|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Czy pożądanie jest konieczne w związku?
Spotykam się z chłopakiem, jest fajny, lubię go bardzo, układa nam się swietnie, uprawiamy seks, gdy mnie pieści podniecam się, ale problem chyba w tym, że on mnie swoją osobą nie podnieca. Inni faceci zresztą też nie, kobiety tym bardziej. Tak się zastanawiam, czy tam powinno być? Czytałam o chemii między ludźmi, o tym jak niektórzy mało się nie rzucają na swojego partnera, a na mnie on nie działa. Jest super chłopakiem, ale jego osoba w ogóle mnie nie pociąga, i tak chyba nie powinno być? Owszem, lubię seks, bo wiem, że jak zacznie dobierać się do mnie to będzie miło, ale dopiero gdy zacznie coś robić, to normalne?
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy pożądanie jest konieczne w związku?
Na jednych działa byle co (słowo, spojrzenie, dotyk w rękę) i już im miękną kolana, na innych działają tylko mocne bodźce. Widocznie jesteś bardziej wymagająca. Nie każda kobieta musi się dziko rzucać na faceta, zależy od temperamentu i pewnie wielu innych czynników. Ale może też być tak, że nie spotkałaś jeszcze tego, z którym będziesz chciała i umiała zaszaleć.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Jak uważacie, warto tkwić w takim związku? Jak to wygląda u was? Podobnie jak u mnie, czy chemia wisi w powietrzu? |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - bez seksu. ![]() Przy samych pocałunkach nawet tez czuje podniecenie ale przy takich troche dłuższych. Tez myslałam z poczatku że moze powinnam podniecac sie sie bardziej. Nie mdleje z podniecenia Czasem nawet nie mam ochoty na pocałunki. Gdy mnie dotykał kiedys po talii podniecało mnie raz odpłynęłam. Teraz jest to miłe ale nie tak bardzo podniecające. W jedne dni podniecam sie bardziej podczas całowania w inne mniej. Troche mnie to martwi nawet Czemu nie jest zawsze tak samo?Wyglad partnera tez roznie..Czasem "woow jaki przystojny! " niemalże a czasem patrze sie na niego i widze jego "wady" Z byłym byłam krócej ale podniecenie poczułam jedynie wtedy gdy dotknął mojego krocza ( nie bylo to zamierzone, nie spodziewałam sie wtedy tego) Przy całowaniu tym z języczkiem nic nie czułam. Teraz z obecnym przy pocałunkach nie z jezyczkiem ale normalnych tyle że dłuższych czuje narastające podniecenie. Wiec chyba dobrze by jakies było ale jak nie mdlejesz to nie szkodzi.
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ja się nie wypowiem, bo wystarczy że tż inaczej spojrzy a mi już mokro. ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
Ja w tym czasie chodze 24/7 napalona i byle co mnie podnieca. Orgazm wtedy do pestka. Za to przed i po okresie trzeba się nade mną naskakać
|
||
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Czytałam, coś o chemii, miedzy ludźmi, o przyciąganiu, o ochocie na kogoś, a ja w ogóle nie mam ochoty na niego, ale mam ochotę aby coś robił, bo wiem że będzie fajnie, podobnie na zasadzie masturbacji, nie muszę ale wiem że jakby zrobiła to będzie fajnie. Czy robię to sama, czy chłopak mnie pieści po miejscu intymnym, czy pewnie jakby mnie dotykała koleżanka to odczucia będą takie same. To normalne? Gdzie chęć na chłopaka, chęć rzucenia się na niego? Na chęć obcowania z nim? Z jego strony nim mnie nie kręci, ani pocałunek ani jego ciało, kompletnie nic.
Edytowane przez alalin Czas edycji: 2017-11-07 o 17:12 |
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci maja spokoj oni to ciagle podnieceni ![]()
|
|
|
|
|
#8 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]() Racja, faceci to mają dobrze ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Tak działa na mnie, ale to przyszło z czasem. |
||
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Czy on mnie podnieca czy nie?" Czy juz przestał mnie podniecać w ogole czy to dlatego że zły dzien cyklu?"
Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2017-11-07 o 17:23 |
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po okresie: Zostaw mnie, nie chce mi się.
|
|
|
|
|
#12 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Ja na przykład mam tak, że mnie ogólnie męskie nagie ciało samo z siebie nie rajcuje... Ani takie zwyczajne, ani umięśnione, ani jakieś szczególnie atrakcyjne. Może też tak masz?
Chyba prędzej zajarałabym się na ciało kobiety niż faceta, mimo że jestem hetero ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze to kwestia faceta?
Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2017-11-07 o 18:32 |
|
|
|
|
#15 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W ogóle na ulicy żaden też mnie nie pociąga. A jak jest z tym u was. Czy zdarza wam się zobaczyć jakiegoś chłopaka na ulicy czy w innym miejscu który was pociąga, i miałybyście ochotę z nim to zrobić, czy tak to u nas nie działa, i potrzebne są pieszczoty? |
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie nie pociagaja nieznajomi faceci. Nie odczuwam potrzeby dotykac/całowac obcego faceta którego minęłam na ulicy. Gdy byłam singielka tez nie pociagali mnie obcy faceci. Nawet jak podobał mi sie kolega ze szkoły ale z nim nie rozmawiałam to tez nie miałam fantazji seksualnych z nim. Pomysle sobie "o nawet fajny" i tyle. Zadnych fantazji "co bym z nim robiła" nie mam. Potrzebuje więzi emocjonalnej i poznac faceta. Moze tez kwestia tego że pociąga mnie jego inteligencja. Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2017-11-07 o 18:40 |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w związku raczej mnie kręci widok partnera (np. ręce, barki ), pocałunek albo wymowne spojrzenie w oczy.
|
|
#18 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na ulicy czy gdziekolwiek przebywam podoba mi się pełno facetów, szczególnie teraz jak jestem sama to zwracam uwagę na większość z nich. Ale nie myślę o tym jak wyglądają nago i co bym chciała z nimi robić potrzebuję głębokiej więzi z facetem, żeby się otworzyć i być sobą.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#20 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno to zaplanował ![]() "Ten" nie ten cos w tym chyba jest
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.

- bez seksu. 
Czemu nie jest zawsze tak samo?Wyglad partnera tez roznie..Czasem "woow jaki przystojny! " niemalże a czasem patrze sie na niego i widze jego "wady"