|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wymiana perfum unikaty Lor Torrante , Lubin, Micallef i inne![]() Mam na wymiane rarytasy i nowosci ![]() -Lor Torrante ok 40 ml - unikat - Micallef Rose Aoud 100 ml z ubytkiem testowym -White Tea Arden 50 ml , zakupione w UK , 3 psiki testowe -L Lubin polowa ze 100 ml - orientalny klasyk -Womanity likierowe- Mugler unikat ok 38 ml - z 50 ml edp plus odlewki, probki : -Coromandel Chanel -Gucci parfum unikat ( oryginalna probka ) -L ange noir -Max mara parfum unikat ( oryginalna probka ) Kenzo amour miniaturka ( 3, 7 ml ) Czego szukam ? 1.Boudoir stara wersja ( koniakowa ) 2.Shalimar edp, edt - inne 3.Rosabotanica 4.Poison Diora 5.La panthere , wersja noir absolu - inne Jestem otwarta , kocham przyprawowy orient ...... <Zdjecia niebawem > pozdrawiam cieplo Edytowane przez czterysowy Czas edycji: 2017-11-18 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wymiana perfum unikaty Lor Torrante , Lubin, Micallef i inne
cos za white tea?
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dziękuję, niestety nic mnie nie zainteresowało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Iryska ! Niestety nie moje |zapachy /?| a nie masz \Shalimar- a na wymiane \? pozdr
Karolino, wymiana jedynie na perfumy ![]() Edytowane przez czterysowy Czas edycji: 2017-11-19 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.