|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
mam dołka:(musze cos zmienic jutro!:(
pomozcie dziewczynki
mam geste wloski,nie chce ich scinac ani farbowac narazie.chodzi mi o grzywke,teraz mam ja za dluga (siega do konca nosa-zdjecie w okularach). poradzcie jaka sobie zrobic,bo mam zamiar jutro fryzjera nawiedzic. mialam juz rozne grzywki (wklejam zdjecia) ale nie wiem tak naprawde w jakim mi dobrze (wydaje mi sie ze w zadnej) z gory dziekujeEdytowane przez Kacha19 Czas edycji: 2006-09-07 o 16:50 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Moje zdanie
Moim zdaniem najlepiej bylo Ci w grzywce takiej jak na zdjeciu nr 1. Mam pytanko: chcesz wrocic do ktorejs z grzywek jakie mialas czy moze chcesz zupelnie co innego?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Podróżniczka
|
Dot.: mam dołka:(musze cos zmienic jutro!:(
Podoba mi się grzywka jak na pierwszym załączonym zdjeciu [retro] - tylko jakby była jakoś tak luźno położona
No i na tym drugim też jest ok, raczej w Twoim przypadku odpada grzyweczka prosta, w ciętej na boczek wyglądasz bardzo ładnie Oprócz tego dodaje propozycje
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
do kinga(kinia): wlasnie mam zupelny brak pomyslu co zrobic
mialam juz rozne kombinacje,ale nigdy nie bylam zbytnio zadowolona...do magdziaS:1 zdjecie to fryz z wesela,w sumie to caly czas to samo ciecie na bok,tylko ze tutaj tak ulozone i przylakierowane na drugim zdjeciu,to co jak teraz tylko krotsze,ale troche mi sie znudzilo i wydaje mi sie za ciezkie...co o tym myslicie?chodzi mi po glowie taka mocno wycieniowana zakrywajaca cale czolo ale pod skosem a nie prosta..moze cos takiego ze stopniowana lekko dlugoscia?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
pomoze ktos jeszcze?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Podróżniczka
|
Moim zdaniem dobra dla Ciebie jest grzywka ze zdjęcia ostanioego, które wkleiłam [ blond ] - w moim poprzednim poście. Zaraz poszperam i dołącze coś z tych cięć które Cię interesują.
![]() No to daje propozycje ![]() W takiej mocno pocieniowanej grzywce może być Ci całkiem do twarzy. |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
tez mi sie podoba ta,o ktorej mowisz (blond) fajna jest tez ta poprzednia z tego samego postu. acha,zapomnialam dodac,ze przez jakies 2 m-ce bede nosic okulary,wiec grzywka nie moze sie jakos gryzc z nimi.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Hej mi sie podobaja 2 grzywki patrzac od prawej strony(na gorze i na dole)
![]() a nie zastanawialas sie zeby tak calkiem prostą zrobic? I pamietaj "włosy nie trawa zima tez rosna... |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
a co myslisz o tej ze zdjecia 1?podoba mi sie bardzo ale nie chce az tak cieniowac wlosow (bo nawet nie bedzie mozna ich spiac w kucyk) a nie wiem czy do moich bedzie pasowac mam jeszcze 2 inne, ktore mi sie podobaja,ale chyba mniej beda pasowac do mojej twarzy,nie?
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Sama noszę okulary i mnie tam grzywka cięta mocno na ukos nie przeszkadza, no chyba, ze to kwestia przyzwyczajenia
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze ktos moglby jakas symulacje zrobic?
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Ta grzywka na pierwszym zdjeciu dodanym przez przez Ciebie mi się podoba, wcale nie musisz cieniować włosów po całości, zeby mieć taką grzywkę... Edytuję tą wiad. już chyba 6 raz Prostą grzywkę bym odradzała, skróci Ci optycznie buzię i zrobi się ona raczej kwadratowa, no chyba, ze masz na to wielką ochotę to zrób prostą, ale mocno pocieniowaną. Jednak obstawiałabym ukośną
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Podróżniczka
|
Nie ma sprawy, do usług
Wklej swoją fotkę z nową grzyweczką - jeśli byś mogła - zobaczymy rezultat |
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heheheh,z moim zdjeciem moze byc maly problem bo nie mam cyfrowki,ale moze jakas zyczliwa kolezanka mnie uratuje tak wiec czekam do jutra,trzymaj kciuki |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
hmmm...no wiec juz po wizycie!fryzurka mocno wycieniowana i grzyweczka tez,zaslania cale czolo,ale jest taka lekko skosna. Nawet fajnie wyglada jak wyprostuje kierujac prostownice do zewnatrz i tak lekko potargam rekami na koniec
troche mi szkoda moich dlugich klaczkow,ale zmiany musza byc,nie dziewczynki? jak bede miec fotke jakas to wkleje,buziaki |
|
|
|
|
#17 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Wazne ze Tobie sie podoba. A zmiany są korzystne i warto czasem poszaleć
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
hej dobrze ze Ci sie podoba w końcu jak sie nie ryzykuje to... nie wiadomo jak jest buziaki
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
witajcie dziewczynki
bardzo dlugo mnie nie bylo,ale nie mialam jak zrobic zdjecia,a potem wloski odrosly.....dzis bylam znow u fryzjera (na przekor przesadom,bo jestem w trakcie matury) wstawiam foteczke,lepiej pozno niz wcale,nie?![]() Edytowane przez Kacha19 Czas edycji: 2006-09-07 o 16:49 |
|
|
|
|
#20 |
|
Podróżniczka
|
Hej, zmiana bardzo na plus
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Kacha19
nie martw siem - tez bylam u fryzjera w srode a jutro mam ustny polski wiec nie masz co sie przejmowac jak dla mnie to ten przesad dotyczy tylko pisemnych apropo: Trzymajcie kciuki za moją prezentacje ;*A co do fryzurki to jest OK chociaz jak dla mnie ładniej ci bylo w dluzszej grzywce Powodzenia na maturalnych zmaganiach |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.

mam geste wloski,nie chce ich scinac ani farbowac narazie.chodzi mi o grzywke,teraz mam ja za dluga (siega do konca nosa-zdjecie w okularach). poradzcie jaka sobie zrobic,bo mam zamiar jutro fryzjera nawiedzic. mialam juz rozne grzywki (wklejam zdjecia) ale nie wiem tak naprawde w jakim mi dobrze (wydaje mi sie ze w zadnej)
z gory dziekuje

No i na tym drugim też jest ok, raczej w Twoim przypadku odpada grzyweczka prosta, w ciętej na boczek wyglądasz bardzo ładnie 

Prostą grzywkę bym odradzała, skróci Ci optycznie buzię i zrobi się ona raczej kwadratowa, no chyba, ze masz na to wielką ochotę to zrób prostą, ale mocno pocieniowaną. Jednak obstawiałabym ukośną
heheheh,z moim zdjeciem moze byc maly problem bo nie mam cyfrowki,ale moze jakas zyczliwa kolezanka mnie uratuje
wiec nie masz co sie przejmowac