![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zaproszenia
Co myślicie o tych zaproszeniach : http://allegro.pl/eleganckie-delikat...208014025.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaproszenia
ładne i tanie
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
niedrogie i nawet ładne- mi się wzór 16 podoba
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie podobają mi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mi się nie podobają
![]()
![]() |
#6 |
damn good coffee
|
niezbyt
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
niektóre fajniaste, szkoda, że my już po zaproszeniach
![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
średnie. Ale jak już miałabym zamawiać to numer 14.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mi się podobają, jedne bardzo inne mniej ale ogólnie mozna z oferty wybrac bardzo ładne
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jak komuś nie zależy na drogich i wypaśnych zaproszeniach to są ok
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Może jakiś jeden wzór bym wybrała ale większość mi się nie podoba:-(
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dzięki za wpisy nie które numery ładne ale nie wszystkie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi sie ze to kwestia gustu. Ja na swoje ślubowanie robiłam własnoręcznie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
BAN stały
|
zależy jak wyglądały te własnoręczne
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Hi...
Ja zrobilam dwa rodzaje zaproszen .. oficjalne dla ciotek i osob starszych i z pracy.. a dla znajomych wezwania takie ala jak do sądu.. powiem tak tekst wezwań moge przesłać jaki zrobiłam na prywatnego maila kupilam papier ozdobny wygada jak tkanina lnu w kolorze ecru... wstawilam ten text i po zlozeniu zawiazalam dekoracyjna wstazka z etykietą wezwanie.. cena za sztukę wyszła ok 60 groszy. papier jest grupszy zlozylam na trzy. niew rulonik.. dodatkowo zrobilam pieczatki takie smieszne grozi nam dozywocie.. niezdajacy sobie z powagi sprawy narzeczeni, niebioracy odpowiedzialności rodzice. powiem tak komu bysmy nie dali zaproszeń to ubaw jest nie z tej ziemi i wszyscy twierdzą że to cośbardzo fajnego i nie typowego.. Ale fakt faktem jest to czasochłonne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
na all są takie wezwania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Fajne i tanie. Sama miałam z tego przedziału cenowego i uważam, że wydawanie kwoty powyżej 5 zł za jedno zaproszenie to przesada...Mało kto zostawia je sobie na pamiątkę, większość wyrzuca. Nie ma co przesadzać- uważam, że świetna alternatywa dla tych wszystkich z kokardkami i dżetami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
polecam zaproszenia które wyglądają jak wyrwana kartka z kalendarza
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() P.S. Ja też miałam wszystkie "wezwania" i większości sie bardzo podobały a szczególnie kolegom którzy mieli małe "nieporozumienia z prawem" ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Nie podobają mi się, gdyż są sztuczne. Może mało osób zostawia sobie zaproszenie na pamiątkę ale miło dostać ladne i eleganckie zaproszenie. Te co nam pokazałas są dla mnie takie "plastikowe" jak życzenia komunijne z kiosku za 2 zl. Ja lubię jak coś jest z naturalnego papieru, ładnie wycięte jakby robione własnoręcznie. Wszystko kwestia gustu, jesli Ci sie podobaja kupuj jesli nie i bierzesz je pod uwage ze wzgledu na cene to sobie je odpuscic. Na allegro masz juz fajne zaproszeni od 1.60 zl a to niska kwota
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
perfumowe ADHD
|
Mi też nie przypadły do gustu , jak za tą cenę moim zdaniem nie opłaca się. Ja natomiast lubię zaproszenia które są oryginalne ale nie przesadzone , mają subtelny ślubny nie chamski wygląd i cieszą oko ^^ Mi się spodobały zaproszenia z tego rodzaju , wkleje kilka linkór bo na różnych aukcjach sa różne wzory :
1. http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...219741356.html 2.http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...219741414.html 3.http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...219869932.html
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Tanie to ich plus. Ja stawiam na coś orginalnego. Mój typ to rękodzieło:
http://allegro.pl/zaproszenie-zapros...266084273.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
3,80zl za zaproszenie można wydać jak ktoś potrzebuje bardzo mało zaproszeń
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
No dokładnie można wydać 3,8 a nawet 2,5 bo za te cny jest duzy i ladny wybor tylko wlasnie jak ktos potrzebuje malo albo jakm ma kase.. A ja niestety nie kwalifikuje sie ani do jednego ani do drugiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Do kupienia mam 80 zaproszeń więc nie wiem czy dużo czy mało. Przy koszcie wesela to cena zaproszeń jaką rozważam to 4 zł. Na innym forum dziewczyny podsuwały mi propozycje po 9 zł (a to uważam już sporo). Ale każdy wydaje tyle na ile go stać i to nie podlega dyskusji. Ostatnio wpadły mi w oko też takie proste, eleganckie
http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...282735947.html Chyba kupię część tych sercowych i część tych tłoczonych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
nio są. tylko nie taka sama jakość.. papier tam nie jest do końca ok... trzeba dobrze poszukać i można na pewno je taniej zrobić.. Np. ja wkładki do wezwań drukowałam w pracy i nic niekosztowało.. dodadatkowo jak coś się samemu zmodyfikuje to jest jedyne w swoim rodzaju. ja 3 teksty z 3 wyzawań pozbijalam. bo np. pouczenie w jednym się podobało, początek w drugim..
i w sumie fajnie wyszło. ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Ja na twoim miejscu bym się dobrze zastanowiła czy jest sens nawet 4 zł wydawać za jedno zaproszenie... i tak z reguły nikt na to za bardzo nie zwraca wagi. jeśli już masz 4 zł za zaproszenie wydać to w warszawie na rogu ogrodowej i janan Pawła jest sklep z zaproszeniami oferte mają super.. polecam jeśli ktoś niechce sam robić i woli poogladać i dopiero kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokłądnie- tam są dwa sklepy z zaproszeniami, wybór bardzo duzy a ceny naprawdę różne od 3 zł do 12 zł (a może i więcej). Każdy tam coś dla siebie znajdzie a często robią jakieś probocje że np personalizacja gratis albo winietki itp. Warto tam zajrzeć, osobiście my swoje kupiliśmy właśnie tam. Tu jest linkt do nich- można w necie pooglądać a na miejsciu pomacac ![]() http://www.zaproszenia-slubne.com/
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się, że można naprawdę fajne zaproszenia znaleźć do 2 zł.
jedne z tych co najbardziej mi się podobają: http://www.zaproszenia-slubne.com/sl...013&katalog=26 niecałe 5 zł. Ale biorąc pod uwagę, że musiałam zamówić sporo a większość osób i tak wyrzuca zaproszenia to się nie zdecydowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny! Zamówiłam próbki tych zaproszeń. Pani która to robi spersonalizowała mi nawet je! Nie potraktowała tego jako próbki tylko normalne zamówienie. Papier przy tłoczonych rewelacja (gładki biały jakości takiej jak przy zaproszeniach za 4 zł których próbki mam już u siebie). Cena śmieszna jak za tą jakość. Serca precyzja w każdym calu. No rewelacja! Już nie szukam, zamawiam tam całą resztę. Jeszcze tylko zawieszki na alkohol i winietki ale to już w późniejszym terminie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.