok. Związek musi tętnić życiem, w łóżku i poza nim...
niunia2017 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-12, 09:25   #10
Mracina
Przyczajenie

Zabrzmi glupio - ale polecam sie "wstawic" przed
Mracina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-12, 09:35   #11
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mracina Pokaż wiadomość
Ale ona żeby była "łatwiejsza", czy on żeby jeszcze bardziej mu puściły hamulce i był jeszcze bardziej namolny?

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Stary 2017-07-13, 06:56   #12
heavyduty
Rozeznanie

Cytat:
He! He! To już lepiej nie ,,wstawić", a konkretnie ,,nałoić". Chłop zaśnie i problem z dyni.
Stary 2017-07-13, 07:31   #13
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
Zgadzam się. Zabrzmiało głupio. I nie pomoże w tym przypadku.

W ogóle ktoś mi wyjaśni czemu niektórzy faceci uważają że jeśli są przystojni to każda dziewczyna automatycznie musi mieć kisiel w majtkach na jego widok i na 100% nie może się doczekać aż zerwie z niego ciuchy? To tak nie działa. Niestety zazwyczaj trzeba czegoś więcej niż ładnej buzi i sześciopaka na brzuchu żeby dziewczyna chciała uprawiać z tobą seks. Tyle może wystarczyć na jednorazowy numerek ale nie zbuduje się na tym związku.
aKatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-13, 10:27   #14
malyjimmi
Przyczajenie

Myślę,że dziewczyna jest albo niedoświadczona, albo obawia się,że jej dotychczasowe doświadczenie nie sprosta Twoim wymaganiom.
Skoro roztaczasz wokół siebie aurę casanovy, która jest widoczna nawet tutaj, na Forum, to co ma czuć ta dziewczyna? Boi się, po prostu.
Nie rozumiem akcji ,,robimy sobie przerwę" bo nie było seksu. A nakręcaliście się wzajemnie na siebie przez okres spotykania się? Jakakolwiek gorętsze zachowanie z którejkolwiek ze stron?
Generalnie teraz,chłopie, nie tędy droga.
Skoro przez 2 miesiące spędzaliście super czas, nie możesz teraz zachowywać się w ten sposób. Dajesz jej jasny komunikat, liczyłem na seks, nie było, chcę przerwy. A dla niej ta ,,przerwa" oznacza to,że zawiodła Twoje oczekiwania, jest beznadziejna, a Ty to w ogóle spotykałeś się z nią by ją przelecieć, a skoro nic z tego nie wyszło to już na pewno stracisz nią zainteresowanie.
Jeśli nie straciłeś, porozmawiaj z nią. Utwierdź,że nadal chcesz się z nią spotykać, że Ci na niej zależy i że poczekasz, aż będzie pewna i gotowa
malyjimmi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-16, 17:22   #15
I am Rock
lokalna gwiazda

Nie bardzo ogarniam to "niesprostanie wymaganiom". Co to właściwie ma być? Jakim wymaganiom? Autor, to naczelny Casanova Polski?
Na moje oko, to dziewczyna nie była gotowa na seks. A autor przez tę całą otoczkę postawił ją pod ścianą, co pewnie zniechęciło ją zupełnie. Do takiej decyzji trzeba dojrzeć. 2 miesiące chodzenia, to dla niektórych za mało.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-07-17, 20:18   #16
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Nie bardzo ogarniam to "niesprostanie wymaganiom". Co to właściwie ma być? Jakim wymaganiom?
Też uważam, że nie żadna obawa przed wymaganiami, tylko dziewczyna najprawdopodobniej jest dziewicą i nie jest gotowa.
srebrnykot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-18, 14:16   #17
Martaxdeee
Raczkowanie

ja również obstawiałbym na dziewictwo, napisz coś więcej o niej - ile ma lat, czy była przedtem w związkach, jakie ma doświadczenia itp.

Wydaje mi się, że cała otoczka - hotel, luksus, wspólna noc mogła ją spłoszyć. Nie powinieneś drążyć tematu. Przeproś grzecznie za swoje zachowanie, a następnym razem rób wszystko powoli i małymi kroczkami. Zacznij od kolacji, a po niej przytulankach i całowaniu , kolejnym razem możesz jak już ktoś wcześniej pisał zrobić masaż, dopiero później możesz zaczynać pieszczoty. Przyzwyczaj ją do dotyku, pokaż że zależy Ci na niej, a nie tylko na seksie z nią.
Martaxdeee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-24, 06:16   #18
iluvsmygun
Przyczajenie

Jak widzę stwierdzenie 'jestem bardzo atrakcyjny' to od razu mam przed oczami jakiegoś typowego buca z żelem na głowie, który niedawno wyszedł ze wsi i czuje się panem świata.

