|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Polacy i transport miejski
Chciałabym poruszyc ten temat. Teraz, gdy robi się coraz cieplej powinnismy lepiej sie zabezpieczac przed potem... myc się przede wszsytkim
![]() ostatnio jechalam pociągiem ok. godziny 16. o ludzie myślałam, że padnę niczym mucha.. 'zapach' - żeby nie mówic smród- unosil się w całym wagonie... nie dość, że duszno, tłoczno to jeszcze ten zapach.. po drugie chciałabym zwrócic uwage na pewne zjawisko.. zauwazylam, ze częsc osób uskutecznia pewne dzialania myśląc że moze ktos ich nie widzi? np.. dłubanie w nosie (ja rozumiem jak kogos nos zaswędzi.. ale dłubac i jeszcze potem to ogądac?! ![]() a po trzecie .. jadąc samochodem też nas widac. - stojąc na swiatłach, w korku zachowujmy się "ładnie".. nie dłubmy w nosie.. troszkę brakuje ogłady i wstydu nam, Polakom ![]() czy Wy też zauważacie tego typu sytuacje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Polacy i transport miejski
ja to zauwazylam ale w pracy u siebie czasami to nawet jakims moczem jedzie od ludzi bleh masakra normalnie az pokoj potem trzeba wietrzyc dlugo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ojj, też to niestety zauważyłam... ludzie nie dbają o higienę osobistą, nie piorą ubrań.... by się maska na twarz przydała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Fakt, to "woniejące" zjawisko jest już plagą w ciepłe dni
![]() Kultura w naszym kraju nie jest jakoś szczególnie wysoko rozwinięta (wspomniane dłubania w nosie i innych częściach ciała ![]() ![]() Mam taką pracę, że ciągle mam stycznośc z ludźmi. i nie powiem, żeby moi interesanci przesadnie dbali o higienę. Często się zdarza, że po wyjściu takiego delikwenta, trzeba wietrzyć pokój, otwierając dzrzwi (bo okna, to mało w tym wypadku). Nikt tu nie wymaga, żeby używali najdroższych kosmetyków. Zwyczajne mydło i woda... Czy to takie skomplikowane? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Niektórzy ludzie są na prawdę odrażający, a jak jeszcze widzę ich z ich drugą połową, to na prawdę się zastanawiam gdzie ludzie mają oczy...
Już był podobny wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...nak+nie+myj%B1
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja to nie moge wytrzymac... niestety z takimi ludźmi mam stycznośc dzien w dzien po kilka razy... a juz najgorsi to są ludzie tzw. "pijaczki" (przepraszam, jesli to kogos uraziło).. no taki smród ze nie mozna usiedziec w autobusie ;(
tragedia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.