Co z nim nie tak? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-08-18, 18:41   #1
Rossssssa
Przyczajenie

Co z nim nie tak?

Hej. Potrzebuje opinii kogoś z zewnątrz.

Jesteśmy para od 10miesięcy.
Powiem w skrócie T nie nie chce się ze mną kochać. On ma 23lata jest prawiczkiem. Ja 22lata miałam.jednego partnera wcZeśniej. Ogólnie.jest bardzo.dojrzały .
Mówił że jak.będzie.okazja to nie ma problemu bo.On w.domu przy rodzicach nie chce. Ok ale na wakacjach też nie chciał . Zrobiłam wszystko był.gotowy w stu procentach .
Ciągle.mówi że kocha.że podniecam że.sie podobam. Ale co z tego. Już mi.sie.nawet.nie.chce zacZynać znowu.tego.tematu z nim ile.można wałkować .
Jak się nim zajmuje to.nie ma.problemu pozwala na jakieś tam macanki loda Ale jak.chce.coś więcej.to.Już koniec nie ma.mowy.
Kiedyś coś.wspomniał.ze.boi.sie. ciąży . Zrobiłam.mu wykład o.zabezpieczeniach . Mówiłam.że.ja.wszystko.po każe.nnauczę.ze to.nie.problem.dla.mnie.ż e.On.nie.umie.
Nic.nie.pomaga Ani prośba.Ani groźba. Nic.
Próbowałam.wszystkiego już. Pojechaliśmy na.tydZień na wakacje nic.nie.było. oprócz.loda i przytulania.

Czy ja.coś.robię.nie.Tak? WcZeśniej.cztery lata byłam z facetem i bylo ok nie mieliśmy żadnych problemów w łóżku . A Tez oboje zacZynaliśmy.
Byłam.delikatna i.w.rozmowach i.w.działaniu nie.naciskalaam bardzo.długo.nadal.nie.na ciskam czekam podniecam i.Nic....

Edytowane przez Rossssssa
Czas edycji: 2017-08-18 o 18:45
Rossssssa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-18, 18:51   #2
eyo
Zakorzenienie

Dot.: Co z nim nie tak?

Cytat:
Napisane przez Rossssssa Pokaż wiadomość
Hej. Potrzebuje opinii kogoś z zewnątrz.

Jesteśmy para od 10miesięcy.
Powiem w skrócie T nie nie chce się ze mną kochać. On ma 23lata jest prawiczkiem. Ja 22lata miałam.jednego partnera wcZeśniej. Ogólnie.jest bardzo.dojrzały .
Mówił że jak.będzie.okazja to nie ma problemu bo.On w.domu przy rodzicach nie chce. Ok ale na wakacjach też nie chciał . Zrobiłam wszystko był.gotowy w stu procentach .
Ciągle.mówi że kocha.że podniecam że.sie podobam. Ale co z tego. Już mi.sie.nawet.nie.chce zacZynać znowu.tego.tematu z nim ile.można wałkować .
Jak się nim zajmuje to.nie ma.problemu pozwala na jakieś tam macanki loda Ale jak.chce.coś więcej.to.Już koniec nie ma.mowy.
Kiedyś coś.wspomniał.ze.boi.sie. ciąży . Zrobiłam.mu wykład o.zabezpieczeniach . Mówiłam.że.ja.wszystko.po każe.nnauczę.ze to.nie.problem.dla.mnie.ż e.On.nie.umie.
Nic.nie.pomaga Ani prośba.Ani groźba. Nic.
Próbowałam.wszystkiego już. Pojechaliśmy na.tydZień na wakacje nic.nie.było. oprócz.loda i przytulania.

