|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mój sen o dawnej miłości
Witam. Ostatnio śnił mi się sen który wydał mi się nieco dziwny. Z moja dawną miłością nie utrzymujemy kontaktu. Można to wywnioskować z mojego pierwszego postu... mieszkamy w dwóch innych misjach na kuli ziemskiej. Mówię „dawna miłość” bo zdążyłam się z niej wyleczyć.
Mój sen: Siedziałam w kościele w innym miejscu niż zwykle. Nagle z zakrystii wyszedł on (nazwijmy go x). Przeszedł przez ołtarz i środek kościoła. Pamietam dokładnie w co był ubrany. Prowadził na smyczy małego psa (dziwne). Towarzyszył mu przyjaciel z którym do dziś mam kontakt (ale nie piszemy o nim). Nagle x skręcił w boczną cześć kościoła i poszedł do konfesjonału. Zapomnialam dodać ze jak przechodził przez kościół patrzył przed siebie. Może pomyślicie ze za bardzo się przejmuje zwykłym snem ale problem w tym ze już nie myśle o x, od czasu naszej miłości minęło już 1,5 roku. Zdążyłam się z tego wyleczyć. Czy może konfesjonał świadczy o tym ze x żałuje źle podjętej decyzji? Nurtuje mnie to pytanie. Zbynio nie przyglądam się snom i nie sprawdzam ich znaczenia ale to było dla mnie nurtujące dlatego sprawdziłam w senniki. Nie wiem na ile sennik może być wiarygodny ale było tam napisane ze to może symbolizować zmiany. Co wy myślicie? Wierzycie w ogóle w znaczenie snów? Bo ja sama nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mój sen o dawnej miłości
Chyba nie tak calkowicie sie wyleczylas
![]() Ale czy bedzie dla Ciebie lepiej czy gorzej jak sie dowiesz, ze on zaluje ? Bo moze lepiej nie wiedziec? Zeby nie rozbudzic jakiejs dawnej tesknoty w sobie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Gdybyś o nim nie myślała, to nie byłoby tego wątku.
Sen jak sen. Coraz głupsze te wątki ostatnio. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nurtuje mnie to pytanie dlatego ze sen był taki nagły bo w ogóle nie myśle już o tym człowieku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Interleukina Druga
|
Według mnie sny nie mają znaczeń i nie ma co analizować. Nie wierzę w takie rzeczy.
Być może w ciągu dnia widziałaś albo poczułaś coś, co podświadomie Ci o nim przypomniało, kojarzyło ci się z nim i mózg w dziwny sposób włączył go w sen. Innych znaczeń czy powodów bym się nie doszukiwała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To sen. Nie znaczy nic poza tym znaczeniem, które sama mu nadasz.
Może twoja podświadomość próbuje ci powiedzieć, że ci nie przeszło, a może to zbieg okoliczności.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.