|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Przeprowadzka
Hej
W moim rodzinnym mieście panuje duże bezrobocie i nie mam pracy od 1,5 roku.W domu jest alkohol i przemoc . Chciałabym od nowego roku przenieść się do Warszawy ale boje się że sobie nie poradzę.Co mam robić ? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przeprowadzka
Zacząć od poszukania w Warszawie pracy i jakiegoś hotelu pracowniczego lub pokoiku. Za jakiś czas zmienisz. Początki będą trudne, ale czemu miałabyś sobie nie poradzić. Grunt to zacząć.
|
|
#3 |
|
cat lady
|
Dokładnie, złap jakąś łatwo dostępną pracę na start i tanie miejsce do mieszkania.
Nie wiemy jakie masz kwalifikacje/zawód, ale na start możesz się zaczepić choćby w Biedronce czy Lidlu (chyba tylko książeczka sanepid niezbędna) i szukać czegoś lepszego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Jesli tak jak w profilu masz 26 lat, to jesteś już na tyle dorosła, że z pewnością sobie poradzisz. Tak jak już wcześniej dziewczyny pisały zacznij od szukania pracy, wynajmij pokój, później możesz zacząć szukać innej pracy bardziej odpowiadającej twoim kwalifikacjom. Myślę że na ten moment ważne jest by się wyrwać z przemocowego i alkoholowego środowiska.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.