Czy ja.coś.robię.nie.Tak? WcZeśniej.cztery lata byłam z facetem i bylo ok nie mieliśmy żadnych problemów w łóżku . A Tez oboje zacZynaliśmy.
Byłam.delikatna i.w.rozmowach i.w.działaniu nie.naciskalaam bardzo.długo.nadal.nie.na ciskam czekam podniecam i.Nic....
tak - stawiasz za dużo kropek
a tak poza tym to jeszcze robisz loda w nadziei na seks a koleś ma na to później wywalone

szczerze? przy 10 msc związku to by mi się nie chciało wnikać nawet jakby to był książe - może koleś seksu nie lubi, może gej, kij wie - mi by się nie chciało męczyć nie chce i mu się już nie zachce, jemu to najwyraźniej nie przeszkadza, zrób sobie przysługę i znajdź kogoś z kim Ci po drodze w kwestii temperamentów seksualnych

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-18, 18:55   #3
Rossssssa
Przyczajenie

Loda za seks... no.nie do końca. Chciałam go w ten sposób zachęcić . Ale krótko przed końcem chciał żebym przestała i tyle z tego było.
Stary 2017-08-18, 19:16   #4
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Loda za seks... no.nie do końca. Chciałam go w ten sposób zachęcić . Ale krótko przed końcem chciał żebym przestała i tyle z tego było.
Nie do wiary.
Ale powiem jedno. Masz świętą cierpliwość, bo ja już bym temu panu podziękowała.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-18, 19:19   #5
Rossssssa
Przyczajenie

Właśnie moja cierpliwość się kończy A mi na nim zależy... cudownie sie.przy nim cZuje. Wymarzony ,gdyby nie ten problem.
Myślałam.ze.ja za dużo oczekuje po 10miesiącach już zglupialam już pomyślałam że ja przesadzam. byliśmy dwie.noce razem.w.jednym.łóżku . I.co.I.nic

TłumacZyłam.sobie ze nie doswiadoczny ze.trema ze strach itp no ale kurde..
Jak.mam.zacząć rozmowę co.powiedzieć ...

Edytowane przez Rossssssa
Czas edycji: 2017-08-18 o 19:23
Stary 2017-08-18, 19:39   #6
pfffh
Zadomowienie

Zgadzam się z eyo. Zdecydowanie stawiasz za dużo kropek.

A facet no cóż może nie jest gotowy na penetrację i lody mu wystarczają?
Stary 2017-08-18, 19:52   #7
Rossssssa
Przyczajenie

InNie jest gotowy . . Ciągle jakieś nowe wymówki. Zimą nie bo dziewcZyny w.spodniach nie podniecają. Potem nie bo za szybko jeszcze. Później nie bo nie ma okazji ciągle coś jest...
Sorka za kropki mam tandetny telefon

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-08-18, 20:53   #8
ridja devojka
Zakorzenienie

Dziewczyny w spodniach... moim zdaniem facet jest gejem ale ma z tym problem i nawet mu się nie chce wymyślać normalnych wymówek.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-08-18, 20:54   #9
Cytrynowy_Sorbet24
Zadomowienie

Może zapytaj go, czy jest z tych co chcą zaczekać do ślubu? wiara może go blokować albo faktycznie ma jakiś inny problem. Skoro on się boi ciąży to też dziwne, jest z Tobą prawie rok a w razie czego byłoby problemem dla niego mieć z Tobą dziecko? Jeśli Cię kocha to nie powinien się bać. Myślę, że to tylko słaba wymówka.
Cytrynowy_Sorbet24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-18, 21:23   #10
3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cytrynowy_Sorbet24 Pokaż wiadomość
Może zapytaj go, czy jest z tych co chcą zaczekać do ślubu? wiara może go blokować albo faktycznie ma jakiś inny problem. Skoro on się boi ciąży to też dziwne, jest z Tobą prawie rok a w razie czego byłoby problemem dla niego mieć z Tobą dziecko? Jeśli Cię kocha to nie powinien się bać. Myślę, że to tylko słaba wymówka.
Ile bym z kimkolwiek nie była i jak go nie kochała, dziecko byłoby dla mnie olbrzymim problemem. Nie wiem co to za wyznacznik.

