|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Kręcone włosy i problem z ułożeniem...
Mam kręcone włosy, lecz bez żadnego utrwalenia np pianką wygladają koszmarnie, praktycznie cały ostatni rok prostowalam je dzień w dzień, ale jakos wogóle sie nie zniszczyły..stosowalam duzo odzywek noi podcinałam końcówki. Teraz z braku czasu postanowilam jakos sie za nie wziaść i nie prostowac
![]() ![]() ![]()
Bez Ciebie tak pusto i oczom i ustom śmiech schował się w kącie i śni... Wieczory się dłużą, bo czasu zbyt dużo nikt bliski nie puka do drzwi... Tak wiele jest złego, szarego, groźnego że smutno i płakać się chce... Mijają soboty pamiętaj więc o tym że komuś bez Ciebie tak źle... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kręcone włosy i problem z ułożeniem...
Cytat:
![]() Ja mam piankę Wellaflex do suchych i zniszczonych włosów. Używam jej już jakiś czas i nie widzę zmian na gorsze. Odżywiaj włosy regularnie i może spróbuj z tą pianką, nie jest droga, a bardzo wydajna. ![]() Ps. Jedwab na dłuższą metę działa odwrotnie niż powinien, więc ostrożnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kręcone włosy i problem z ułożeniem...
hmm zielone mleczko sunsilk i spray wella wellaflex loki i fale...no i dobra odzywka
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 ![]() ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.