|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Przekąski na urodziny
Cześć Wszystkim, mam nadzieję, że pomożecie
![]() W piątek robimy z bratem wspólne urodziny, On 18, ja 21. Macie może jakieś przepisy na tanie i szybkiej roboty przekąski, takie, aby na imprezce nie trzeba było rozstawiać talerzy i sztućców, mogą być podawane na zimno. Wiadomo, kobieta jak to kobieta nie wybrzydza, ale gorzej z facetami. Na imprezie będzie jakieś 20 osób, grono najbliższych znajomych, w tym "większa połowa" facetów.
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przekąski na urodziny
Cytat:
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Kanapki i serwetki.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() Kanapki, koreczki, sałatki
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
pobuszuj na smacznym
https://wizaz.pl/kulinaria/ z pewnością znajdziesz wiele pysznych pomysłów powodzenia
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
zajrzyj na wizażowe kulinaria
- https://wizaz.pl/kulinaria/wyszukiwa...awansowane.php na pewno coś znajdziesz
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
upieczcie pizze - dużo, ale w różnych wariantach
w sumie drogo nie wyjdzie, roboty troszkę jest, ale mniej niż np. z sałatkami, no i sztućce nie potrzebne; bierzemy w rękę i jemy ![]() gwarantuję Ci, że męskie grono takim menu będzie zachwycone poza tym - parówki w cieście francuskim - kupujesz tylko gotowe ciasto (bardzo dobre i tanie znajdziesz w biedronce) do tego parówki; pozawijać, pociąć na takie na mały kęs, do piekarnika i gotowe można zrobić szaszłyki ![]() można też zrobić kałe klopsiki z mielonego mięsa; krokiety z naleśników z równymi farszami - dużo roboty, ale u mnie na parapetówie zrobiły furorę ![]() kanapki, zapiekanki, małe sucharki z różnymi pastami .... ojjjj pomysłów mam dużo .... uwielbiam robić domowe imprezki szczególnie obmyślać menu i robić jedzonko
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
koreczki to chyba podstawa..
najlepeiej kilka rodzajów.. owoce pokrojone już najlepiej na kawałki.. (pomarańcze na ćwiartki żeby nikt się nie bał obierać )kanapeczki takie kolorowe sałata rzodkiewka ogórek pomidor szyneczka serek itd do tego można dać trochę śmieciowego żarcia jak paluszki czipsy czekolada cukierki itd popcorn robiony w mikrofalówce z biedronki jest dobry ![]() dipy do czipsów.. rodzynki orzechy (pistacje mniami tylko drogie niestety więc można i zwykłe solone) wędliny na półmisku (i obowiązkowo kabanosy ) można pół na pół pómisek wędliny/ser żółty (łatwo zwinąć w rulonik i wsadzić do buzi )
Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2011-03-07 o 19:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

) można pół na pół pómisek wędliny/ser żółty