![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak sprawić żeby facet chciał być ze mną (proszę o rady osób o otwartym umyśle)
Często przeglądam to forum i wiem, że jeśli będę miała szczęście to znajdę tu rozwiązanie mojego problemu. Postaram się, żeby było krótko i konkretnie.
Facet mnie nie kocha, ale lubi uprawiać ze mną seks. Tak między bogiem a prawdą, nawet nie jestem pewna, czy mnie lubi, czasem mam wrażenie, że ma mnie za skończoną idiotkę, ale przez większość czasu jest ok. Rzadko rozmawiamy, czasem zrobimy coś razem, często wpada coś zjeść i czasem u mnie śpi, ale nie zostawia swoich rzeczy. Nie zachowujemy się jak para, kilka razy próbowaliśmy gdzieś wyjechać razem (góry, mazury itp.), ale było jakoś dziwnie. Chwilami dziwnie, poza tym fajnie, ale w tych chwilach było jakoś tak pusto. Spotykamy się od półtora roku, wiem, że to trochę późno na jakieś strzały amora z jego strony, ale co mogę zrobić, żeby zechciał ze mną być i się zakochał? Nie chcę i nie zechcę nikogo innego, mogę opisać wszystko dokładniej, jeśli ktoś ma jakiś pomysł albo doświadczenia jak to zrobić. Bo takie tam, że powinnam dać sobie z nim spokój i poszukać kogoś innego... tyle sama wiem i nie interesuje mnie to. Ktoś, coś? Proszę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak sprawić żeby facet chciał być ze mną (proszę o rady osób o otwartym umyśle)
Uwaga nie da sie nikogo zmusic do milosci i bycia z kims.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak sprawić żeby facet chciał być ze mną (proszę o rady osób o otwartym umyśle)
Cytat:
A uwazasz ze on moze sie domyslac twoich uczuc czy nie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Regulator reniferów
|
Weź sól morską niejodowaną. Wsyp do lnianego woreczka niebielonego. Zaszyj nicią bawełnianą niefarbowaną na okrętkę oraz ściegiem za igłą. Noś woreczek przez miesiąc księżycowy pod lewą pachą (bliżej serca) zaczynając od pełni. W następną pełnię przyrządź mu schabowe, rosół z makaronem i kapustę zasmażaną, wszystko doprawione tą solą. Do picia podaj niefiltrowane piwo z kraftowego browaru (nie ma mocy magicznych, ale siki z supermarketu mogą go odstraszyć).
W trakcie wykonywania rytuału zaleca się rezygnację z dezodorantów i intensywnie pachnących kosmetyków.
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Minęło 1,5 roku. Jeśli w tym czasie się nie zakochał, to znaczy, że się nie zakocha.
Nie szkoda Ci marnować czasu na relacje z tym kimś? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Regulator reniferów
|
Podobno wiara czyni cuda.
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewentualnie można mu spiłować paznokcie do kawy. ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bo jak sie nie domysla to mogloby byc tak ze nie wie ze chce. Chociaz to mala szansa.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Zacznij mu odmawiać, poznaj nowych, fajnych mężczyzn. Może się obudzi. Choć pewnie, jak to bywa w życiu, będzie za późno.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Nigdy nie próbowaliśmy być ze sobą jako para i na początku ja nie chciałam. Jakiś czas temu poczułam, że jednak chcę.
