|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
prezent-parker?
Witajcie!
Zastanawiam się prezentem w formie pióra. Wiem,że bardzo popularne są przedmioty firmy parker, ale nie wiem czy za tym idzie odpowiednia jakość, jak myślicie? Może możecie polecić konkretne modele lub sklepy? Z góry dzięki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: prezent-parker?
Znalazłam fajny sklep, zobaczcie czy warto tam kupować <link>
Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2017-12-02 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Pióro Parkera IM znam, otrzymałam w prezencie i katastrofa. Każde jedno trafiło na gwarancję i zawsze otrzymywałam nowy egzemplarz w którym byłby te same problemy
![]() ![]() Sama w kwestii piór najbardziej ucieszyłabym się z TWSBI Diamond 580 Clear. Bardzo efektowna i ekstrawagancka ciekawostka. Gdybym miała wręczyć komuś prezent to byłby to Waterman Hemisphere - przez swój klasyczny wygląd i wygodę użytkowania. Jeżeli zdecydujesz się na Parkera to sugeruję zalogowanie się na forum pióra wieczne i tam są bardzo dobre recenzje (można też znaleźć informacje o promocjach w sklepach). Moja mama była zadowoloną użytkowniczką długopisu Parkera, dopóki ktoś go nie ukradł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
A czy osoba obdarowana lubi pióra? Kilkakrotnie dostałam w prezencie, ale osobiście wolę tanie długopisy, więc się kurzą gdzieś w szufladzie.
Wysłane z mojego Lenovo PB1-770M przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.