Więcej informacj oraz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, znajdziesz pod pod adresem: FAQ rozłączenie
Mamy nadzieję, że okażą się pomocne.
Informacja o rozdzieleniu kont została wysłana na email, przypisany do konta, jeśli jej nie dostałyście, możliwe, że wpadła do Spamu - prosimy, sprawdźcie także folder Spam w swoim programie pocztowym.
Wizażowe SpołecznościWizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.
Interesujący się New Age, dziurami w ziemi, duchami, efektem mandeli, obe...
Cześć, chciałam założyć wątek, gdzie można byłoby pogadać na tematy typu new age, efekt mandeli, płaska ziemia, dziury w ziemi, duchy, śmierć kliniczna, obe, zjawiska paranormalne,
Wkleję tu może mój post ze „strasznego wątku:
Cytat:
I co sądzicie o New Age? Lubię oglądać filmiki w tych klimatach. Podobno teraz nadchodzi nowa era, ludzie rodzą się coraz lepsi, bardziej uduchowieni, czego przejawem jest na przykład popularność wegańskiego jedzenia, inne spojrzenie na zwierzęta, wyższe wibracje. Skutkiem tego będzie to, że już niedługo zyskamy świadomość na tyle, że będziemy mieli bardziej bezpośredni kontakt z Bogiem, zniknie zasłona, która nas od niego dzieli, będziemy porozumiewać się telepatycznie i stwarzać rzeczywistość siłą myśli. W każdym razie świat idzie podobno w tym kierunku. Ja mam takie refleksje na ten temat, że na przykład propaganda pisu uświadomiła nam, że kultura jest czymś sztucznie narzuconym i odsłoniła względność rzeczywistości, co jest przykładem takiego zrzucania klapek z oczu.
Słyszałam/czytałam też, że na Antarktydzie i w Arktyce są jakieś dziury w ziemi i one prowadzą do podziemnego świata Agharty. Podobno nawiążą oni z nami kontakt w 2029 roku, bo do tego roku ma upaść religia i banki, a zadłużenia i uwikłanie w religie utrudniają nam kontakt. Już w czasie 2 wojny światowej zobaczył gdzieś w strefie Antarktydy tę krainę amerykański kapitan i zaczął o tym opowiadać, ale zamknęli go w psychiatryku. Podobno Amerykanie i Rosjanie pilnują tej strefy i strzelają do samolotów, które za daleko wypuszczają się na Antarktydę. Łączone jest to z teorią płaskiej ziemi i z tym, że za Antarktydą znajduje się jeszcze większość ziemi, a to, co zostało odkryte to zaledwie ok. 6%. Z kolei takie poczucie ludzi/popularność teorii, że znamy tylko zaledwie ok. kilka procent planety łączy mi się w głowie z teorią ciemnej materii, że widzimy około 30% rzeczywistości, a 70% pozostaje niewidzialna. Na studiach chodziłam na wykłady z ciemnej materii i natrafiłam na artykuł naukowy o tym, że możliwe, iż w tej strefie ciemnej materii jest świat podobny do naszego, lustrzany. Tylko że jest chyba obszerniejszy. To wszystko wydaje mi się bardzo ciekawe.
Znacie jakieś linki do forów o takiej tematyce? Ja ogląda niezależną telewizję na you tube, Darka Sugiera, Moskalik…