Wcale się nie dziwie, że dziewczyna ucieka.
iluvsmygun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-07-26, 23:13   #19
201709120941
Konto usunięte

I niech ucieka i nie wraca.

Wysyłane z Compacta za pomocą Tapatalk 2
201709120941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-08-08, 09:00   #20
Michal39
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez odrzucony90 Pokaż wiadomość
To miał być nasz pierwszy wspólny weekend, 4 gwiazdkowy hotel, basen sauny - nie mogłem się doczekać kiedy w końcu skonsumujemy nasz nowy związek.
Corect me if I wrong... ale zaleciało mi tu hipsterstwem a'la Warszawka. Może następnym razem zgól brodę, zdejmij Raybany, kup trampki z Lidla za 29,99 zł i przytul kobietę, powiedz, ze Ci na niej zależy i o niczym innym nie marzysz niż o tym byście się kochali.

Da fak? Umawiasz się 2 miesiące z kobietą bez seksu i nie zapaliła Ci się lampka z napisem "ona szuka poważnego związku, a nie one night stand"?

PS. w razie czego jest taki portal ujnia.pl (cecha należy wpisać na początku) możesz tam dodać wpis....
Michal39 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-08, 09:43   #21
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michal39 Pokaż wiadomość
Corect me if I wrong... ale zaleciało mi tu hipsterstwem a'la Warszawka. Może następnym razem zgól brodę, zdejmij Raybany, kup trampki z Lidla za 29,99 zł i przytul kobietę, powiedz, ze Ci na niej zależy i o niczym innym nie marzysz niż o tym byście się kochali.

Da fak? Umawiasz się 2 miesiące z kobietą bez seksu i nie zapaliła Ci się lampka z napisem "ona szuka poważnego związku, a nie one night stand"?

PS. w razie czego jest taki portal ujnia.pl (cecha należy wpisać na początku) możesz tam dodać wpis....
Achhh, cudownie. "Hipstera a'la Warszawka" przyszedł poprawiać pan "tak alternatywny, że po polsku pisać moich głębokich myśli się nie da".

Stary 2017-08-08, 12:38   #22
Krzywobuta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Atavish Pokaż wiadomość
Achhh, cudownie. "Hipstera a'la Warszawka" przyszedł poprawiać pan "tak alternatywny, że po polsku pisać moich głębokich myśli się nie da".

I to na dodatek z błędem

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Krzywobuta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-08, 15:10   #23
lady666macbeth
Zakorzenienie

atrakcyjność nie ma tu zbyt wielkiego znaczenia.
Dziewczyna po prostu się wystraszyła. Jest niedoświadczona. I dlatego tak wyszło
Stary 2017-08-08, 15:20   #24
Michal39
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lady666macbeth Pokaż wiadomość
Dziewczyna po prostu się wystraszyła. Jest niedoświadczona. I dlatego tak wyszło
O tym mowa, stanąłeś Kolego przed unikalną szansa "bycia jej pierwszym" coś jak wygranie losu na loterii. Ja nigdy nie miałem takiej szansy. Wystarczyło zdjąć "rurki" i popieścić pannę, ale Ty zamiast tego sp... klimat po całości.

O Hipsterach to już wszystko powiedział niejaki Popek, wulgarnie, prymitywnie, ale prawdziwie. Też pewnie wyglądasz jakbyś op... kontener Czerwonego Krzyża i się w to ubrał

Idź do "Złotych Tarasów" i kup sobie kolejne trampki za 200 zł, które Chińczyk robił na tej samej maszynie, na której robił trampki dla bywalców Lidla (jak nie przymierzając piszący te słowa)

Ujnia i śrut (cecha proszę sobie wstawić we własnym zakresie)

Edytowane przez Michal39
Czas edycji: 2017-08-08 o 15:39 Powód: edycja
Michal39 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-08, 19:45   #25
patrycjapatib
Wtajemniczenie

Ahh, co to jest, że pewni siebie i przystojni faceci myślą, że każda laska od razu będzie chciała wskoczyć im do łóżka
Stary 2017-08-08, 19:47   #26
NinaTom
Przyczajenie

Mozliwe ze oglada zby duzo porno
NinaTom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości