|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Problem z niezdecydowaną dziewczyną
Witam wszystkie panie
![]() Potrzebuje rady mam problem z dziewczyną znamy się się od ponad roku na samym początku spotykaliśmy się rzadko ale na wiosnę aż do teraz spotykamy się praktycznie co tydzień z (małymi przerwami) na imprezę oczywiście po jakimś czasie zaczęło mi na niej zależeć nawet powiedziałem Jej co do niej czuje i próbowałem ją pocałować a ona uparcie twierdzi że jesteśmy tylko przyjaciółmi ale ciągle sama do mnie pisze o spotkania. Spotykamy się kilka godzin przed imprezą a jak się spotykamy wyglądamy jak para np. ona ciągnie mnie do sklepu z artykułami dla małych dzieci i pyta mnie o opinie co ja sądzę na temat tych i tych ubranek , jak jej powiedziałem że mam a zbyciu sukienkę to ciągle pisała abym jej ją pokazał , na imprezie wszyscy pyta czy jesteśmy parą kolejna rzecz która mnie dziwi to mówi że jesteśmy przyjaciółmi a jak się jej zapytałem czy pójdzie ze mną do kina na komedie romantyczna od razu się zgodziła.Ma również swoje zasady nie mówi ile ma lat nie lubi się fotografować nie znosi tzw. selfii nie ma konta na FB , nie lubi jak się ją dotyka. Nie wiem czy mam dać sobie spokój próbować do skutku aż w końcu zmieni zdanie? A dla mnie to jest być może na całe życie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Problem z niezdecydowaną dziewczyną
Nie robi selfie i nie ma konta na facebooku... to według mnie kolego może być duży plus. Bez względu na to ile kto ma lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie jest niezdecydowana. Z tego co piszesz traktuje Cię jak odpowiednik przyjaciółki-kobiety. Zdecydowanie jesteś w friendzone. Jeśli chcesz to zmienić to poszukaj porad jak wyjść z friendzone. Jak się nie uda no to na związek nie masz co liczyć bo ona jest konsekwentna- powiedziała, że chce przyjaźni i jej zachowanie wskazuje, że zostałeś "psiapsiółką".
![]() |
#4 | |
live your passion
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Nie ma tutaj żadnego niezdecydowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Znacie się już rok. Dopiero teraz zaczynacie się spotykać. Nie wzbudziłeś w niej żadnych wielkich emocji, kontaktu fizycznego, namiętności...a wyskakujesz z tekstem, że coś do niej czujesz? Takie coś w zasadzie zawsze skończy się porażką.
Zasadniczo wyjście z friendzone w zdecydowanej większości przypadków jest niemożliwe, ale jeśli już to: odetnij się na jakiś czas, zacznij ją olewać, stań się niedostępny, nie pisz tyle, nie chodź na spotkania. I teraz najważniejsze: musisz się zmienić. Zmienić czyli: idź na siłkę, żebyś lepiej wyglądał (chyba, że już to zrobiłeś), kup sobie nowe ubrania, zrób nową fryzurę, kup nowy zapach. Może czas na nowy sport. Co prawda nie ma fb, ale nawet w trakcie jakiejś tam rozmowy w przyszłości możesz wspomnieć na pytanie co robileś -> "spotykałem się z ludźmi ![]() I dopiero wtedy odmieniony spróbuj się z nią spotkać. Postaw na emocje, zabierz ją gdzieś na jakiś ładny widok, wieczorny spacer czy coś. Możesz nawet zadzwonić późno i wtedy to zrobić. Będzie okazja to się o nic nie pytaj tylko ją po prostu pocałuj. I wtedy będziesz wiedział czy coś z tego będzie czy nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyna jest bardzo zdecydowana. Traktuje Cię jak przyjaciela i Ci o tym mówi. Przyjmij to na klatę
![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
friendzone? a może dziewczyna prowadzi podwójne życie i jesteś jej terapią, odskocznią od tego co ma na co dzień.... nie robi sobie selfie, nie lubi zdjęć, nie istnieje w internecie, nie mówi ile ma lat... myślę, że nie wiele młodych kobiet nie będąc w okresie macierzyństwa chodzi z facetem po sklepach i ogląda ubranka dziecięce? wydaje mi się, że wdepnąłeś w poważną historię. Co mogę doradzić..... poważna rozmowa i nie licz na dużo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja raczej stawiam na to ze to typ kokietki ktora po prostu lubi taka zabawe w kotka i myszke, lubi jak sie starasz. Nie jestem zwolenniczka gierek, ale zasugerowalabym bys przestał w kolo niej skakać i ochlodzil kontakt zdecydowanie. Zobaczysz jaka bedzie jej reakcja. Moze to tym razem ona zacznie sie starac.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.