|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Czego szukam ... ( głownie kosmetyki Avon,ale NIETYLKO)....zapraszam może masz ;-)
Zaczynam od konkretów,
potrzebuję: 1kulki-perełki brązujące 2.błyszczyk do ust (najlepiej perłowy) 3.tusz do rzęs wydłużający 4.cień do powiek w ciemnym kolorze,najlepiej expresso lub black 5.kredka/konturówka do oczu 6.podkład rozświetlający LUB o konsystencji musu 7.samoopalacz 8.peeling do twarzy i scrub do ciała 9.jakiś preparat matujący twarz (tonik,żel ,krem,serum itp) 10.tonik ujędrniający lub inny kosmtyk tego typu 11.krem modelujący nogi (np z Avonu) 12.coś na cellulit 13.peelingujące platki do twarzy np clearskin - avon 14.meseczki typu peel off 15.olejek do włosów lub jakas mega dobra odzywka na do zniszczonych włosów. 16.perfumy - body spraye - mgiełki do ciala i tp - CHęTNEI POZNAM NOWE ZAPCHY POSZUKIWANY PILNIE ZAPCH BE KISSABLE -AVON 17.Kuracja liftingujaco -wyszcuplajaca np z Avonu i inne tego typu preparaty 18. połyskujący spray do ciala np Avon True Glow 19,Połyskujący puder do ciała jak wyżej;] 20.rozświetlająca baz pod podkład 21.szampony i odźwyki do włosów farbowanych 22.odźywka do paznokci - łamilwe,rozdwajające się 23.preparat nabłyszczające włosy 24,dobry lakier do włosów,wosk ,brylantyna ,balsam do prostowania włosów itd;] 25. ZALOTKA I PROSTOWNICA! lista długaaaśna - wymienię się na moje ciuskzi jakby cuś,albo na kosmtyki ![]() ![]()
PROFIL NIEAKTUALNY Edytowane przez gothic_lencia Czas edycji: 2007-08-12 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czego szukam ... ( głownie kosmetyki Avon,ale NIETYLKO)....zapraszam może masz
a moze chcialabys kupic kosmetyki avonu? jestem konsultantka u mnie mozesz kupic taniej niz w katalogu jesli zrobilabys duze zamowienie przewiduje znizki na kosmetyki i gratisy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czego szukam ... ( głownie kosmetyki Avon,ale NIETYLKO)....zapraszam może masz
ja mam kredki do oczu w wątku a poza wątkiem miałabym
budyń z daxa na cellulit nabłyszczacz z welli oraz zalotke ale niestety używam tych rzeczy , wiec musiałabyś zaproponować cos z mojej wish listy bo niestety nic nie znalazłam, u Ciebie co by mnie zianteresowąło , jesli oczywiscie Ciebie by interesowały te produkty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
JESTEM konsultantką i mogę zamówić kosmetyki.Zapraszam agmieszkach34@onet.pl 736988237.pozdrawiam Agnieszka
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Zapraszam do siebie.Jestem konsultantką i ż przyjemnością zamówię.do zamówienia gratis.agnieszkach34@onet .pl 736988237.pozdrawiam Agnieszka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.