|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
FiR na WSEI w Krakowie
Czy któraś z Was studiowała na WSEI w Krakowie?
Powiem szczerze, nie dostałam się na dzienne tam gdzie chciałam (będzie jeszcze rekrutacja uzupełniająca, ale widząc progi szczerze wątpię, że aż tak je obniżą, żebym się dostała) i stoję przed wyborem, czy zrobić sobie rok przerwy i poprawiać maturę, czy może zacząć już teraz kierunek, który zawsze chciałam na uczelni prywatnej. Chcę iść na finanse i rachunkowość, najbardziej podoba mi się specjalność controlling i finanse przedsiębiorstw.Kwestię czesnego przeżyję, bo w trakcie każdych wakacji pracuję za granicą. Chodzi mi raczej o pozostałe aspekty. Jakie macie zdanie o tej uczelni, czy warto tam studiować? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: FiR na WSEI w Krakowie
Kolejna Wyższa Szkoła Gotowania na Gazie, o której nikt nigdy nie słyszał? Z krakowskich prywatnych szkół w jakichkolwiek rankingach pojawia się tylko Krakowska Akademia, reszta się nawet nie łapie. Więc jeśli skończysz tam studia, zapewne usłyszysz: "Gdzie!?".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Wybrałabym poprawianie matury niż ''noname'' uczelnię prywatną, aczkolwiek tej kompletnie nie znam, więc się nie będę wypowiadała o jej poziomie. Rok w plecy w kontraście do co najmniej trzech lat studiów w miejscu, w którym nie chciałaś się znaleźć i prawdopodobnie w oczach większości pracodawców będzie dużo mniej warty niż publiczna uczelnia... Wydaje się niczym. Mi byłoby szkoda i czasu i pieniędzy.
Zresztą to nie musi być taki bezwartościowy rok, zawsze można sobie zorganizować fajny gap year i naukę do matury połączyć z jakąś pracą, kursem, wolontariatem. A jak już płacić za możliwość studiowania mimo słabych wyników, to raczej lepszą opcją są zwyczajnie studia zaoczne na jakiejś ''lepszej'', publicznej uczelni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hola hola, ja studiowałam na WSEI zarządzanie i to nie jest żaden no name
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.