|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak ubierać się latem jeżeli ma się grube łydki:-(
żeby wyglądać ładnie i kobieco.Mam już dość rybaczek.Dziewczyny olewacie to ,że macie grube łydki czy chodzicie tylko w spodniach?Mini u mnie odpada bo nie ma też ładnych ud.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak ubierać się latem jeżeli ma się grube łydki:-(
Ja mam grubaśneeeee łydki!!! Kiedyś strasznie to przeżywałam, chowałam je na wszelakie sposoby.A teraz?Zaakcepotwowalam siebie
![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Ja odkąd rozbudowałam sobie łydki chodze tylko w długich spodniach (nawet w 40 stopniowym upale) i mimo, że naprawdę bardzo się męczę bariera psychiczna nie nie pozwala mi na krótkie spodnie, spódnice czy choćby rybaczki...
Wiesz wiele osób mówiło mi, ze ta moja obsesja z łydkami jest śmieszna bo tak naprawdę nikt nie zwraca na nie specjalnej uwagi i nie zauważa że są troche zbyt masywne więc nie powinnam się powstrzymywać przed ich pokazywaniem, ale do mnie jeszcze to nie dotarło tak do konca... Myślę, że spokojnie mozesz chodzić w szortach czy spódnichach - bo skoro ludzi mówią z ei tak nie zwracają duzej uwagi na ta partię ciała to wystarczy tylko w to uwierzyć i zacząć chodzić normalnie (ja tego co prawda jeszcze nie robię ale pracuję nad tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ubierać się w to, co się chce...
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Niestety Ja też nie potrafię się przełamać jedyne co widzę jak się ubiorę w spódnice do moje zbyt masywne łydki.jeszcze kiedyś zadawałam się z takim dupkiem który zrobił mi piękną przysługe mówiąc jeszcze nie miałem dziewczyny z takimi dużymi łydkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
mi się moje łydki nigdy nie podobały. inni mówili, że się nie znam, że przecież większe łydy chodzą po ulicach, no ale ja się uparłam. i chodziłam bez przerwy w długich spodniach. no miałam też spodnie do pół łydki... ale nosiłam je tylko do wysokich trampek (ah te moje czerwone trampy
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nothing_matter Czas edycji: 2008-03-10 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
olga123
Mi się wydaje ,że kiedy jest upał warto schować do szuflady wszelkie kompleksy, każdy myśli o tym ,żeby było jak najbardziej komfortowo dla ciała, a katowanie się w długich spodniach jest bez sensu. Osobiście prędzej zwrócę uwagę na osobę zbyt ciepło ubraną w upał niż na taką co nosi krótkie spodenki niezależnie od figury. Oczywiście możesz też nosić długie ,zwiewne spódnice ,rozszerzane ku dołowi, pełno takich w sklepach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Tez mam ten kłopot. Kozaków tej zimy kupic nie moglam choć moje łydki są może masywniejsze ale to w koncu nie monstrum.
Długo się przełamywałam, tym bardziej ze uda i długość nóg nie jest zatrwarzająca. Ale wolę się nie męczyć w upały w długich spodniach. Ale Tobie radzę albo fajne szerokie bawełniane lub laniane spodnie, byle nie opięte bo skóra musi oddychać. Albo ewentualnie kup buty na koturnie lub niewielkiej szpileczce w cielistym kolorze, ewentualnie jasny brąz to wydłuży łydkę i wysmukli i wtedy dłuższa spódniczka do kolana i powinnaś siebie polubić. Ja już teraz śmigam w płaskich bo troszkę się odkompleksiłam, choć mam dni że najchętniej bym się oddała w ręce chirurga plastyka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Napewno nie męcz się w długich spodniach przy 40 stopniach!!!!!!!!!!! Na wiosnę i lato kompleksy nalezy schowac do szafy z zimowymi ubrankami!!!!!!! ja sama mam dosc masywne łydki a chodzę nawet w obciskających je leginsach
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zawsze można założyć dłuższą, zakrywającą łydki spódnicę, ale z lekkiego i przewiewnego materiału i wtedy nie jest gorąco i nie ma kompleksów
![]() Ja z kolei mam chude łydki i dlatego nie noszę krótkich spódniczek a takie do połowy łydki ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
[ciach]
Edytowane przez Meariel Czas edycji: 2007-05-27 o 20:43 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
maniooreczka robienie autoreklamy jest na wizazu zabronione....chyba, ze zaplacilas
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
dziewczyny mam ten sam problem moje nogi nie grzesza zgrabnościa...tzn sa proste ale grubeee
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
a ja tez miałam taka łydko-obsesję, też miałam problem z kozakami na zimę i wpódniczki zakładałam od wielkieog dzwonu..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
wszystko zależy od tego jaka ta łydka jest na prawdę...bo wiadomo jak dziewczyn jest szcupła to ta łudka nie będzie jakas wielka i odrażająca, ale jak ma taką budowę jak ja i do modelek nie należy to taka łydka może odstraszać
![]() i teraz już sama nie wiem...mam iśc za 2 h na kosza...chyba założę najdłuższe rybaczki jakie mam...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.