|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
szukamy dziewczyny W CIĄŻY do zdjęc!
Do sesji zdjęciowej szukamy dziewczyny/kobiety w ciąży.
Wymagania: 1. Sylwetka szczupła 2. Ciąża widoczna (7-8 miesiąc) 3. Ładny uśmiech ![]() 4. Ładna oliwkowa skóra Wszystkie kandydatki prosimy o przesłanie zdjęc: twarzy i sylwetki (z widocznym brzuszkiem) Na adres swiift@swiift.pl Na zdjęcia czekamy tylko do poniedziałku do końca dnia!! (14.lipca 2008) Zapraszam, Natalia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szukamy dziewczyny W CIĄŻY do zdjęc!
szkoda, ze nie ma informacji
kto szuka jakie juz ma doświadczenie do czego te zdjęcia mało wiarygodne "ogłoszenie" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Koleżanko, wystarczy chwila pomyślunku, wpisanie nazwy z mojego maila do wyszukiwarki i wszystko wiadomo. W razie pytań zawsze można wysłać zapytanie na maila. Proste.....,ja tak zawsze robie i nie muszę mieć podanego wszystkiego na tacy. Miłego dnia, Natalia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
no cóż widocznie Ci nie zależy...
miłego szukania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Secundo: to, że uważasz, że Twoje postępowanie jest jedynie słuszne, nie oznacza, że faktycznie takim jest. Tertio: powyższym postem sama sobie i swojej agencji wystawiłaś opinię i co za tym idzie, pogrzebałaś szansę na to współpracę z Wiażankami. Nie znajdzie się chyba taka głupia, by współpracować z osobą o delikatności jak powyższa, w tak intymnej materii, jak sesja foto w ciąży. Do potencjalnego klienta nie napisałabyś listu w takim tonie. Grupie Swiift gratulujemy przedstawiciela ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
szczupłą dziewczynę w ciązy w 8 m-cu hehehe...zgłupieli.......
Ps.A ton wypowiedzi Pani -taki ,że mówimy Nie,Dziękujemy ![]()
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
W pełni popieram dziewczyny - pomijając że treśc ogłoszenia może na nas kobietki w ciąży działać jak płachta na byka
- szczupła - żadna nawet najszczuplejsza nie czuje sie w 8 mies szczupła ![]() - oliwkowa - tak strzsakana na solarce hihi szkoda ze nie dodano bez rozstępów, żylaków, itp A podejście Agencji pełen profesjonal, pełne przedstawienie wysoka kultura gratulacje "Tworzymy zespół młodych, ambitnych i twórczych ludzi, dla których reklama jest pasją. Mamy doświadczenie w pracy dla największych marek w Polsce i na świecie" prosze więc przedstawiać się profesjonalnie na wiżażu Ja za takie sesje dziękuję i nie podam sie na tacy jak szukacie kobiety w ciąży to....................... ......................... . wpiszcie sobie to w wyszukiwarkę. Pozdrawiam szczupła osmiomiesieczna ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
oj chyba burzę rozpętałam niechcący
![]() generlanie to uważam, ze jesli szanująca sie agencja poszukuje modelek do sesji to wypadałoby opisać czego się oczekuje ale tez tego co sie oferuje. Wtedy chyba bylibyscie lepiej postrzegani. Tak to wyszło na odwal się i nieprofesjonalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
magflieg, ale podobało mi się to, co napisałaś
![]() ![]() "Ja za takie sesje dziękuję i nie podam sie na tacy jak szukacie kobiety w ciąży to....................... ......................... . wpiszcie sobie to w wyszukiwarkę. Pozdrawiam szczupła osmiomiesieczna ![]() nie mogę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Miałam usunąć, ale widzę, że większą karą będzie pozostawienie ogłoszenia
![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
mam nadzieje ze szefowa sie nie wscieknie nie mnie
![]() ale za *rada* naciabb o chwilce pomyslunku ![]() wpisalam adres e-mail do wyszukiwarki -------> ----> i o to co znalazlam http://gryn.astro.uni.torun.pl/dziec...az.php?id=8426 noi i tez rowno wysmiali |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]() szczęka mi opadła jak to dzisiaj przeczytałam.. Ok, to od początku: 1. kto sie poczuł obrażony to przepraszam 2. nie będe pisać na forum do czego rekalma bo nie mogę ![]() 3. nie będę przedstawiać warunków na forum bo to tak sie nie robi! 4. wpisać w Google nazwę firmy i przeczytać co agencja robi nie jest trudno, stąd też można zaczetpnąć informacje gdzie jest siedziba i zobaczyć ze to co firma robi, robi ze smakiem itd... 5. dostaliśmy masę zgłoszeń przez maila z pytaniami dodatkowymi na które odpowiadaliśmy telefonicznicznie 6. jestesmy po sesji i zdjecia wyszły rewelacyjnie i jak będziecie grzeczne to wam je pokażę jak się kampania pojawi na rynku ![]() 7. A w agencji, jak to w agencji, wszystko szybko, szybko, na już, na wczoraj, ..nie ma lekko, dlatego czekaliśmy na zdjęcia tylko do poniedziałku. Mam nadzieję że moje tłumaczenie przynajmniej do części trafiło, może faktycznie inaczej na to patrzę niż wy, ja jak mam wątpliwości czy pytania to zawsze piszę zapytanie lub szukam w necie.. dobra, koniec tego elaboratu ![]() pozdr Natalia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
naciabb- hehehehehehe
![]() sory- nie powstrzymałam się |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będziemy grzeczne i jakoś przeżyjemy nie oglądając tych zdjęć.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.