|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() odchudzanie aparatami beutytek,system line a odsysanie..
Witam!!!
Chciałabym uzyskać informację od Pana doktora jak również od Was drogie wizazanki dotyczące odchudzania aparatami vipsystem czy tez beutytak a odchudzania odsysaniem. (wątek ten napisze również na forum-fitness-większe prawdopodobieństwo uzyskania odpowiedzi ![]() A oto mój problem: uda i pupa i jeszce raz to samo !!! Teraz troszkę o mnie..Mam 22 latka i do osób grubych się nie zaliczam, przy wzroście prawie 170cm ważę 60kg (mój przedział to 57-63kg ale ostatnio jest to 60), myślę, że kest to spowodowane bardziej tym iż genetycznie odziedziczyłam lekkie kości. Biust i brzuszek-zero zarzutów a nawet zadowolenie. ALE TE UDA.. ![]() Uda moje 57cm.. tak, tak całe 57cm, pupę mam jeszce większą... Mimo tego iż wcale nie jest nie jędrna. Wiem pewnie niektóre z pań pomyślą, iż powinnam się cieszyć z tego co mam ale ja już nie mogę na siebie patrzeć !!; ja bardzo chcę założyć krótką spódniczkę, bikini, szorty, zawsze o tym marzyłam. I choć góra mojego ciałka jest całkiem ok,łydki również są ładnie wymodelowane, ale te obrośnięte w tluszcz uda.. ![]() Dlatego po długich przemyśleniach postanowiłam pomóc sobie interwencją specjalistów. Wybrałam się najpierw do gabinetu medycyny estetycznej ( Poznań) gdzie Pani z racjii mojego młode wieku poleciła mi na moje nóżki serię zabiegów aparatem VIP SYSTEM czy też VIP LINE ( tak,tak szukałam już jakiś opinii ,znalazłam nieliczne). Zabieg trwa 25 min i ponoć spalana jest tkanka jak po kilku godzinach ćwiczeń na siłowni (jakies impulsy elektryczne,dokładnego dzialania nie znam). Cała seria kosztowałabym mnie 2000 zł (10 zabiegów). I chciałam już na to iść póki właśnie gdzieś tu na forum wizarzu nie znalazłam jakiejś opinii,iż aparaty te niszczą ścięgna ..(a przecież konie i narty ,ogólnie sport to moje życie!!!). No niby nie jestem taka nierozruszna może wystarczy mi 5zabiegów gdzie spalony zostanie sam tłuszcz a nie ruszone ścięgna (nie wiem jak to jest z działaniem ściegien i mięśni)??? Może jednak lepszym rozwiązaniem była by liposukcja ??? Chociaż naprawdę wolałabym skorzystać z tego urządzenia niż przeprowadzać operację plastyczną w tak młodym wieku.. A pami mówiła o zadowolonych klientkach, pokazywała zdjęcia, obiecywała 5-8cm mniej w udach...Achy i ochy...jednakże ja po zabiegach chcę nadal skakać, biegać, gonić wiatr ![]() Panie doktorze, naprawdę bardzo uprzejmie proszę o opinie.. Dziewczyny czy korzystałyście a tych urządzeń, czy macie jakieś informacje??? PROSZĘ POMÓŻCIE !!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: odchudzanie aparatami beutytek,system line a odsysanie..
Od razu pragnę wyjaśnić podstawową rzecz: odsysanie to nie jest metoda na odchudzanie. Liposuction stosuje się do modelowania sylwetki ciała.
Żaden aparat nie wykona za nas tego co należy zrobic samemu: nalezy zgłosic sie do specjalisty dietetyka, który nas zbada, dowie sie wszystkiego o nawykach zywieniowych, zleci badania. potem otrzymuje sie indywidualna dietę, której należy bezwglednie przestrzegać. Dopiero po tej kuracji mozna pomysleć o np. odsysaniu tłuszczu z okolic, z których nie można sie go pozbyć np. z boków ud. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: odchudzanie aparatami beutytek,system line a odsysanie..
Dziękuję za odpowiedź chociaż mnie Pan doktor nie pocieszył
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.