Co do faceta, to ja nie mam nic przeciwko wspieraniu kogoś przy takich problemach, ale tylko jeśli po ludzku wyartykułuje problem albo chociaż się nad nim zastanowi, bo pierdyliardy wymówek do niczego nie prowadzą, tak to można w nieskończoność.
3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-18, 22:01   #11
lady666macbeth
Zakorzenienie

Może to jest tak, że boi się. Boi się że coś mu nie wyjdzie, że skończy zbyt szybko..
W dodatku strach przed ciążą..
Ale wiesz co autorko ? Podziwiam Cię za świętą cierpliwość..
Moja rada ? nie rób mu loda na zachętę, bo to i tak niczego nie zmieni.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-08-18, 22:03   #12
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

A może ma HIVa.
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-18, 22:03   #13
lady666macbeth
Zakorzenienie

Cytat:
InNie jest gotowy . . Ciągle jakieś nowe wymówki. Zimą nie bo dziewcZyny w.spodniach nie podniecają. Potem nie bo za szybko jeszcze. Później nie bo nie ma okazji ciągle coś jest...
Dziewczyny w spodniach nie podniecają ? - beznadziejna wymówka z jego strony.
Stary 2017-08-18, 22:14   #14
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
ja Ci coś powiem - to nie jest nie bo coś tylko nie bo nie
chłopak jest leniwy na tyle, że nawet logicznej wymówki nie chce mu się wymyślić, sorry ale jakby mi ktoś pojechał takim tekstem to bym się obraziła bo jak ktoś by myślał, że w to uwierzę to znaczy, że miałby mnie za idiotkę

weź mu powiedz jasno, że Ciebie związek bez seksu nie interesuje i niech się jaśnie panicz wypowie gdzie ma kłopot - a jak nie chce mówić dlaczego ma problem to niech chociaż powie, że za seks się nie zabierze i niech Ci głowy nie zawraca

15.02.2017 ♥
Stary 2017-08-19, 08:03   #15
Rossssssa
Przyczajenie

Pochodzi z dość religijnej rodziny kiedyś mi powiedział że rozwodów nie praktykuje.chociaż.jego rodzice byli blisko tego.

Dla.mnie to już jest trochę przykre że on nie.chce mnie bliskości ze mną.
Całować się całuje. Ale nic poza tym. Myślałam że faktycznie w domu go.coś.blokuje więc ten wyjazd dwie.noce były okazja A on mi powiedział że jest zmęczony.

10miesięcy to.chyba nie jest mało na taki krok tym bardziej jeśli mówi że mu zależy przyjeżdża wydaje kasę na paliwo bo mamy 30km w jedną ponad nawet. Tylko po.to żeby sobie posiedzieć i "patrzeć w.oczy " za każdym.razem.
Były JesZCe teksty ze.nie śmiały ze.muszę się bardziej postarać ze zachęcić no ale.ile.można.... jestem bez silna. Własny facet.mnie.nie.chce po.prostu.nie.chce.
Jestem ponoć atrakcyjna od.koleżanek.słyszę że.każdy się.ogląda za mna Ale.dlacEgo mój facet nie...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-08-19, 08:24   #16
Grajacamuza
Raczkowanie

On nie jest z Toba szczery. Wymysla jakies tam powody, ale nie sadze, zeby byly prawdziwe.
Porozmawiaj z nim konkretnie, ale jesli to nic nie da, to zastanow sie, czy bedziesz w stanie byc w takim zwiazku bez sexu. A moze to religijne wychowanie nie pozwala mu sie "przelamac".

Grajacamuza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-19, 08:34   #17
stesia
Zakorzenienie

ale seks oralny nie kłóci się przypadkiem z religią? bo skoro ten mu nie przeszkadza to bym go religią nie tłumaczyła. a tekst o dziewczynach w spodniach
stesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-19, 08:37   #18
Rossssssa
Przyczajenie

Co to ma na.celu . Po co te wycieczki wydawanie kasy jakby mu nie zależało. Nie rozumiem tego.

Nie wiem Jak się zachować od paru dni go unikam . Jestem taka zła przygnebiona. On ciągle.mi gada że humoru nie mam. A ja mam.ochotę na niego nawrzeszczec
Stary 2017-08-19, 09:23   #19
QueenOfHearts
Rozeznanie

trudno by mi było być w związku z kimś kto nie chce ze mną współżyć.
Seks jest dla mnie zbyt ważną częścią relacji abym mogła z niego zrezygnować.

Jednakże hmm zastanwiam się nad tym chłopakiem, może on serio woli poczekać?
Nie wiem czy gdyby wątek dotyczył kobiety, od razu padły by tutaj teksty,że może jest lesbijką albo ma HIV?

