|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() 52+ praca
Witam wszystkich,
od zawsze mam problem z facetami...zawsze coś. Ale od początku. Mam skończone 24 lata, pracuje fizycznie, w sumie z samymi facetami. Od kiedy pamiętam moja kariera zawodowa zawsze ściśle się wiązała z kontaktem z facetami. Od ponad półtorej roku pracuje na magazynie, jednak pewna relacja zacieśnia się od jakiś trzech miesięcy. Na horyzoncie pojawił się pewien Pan. Dokładnie 52 letni pan, bywa u nas codziennie po towar. Początkowo wszystko działało na zasadzie hej i w sumie nic więcej. Ale ostatnim czasie on przechodzi sam siebie w sumie ja też przy nim zachowuje się inaczej niż zwykle. Opiszę wam kilka sytuacji. 1. Jego reakcja na mój widok i moja reakcja na jego widok. Od razu na ustach jest banan od ucha do ucha. Ciągłym uśmiechom nie ma końca. 2. Jak rozmawiamy ciągle patrzymy sobie w oczy, nie ma opcji aby któreś z nas odpuściło. 3. Jak coś robię, a on u nas jest to czuje jego wzrok na sobie, gdy sprawdzam to, to owszem tak jest, wtedy się uśmiecha. 4. Mam wrażenie że dla niego nie istnieje strefa prywatna. Jak kręcę się koło towaru który zabiera to najczęściej przychodzi i ociera się o mnie. Albo delikatnie obejmuje mnie w pasie i o coś pyta. Sama staram się delikatnie oprzeć o jego ramie jak coś chce od niego. 5. Buziaki, dostaje je za cokolwiek. Najczęściej w policzek ale zawsze. 6. Oczy mu się błyszczą, na początku tego wszystkiego brakowało w tych oczach radości, (rok temu zmarła jego żona). A teraz one tryskają radością. 7. Wziął urlop wypoczynkowy dwutygodniowy w tym samym terminie aby nie przyjeżdżać do nas po towar jak mnie nie będzie. Powiem szczerze że kręci mnie jego wiek, ostatnio udało mnie nakręcić i zdobyć jego numer telefonu. Gdy napisałam mu sms że to ja to dostałam wiadomość zwrotną że się cieszy że piszę do niego. Aczkolwiek na drugi dzień osobiście powiedział mi że nie lubi pisać sms bo ma problem z oczami i zwyczajnie męczy go to. Chciała bym z nim coś więcej, aczkolwiek w 99% nie związek a jedynie a może i aż zaspokojenia zachcianek cielesnych. Dużo ludzi w pracy zauważyło że między nami coś jest. Chciała bym go zachęcić ale sama nie wiem czy tych wszystkich sygnałów nie biorę opacznie. Jak wy drodzy forumowicze to oceniacie? Warto zaryzykować czy odpuścić i czekać na jego ruch? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: 52+ praca
Jesteście oboje dorośli, wolni (jak zakładam), to serio nie widzę problemu żeby zacząć romans, związek czy jakikolwiek inny układ.
Jak chcesz, to ciągnij inicjatywę, jak nie, to czekaj aż ten pan się uaktywni. Serio - nie wiem w czym masz problem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jak Cię to jara to się z nim umów. Masz nr telefonu.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem różnica wieku jest zbyt rażąca.
Jeśli chcesz z nim spełnić jakieś swoje zachcianki cielesne tak jak piszesz, i potem nie będziesz miała do siebie wyrzutów, to to zrób. Ale zastanów się dwa razy.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nie myślałabym dwa razy chyba
![]() Więc, jeśli nic nie stoi na przeszkodzie, to bym się z nim umówiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
chodziło mi po prostu o to że po wszyskim, mogła by po prostu żałować że poszła w tango z tyle starszym facetem.
Ale jeśli chce zaspokoić swoje cielesne zachcianki i nie będzie sie potem źle czuła, to nie widzę w tym nic złego. ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
A czym to się różni od pójścia w tango z młodszym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wiek ma znaczenie. Przynajmniej jeśli o mnie chodzi. A pójście w tango to pójście w tango.
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Wyrzutów sumienia mieć nie będę, mój ostatni partner życiowy miał 49 lat. Układało się świetnie, aczkolwiek ja musiałam wyjechać, a on niestety nie mógł razem ze mną. Więc myślę że i tutaj nie będzie z tym problemu.
