|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Cesarka czy naturalny
Witam, zakładam nowy wątek bo nie znalazłam tutaj odpowiedzi na moje wątpliwości. Jestem w 35 tygodniu ciąży. To moja druga ciąża. Pierwsza zakończona przez cesarskie cięcie ze względu na to, że odeszły mi wody, a malutka źle się ułożyła i cc było konieczne. To było w listopadzie 2014r. W kwietniu 2016r. miałam operację wycięcia torbieli i jajnika. Była to zwykła operacja nie laparoskopia. Teraz jestem w 35 tygodniu i zastanawiam się jaki poród byłby lepszy. Cesarka czy naturalny. Może ktoś miał podobną sytuację? Mój lekarz powiedział, że porozmawiamy o tym na następnej wizycie, ale wiecie jak to jest pod koniec ciąży, ja ciągle o tym myślę i się stresuję sytuacją. Proszę o pomoc jeśli ktoś miał podobną sytuację.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Cesarka czy naturalny
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Cesarka czy naturalny
Dziękuję za odpowiedz. A czy jak chodziłaś w ciąży na wizyty to poruszałaś z lekarzem kwestię porodu? Ja bardzo chciałam rodzić naturalnie jak byłam w pierwszej ciąży, ale teraz zwyczajnie się boje i chyba gdyby okazało się, że lekarz każe mi rodzić naturalnie to psychicznie bym tego nie zniosła ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.