2018-12-13, 02:04
|
|
Przyczajenie
|
Kosmetyki gabinetowe firmy Eberlin Biocosmetics
Cześć Dziewczyny!
Jestem kosmetologiem i prowadzę od kilku lat swój gabinet kosmetyczny. Przeszłam przez kilka firm, m.in. Gerneric, Apis, Klapp. Teraz od dłuższego czasu pracuje na Thalgo, ale jestem rozczarowana efektami. A raczej ich brakiem. Stosunek działania do ceny produktu jest niewymierny. Poza tym moje Klientki coraz częściej pytają o naturalne kosmetyki, o biokosmetyki. Klientki zaczynaja być świadome i nie chcą używać kremów, które maja trzy letnia żywotnośc jak u Thalgo! Wiadomo, ze im dłuższy termin przydatności zużycia, tym więcej stabilizatorów, konserwantów i innych ulepszaczy. Dlatego zaczęłam rozglądać się są czymś nowym, za czyms z prawdziwego zdarzenia i znalazłam Eberlin Biocosmetics Polska. Nowa marka hiszpańskich kosmetyków na polskim rynku. Miałam już prezentacje kosmetyków i zabieg na sobie i na mojej pracownicy. Jestem naprawdę pełna podziwu, bo moja skóra nigdy tak nie wyglądała po żadnym zabiegu, nie wliczając cosmelana, ale to już hardlor znacie Eberlin? Pracujecie na tym? Słyszałyście? testowalyscie? Zanim zwiąże się z ta marka na dłużej chciałabym zasięgnąć jakichś informacji od koleżanek po fachu
Polecacie coś innego? Może macie coś fajnego w swoich gabinetach, albo jesteście klientkami, które podczas zabiegu w salonie trafiły na istne perełki?😃
Czekam z niecierpliwością na odpowiedz ❤
Natalia
|
|
|