Powyższe jednak nie zmienia faktu autorko,że ty w tej relacji szczęśliwa nie jesteś i tylko się frustrujesz. Nie dobraliście się.
Stary 2017-08-19, 12:25   #20
Rossssssa
Przyczajenie

Nie dobralismy hmm nie wiem czy można tak powiedzieć. Jest mi z nim.cudownie gdyby nie ten problem jeden jedyny Ale jaki ogromny .

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Jeśli się kogoś kocha to się go pragnie bliskości potrZebuje.
On jest czuły delikatny całuje dba trosZCzy jest zazdrosny . Wszystko.Jest tak.jak powinno....
Stary 2017-08-19, 12:53   #21
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Pochodzi z dość religijnej rodziny kiedyś mi powiedział że rozwodów nie praktykuje.chociaż.jego rodzice byli blisko tego.

Dla.mnie to już jest trochę przykre że on nie.chce mnie bliskości ze mną.
Całować się całuje. Ale nic poza tym. Myślałam że faktycznie w domu go.coś.blokuje więc ten wyjazd dwie.noce były okazja A on mi powiedział że jest zmęczony.

10miesięcy to.chyba nie jest mało na taki krok tym bardziej jeśli mówi że mu zależy przyjeżdża wydaje kasę na paliwo bo mamy 30km w jedną ponad nawet. Tylko po.to żeby sobie posiedzieć i "patrzeć w.oczy " za każdym.razem.
Były JesZCe teksty ze.nie śmiały ze.muszę się bardziej postarać ze zachęcić no ale.ile.można.... jestem bez silna. Własny facet.mnie.nie.chce po.prostu.nie.chce.
Jestem ponoć atrakcyjna od.koleżanek.słyszę że.każdy się.ogląda za mna Ale.dlacEgo mój facet nie...
Ja pochodzę z ultrakatolickiej rodziny, takiej z księdzem i jakoś na mózg nic mi się nie rzuciło. Nawet, o zgrozo, uprawiałam przedmałżeński seks.

Gdzie podziała się nieśmiałość twojego faceta, gdy loda mu robiłaś? I czemu on nie uznał tego za wystarczającą zachętę?
To już chyba tylko taniec siedmiu welonów ci pozostaje.

Jest jeszcze jedna opcja: facet nie ma bladego pojęcia, jak to się robi. Może to jedyny, zielony w tej kwestii człowiek na naszej półkuli. W końcu "są rzeczy na niebie i ziemi, o których się fizjologom nie śniło" - jak mówi Ferdek Kiepski.
Stary 2017-08-19, 13:16   #22
Rossssssa
Przyczajenie

Często i mówił ze nie wiadomo co i jak ze żadnej na tyle nie pozwalał co mi ze mam się cZuć wyjątkowo.
Ciągle gada że jakby teraz ojcemzost al to by chyba oszalał. MA.Swoje plany marZenia które najpierw musi spełnić .

Ja.mu.mówiłam że ja.pokaŻe nauczę . Ja cZtery lata matka.nie Zostałam nawet to.go nie prZekonuje .
Stary 2017-08-19, 13:56   #23
mellitus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pfffh Pokaż wiadomość
Zgadzam się z eyo. Zdecydowanie stawiasz za dużo kropek.

A facet no cóż może nie jest gotowy na penetrację i lody mu wystarczają?
Przyłączę się do kropkowej frakcji...

Cytat:
kolejny wyuzdany wątek. Wyjątkowo dużo ich w ostatnim czasie...
Stary 2017-08-19, 14:26   #24
Rossssssa
Przyczajenie

Żaden troll naprawdę mam problem i nie mam co z tym zrobić. Facet którego.kocham zależy mi, tak.sie zachowuje.
Ktoś kto nie był w takiej sytuacji nigdy nie zrozumie jak to boli
Stary 2017-08-19, 21:32   #25
ridja devojka
Zakorzenienie

Ale jakiej chcesz porady? Co możesz zrobić?
Czekać w nieskończoność, zerwać z nim albo truc mu tylek do końca życia i się upokarzac.
Gdyby nie był gotowy powiedziałby że nie jest gotowy. Jesli wymyśla problemy typu laski w jeansach albo inne takie to znaczy ze problem jest dużo głębszy i my pewnie na forum go nie rozwiążemy.

