|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kilka rzeczy na wymiane:)
Nieaktualne
Wymieniam bo u mnie leza niepotrzebne ![]() 1.Roz firmy Bari w zelu-na zdjeciu wyszedl czerwonawy- w rzeczywistosci jest bardziej wisniowy-na policzkach daje bardzo delikatny efekt-uzyty raz. 2.Roz firmy Bari w kompakcie-uzyty raz-takze delikatny efekt na policzkach. 3.Lakier do paznokci Maybelline Express finish-uzyty 2 razy 4.Lakier do paznokci zakupiony w sklepie Sally's Supply-Finger Paints odcien berry-uzyty raz 5.Probka 5 ml podkladu Revlon Age defying-uzyta raz. 6.Revlon-emulsja rozswietlajaca Bare light-uzyta moze w 20% 7.Avon-maseczka do suchej skory-nowa -dostalam od siostry. 8.Kredka brazowa Guerlain-maznieta raz. 9.Blyszczyk Bonne bell Kiss this Gloss-uzyty raz 10.Ciekawa bransoletka-na mnie za duza. Poszukuje: pielegnacjii do skory suchej i wrazliwej. Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2006-05-17 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kilka rzeczy na wymiane:)
6.Revlon-emulsja rozswietlajaca Bare light-uzyta moze w 20%
zerknij do mnie...ale moze masz ochote na inny kolorek tej emulsji?mam poza watkiem natural light |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Elfiku
![]() Daj znać, jeśli zainteresuje Cię coś za: - róż w kremie - emulsję Revlon - kredkę brązową do oczek Oczywiście za jedną z tych rzeczy, bo na więcej nawet nie liczę ![]() Oto mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=101413 Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
An-tak jak napisalam poszukuje pielegnacjii do skory suchej i wrazliwej.
Marta-niestety nic nie znalazlam ![]() Olaola-tez nic ![]() Dziewczyny sorry ze tak wybrzydzam ale z kuferka sie wysypuje-kolorowki mi nie trzeba-a z pielegnacjii wiele rzeczy mnie uczula takze bede marudzic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A co by Ci sie marzylo za caly zestaw?
![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
hej;
czy za 8 i 9 cos bys u mnie znalazla (jesli rezerwacja sie zwolni oczywiscie)? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116804 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.