Obawiam się tylko jednego czy te wszystkie sygnały ( sytuacje które opisałam) odczytuje dobrze. Nie chce się przed nim wygłupić w sensie żeby nie pomyślał sobie że jakaś gówniara się go uczepiła...Ale wq. mnie sam dotyk osoby obcej już coś oznacza... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Widocznie jakaś różnica jest, skoro autorkę kręci WIEK tego pana. Ja tego nie rozumiem, ale nie muszę przecież.
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Przestaw na początku 'warunki', bo sytuacja tego wymaga i działaj. Nie jest Twoim przełożonym więc nic nie ryzykujesz.
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Kiepski pomysł, zostanie kwas wśród ludzi z pracy a w przyszłości o tej zagrywce może się dowiedzieć Twój potencjalny mąż. Wg mnie gra nie jest warta świeczki, a z 52latkiem to i nawet cieleśnie może być problem cokolwiek zaspokoić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
O jakiej zagrywce miałby się dowiedzieć? Mniemam, że jakiejś haniebnej
![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Czy uważacie że 52 latek może zainteresować się 25latką i chcieć od niej coś więcej ale różnica wieku go paraliżuje i boi się wyśmiania???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
Taa, trwaj kobieto do ślubu w dziewictwie, bo się może twój potencjalny mąż dowiedzieć, że w wieku 25 lat z kimś spałas i niechybnie cie rzuci. A nigdy nie wiesz, który facet może zostać tym potencjalnym. To lepiej uważać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Serio kreci cie 52 latek? Ja na takich nawet nie patrze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
chociaż zastanawia mnie czy to po prostu nie jest tak, że facet sobie przyjeżdża, miło sobie z Tobą pogawędzi, jest otwarty to i dotyk się zdarzy, a Ty wkręcasz sobie nie wiadomo co. może skoro w całym magazynie pracują faceci to on woli czas załadowania towaru spędzić na rozmowie z kobietą? jak Ci bardzo zależy to możesz odwiedzić jego firmę, ale jakiś większych kroków sama nie rób. on już ma Twój numer telefonu, może oczy go nie będą bolały od napisania "czy się spotkamy" albo po prostu zadzwoni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi się że jedyne czego może chcieć to seksu. Jeśli widzi zainteresowanie z Twojej strony to różnica wieku raczej go nie paraliżuje.
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Może nie wyśmiania, a odrzucenia. 52 latek to facet jak każdy, tyle że dodatkowk z poczuciem, że najlepsze ma już za sobą. Więc wielu z nich ma trochę niższą samoocenę niż faceci po 30, czego może wynikać zawahanie.
No i facet niedawno żonę stracił. Może przez czas małżeństwa był wierny? Jeśli był, to trochę wyszedł z wprawy jeśli chodzi o zaciąganie kobiet do łóżka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
52 latek to nie jest staruszek ,ktoremu juz nic nie ...
![]() ![]() Teraz czasy sie zmieniaja. Ja jak mialam 20 lat to myslalam, ze 40 latek to taki inzynier karwowski z wasem. Wczoraj widzialam w Tv Enrique Iglesiasa ,ktory ma po 40 stce. W Polsce jeszcze panowie wstydza sie dbac o siebie ale to sie zmienia. Co tego pana to wiek ,to tez doswiadczenie. Wie ,ze romans moze przerodzic sie w zwiazek. Kobieta moze chciec miec dzieci a on juz nie. Poza tym ludzie boja sie duzych roznic wieku i porzucenia. "Znajomi"gadaja ,ze coreczke sobie naiwniak przydybal a ta go zostawi dla mlodszego. Jesli roznica wieku Ci nie przeszkadza i jestes otwarta na konsekwencje to ryzykuj. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;7689717 6]A co w tym nienormalnego ? Dlaczego 'psychiczny' ?
![]() ![]() Racja. Wujek się sam chwalił czy mieszkał za ścianą więc było słychać? ![]() Cytat:
Akurat tu by było to na rękę autorce, ale wciąż xD
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;7689717 6]A co w tym nienormalnego ? Dlaczego 'psychiczny' ?
![]() ![]() I na tym polega jego "psychicznosc "... ![]() Syn z nimi mieszkal ale coraz bardziej go to wszystko krepowalo ![]() Ale z drugiej strony ma nadzieje ,ze pewne rzeczy sie dziedzicza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Znajomość z seksem - nie. Nie zrozumiałaś kompletnie mojej wypowiedzi. Potencjalny mąż przecież wie, że miałaś chłopaków/facetów, byłaś w związkach. To oczywiste. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.