Stary 2017-08-19, 21:39   #26
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie moja cierpliwość się kończy A mi na nim zależy... cudownie sie.przy nim cZuje. Wymarzony ,gdyby nie ten problem.
Myślałam.ze.ja za dużo oczekuje po 10miesiącach już zglupialam już pomyślałam że ja przesadzam. byliśmy dwie.noce razem.w.jednym.łóżku . I.co.I.nic

TłumacZyłam.sobie ze nie doswiadoczny ze.trema ze strach itp no ale kurde..
Jak.mam.zacząć rozmowę co.powiedzieć ...
Bullshit. Nie czujesz się przy nim cudownie o czym świadczy ten wątek. Nie czujesz się atrakcyjna, seksowna, jak kobieta. Przestań czarować rzeczywistość w stylu "on taki kochany, taki dobry" bo oszukujesz sama siebie.
Dla mnie seks jest bardzo istotny w związku i nie wyobrażam sobie być z kimś, kto nie ma ochoty złapać mnie za tyłek i zaciągnąć do sypialni gdy mamy ku temu możliwość i nastrój. Nie zgadzałabym się na taką relację i dawno pana pożegnała. Ty jak widzisz też źle się z tym czujesz więc ogarnij się, zrozum, co jest dla Ciebie istotne i dąż do tego.
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-19, 22:09   #27
White_Dove
Zakorzenienie

Taa kopnij go w pewnie impotent, gej, albo jeszcze gorzej Nie wiem co w tym dziwnego że facet moze boi sie ciazy. Nie jest gotowy na dziecko i nie chce uprawiac seksu postepuje odpowiedzialnie 23 lata to nie tak duzo. Moze obawia sie tez że skonczy wczesnej i bedziesz zawiedziona itd. Zamiast miec pretensje porozmawiaj z nim normalnie by nie czuł presji. Poza tym seks oralny to tez seks. Facet to nie maszynka do seksu że jednego dnia jak nie ma rodzicow juz jest gotowy i juz. Gdyby to dziewica czekałą 10 miesiecy to byłoby że "nie jest gotowa poczekaj aż bedzie" a tu zaraz inne podejscie bo to prawiczek a facet to zawsze chetny itd a jak nie to pewnie gej.
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-19, 22:12   #28
ridja devojka
Zakorzenienie

Ale problem polega na jego głupich wymowkach. Gdyby powiedział ze nie jest gotowy to byłoby chyba lepiej. Skoro jest taki rozsądny i odpowiedzialny to niech powie prawdę a nie czaruje ze laski w spodniach go nie kręcą, w życiu nie slyszalam czegoś tak głupiego

Stary 2017-08-19, 22:23   #29
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Ale problem polega na jego głupich wymowkach. Gdyby powiedział ze nie jest gotowy to byłoby chyba lepiej. Skoro jest taki rozsądny i odpowiedzialny to niech powie prawdę a nie czaruje ze laski w spodniach go nie kręcą, w życiu nie slyszalam czegoś tak głupiego

Pierniczy jak potłuczony. Kopnęłabym go w d.
Stary 2017-08-19, 22:28   #30
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez QueenOfHearts Pokaż wiadomość
trudno by mi było być w związku z kimś kto nie chce ze mną współżyć.
Seks jest dla mnie zbyt ważną częścią relacji abym mogła z niego zrezygnować.

Jednakże hmm zastanwiam się nad tym chłopakiem, może on serio woli poczekać?
Nie wiem czy gdyby wątek dotyczył kobiety, od razu padły by tutaj teksty,że może jest lesbijką albo ma HIV?

Powyższe jednak nie zmienia faktu autorko,że ty w tej relacji szczęśliwa nie jesteś i tylko się frustrujesz. Nie dobraliście się.
jakby wolał poczekać to by jej powiedział, że woli poczekać, dlaczego i do kiedy a nie robił z siebie idiotę kretyńskimi wymówkami zresztą, czekać to chyba ma ona a nie on bo jakoś seks oralny mu nie przeszkadzał

autorko - porady otrzymałaś, dalsze narzekanie na forum nie doprowadzi Cię do orgazmu (chyba) więc pozostaje Ci rozmowa z facetem

15.02.2017 ♥

Edytowane przez eyo
Czas edycji: 2017-08-19 o 22:29
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości