|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Grafika na SAN w Łodzi
Hej!
Myślę poważnie nad zmianą kierunku studiów na taki bardziej odpowiadający moim zainteresowaniom i taki, po którym uzyskam zawód, dzięki któremu będę spełniona zawodowo. Z racji, ze wszystkie publiczne uczelnie zamknęły już rekrutację zainteresowałam się Społeczną Akademią Nauk w Łodzi (niestety jedyna opcja to studia niestacjonarne), szukałam informacji na temat uczelni i są w miarę pozytywne, ale nie mogę znaleźć nic o samej grafice. Któraś z was może studiowała/studiuje grafikę na SANie i mogłaby mi coś doradzić? :< |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Grafika na SAN w Łodzi
Gdybyś myślała poważnie, nie przegapiłabyś rekrutacji. To nie jest coś, co dzieje się nagle, rekrutacja co roku jest o tej samej porze. Takie szkoły jak SAN nie bez powodu przyjmują dłużej -- mało kto, kto zdał jakkolwiek maturę, chce tam iść.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Grafika na SAN w Łodzi
O zmianie kierunku myślę już dwa lata, skłamałabym jednak, że nie boję się tego zrobić (ewentualne konsekwencje, reakcja rodziny i idk mojej małej wiochy na to, że jednak wracam do domu, bo na pierwsze studia wyjechałam dość daleko, te są na tyle blisko, że mogę dojeżdżać). Czasami jednak życie stawia nas pod murem i taką decyzję trzeba podjąć szybko dlatego pytam o opinię kogoś kto studiuje/studiował żeby się nie przejechać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.