Nie rozmawialiśmy o tym, nie powiedziałam mu, nie pytałam co o tym sądzi, bo wydaje mi się, że to tylko jedna szansa i odmówiłby mi dla zasady, bo nie zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia (co nie znaczy, że chciałby mnie nawet gdybym się wtedy zakochała, nie wiem czy to zrozumiałe). W jego przypadku żadne poważne rozmowy i mówienie prosto z mostu nie zadziała, ma wieeelkie ego i musiałby czuć, że sam na to wpadł i zapragnął tej rozmowy. Nie mam pomysłu jak to przeprowadzić, a właściwie mam mnóstwo, ale każdy wydaje mi się zły. Oboje byliśmy po marnych związkach wtedy, nie nadawaliśmy się do niczego i to nie był czas na związek. Działy się różne rzeczy, nie między nami, ale on trzymał dystans, ja trzymałam dystans... no i tak do dzisiaj, tylko chciałabym żeby tego dystansu już nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A czy czasem nie wmówiłaś sobie uczuć do niego? Sama piszesz, że jakoś dziwnie, jakoś pusto, nie do końca fajnie. Myślę, że chcesz, żeby się zakochał tylko dla swojej satysfakcji, żebyś poczuła się lepiej sama ze sobą, połechta Ci tym ego. Bo po co z kimś być z kim nie jest Ci nawet jakoś super dobrze? Tylko pusto/dziwnie. Ale jeśli się uparłaś to po prostu przestań z nim sypiać, może mu Ciebie zabraknie i zda sobie sprawę, że nie tylko o seks chodzi. Choć bardzo w to wątpię, 1,5 roku to kupa czasu, zdążyłby sie 3 razy w Tobie zakochać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Poradziłabym fajny wspólnie zaplanowany wyjazd gdzie razem moglibyscie nacieszyc sie sobą. Ty pochadzać w fajnej bieliźnie, on sie pozachwycać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Nie szkoda Ci czasu i godności na substytut związku, substytut miłości? Facet ewidentnie nie chce z Tobą być; gdyby chciał, już dawno bylibyście razem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Regulator reniferów
|
Do kawy dodawało się popiół ze spalonych włosów, tylko teraz nie pamiętam - swoich czy wybranka.
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
A co z krwia miesieczna? Podobno tez dziala cuda. Dodaj kropelke do wina.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie możesz go po prostu poinformować jak się czujesz i przedstawić jakąś propozycję? On sobie wtedy będzie mógł zdecydować co zrobić. Nie widzę innej opcji niż przekazanie informacji, żeby dać mu jakąś podstawę/powód do działania. Jeśli jest zainteresowany, to coś zdziała. Jeśli nie jest, to i tak nie będzie i nic z tym nie zrobisz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Facet uważa Cię za idiotkę i ma wielkie ego, które nie pozwala mu zobaczyć nic dalej poza swojego kut*sa, a Ty, cytuję:
"Nie chcę i nie zechcę nikogo innego" ![]() oraz: "Oboje byliśmy po marnych związkach wtedy, nie nadawaliśmy się do niczego i to nie był czas na związek." No nie wiem, w tej chwili to marny jest nawet nie zwiazek, a układ, a jedyne, co sie moze z tego rozwinac to jeszcze marniejszy zwiazek (z takim facetem - patrz wyzej). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Nic.
No bo serio, patrząc na to z nieważne jakiej strony, NIC nie możesz zrobić - możesz tylko go poinformować o stanie rzeczy, tyle. Gdyby istniała jakaś inna odpowiedź na to pytanie, to ten, kto by ją wymyślił już dawno byłby milionerem i celebrytą, rozwiązawszy dylematy blisko 100% populacji (bo chyba prawie każdy był chociaż raz zakochany w kimś bez wzajemności i desperacko chciał, żeby się to zmieniło). Edytowane przez 201712242137 Czas edycji: 2017-11-13 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;78788746]Ona nie wie co on uważa, bo z nim nie rozmawia za bardzo. Ona "ma wrażenie". Nie wiadomo jeszcze na jakiej podstawie.[/QUOTE]
Nie wiem czy to coś zmienia w bezsensie tej sytuacji. Jeśli dwójka ludzi lubi ze sobą przebywać i ma o czym gadać, to trudno by było to ukryć w trakcie 1,5 roku spotykania się. Tu nie miało to miejsca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Może i trudno coś takiego ukryć, ale skoro nie próbowali być parą i trzymali się na dystans, to możliwe, że facet nadal ten dystans celowo utrzymuje. Ona zresztą też, skoro nawet nie postanowiła z nim porozmawiać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie było nam super dobrze, bo nie miało kiedy być. Może nigdy nie będzie, ale myślę, że mogłoby mieć szansę. Jeśli ja jestem jakaś pusta, to on też, chyba lepiej jakbyśmy byli ze sobą niż znaleźli sobie wrażliwych partnerów, którzy się zakochają od razu i będą cierpieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Misteriosa? Czy jakoś tak.
Równie dobrze mogłabyś spytać jak zarobić milion, byle nie pracą. Wszystko wymaga wysiłku, zazwyczaj nie tego, na który jesteś gotowa. Jedyny sposób to zająć się sobą i być szczęśliwym. Wtedy jest możliwe, że nawet ten facet się w Tobie zakocha. Nie możesz sobie jednak stawiać tego za cel. Niewykonalne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Ale smutny ten post
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.