|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Lublin - kurs stylizacji paznokci Zel i akryl
Witam, szukam dwóch osób do grupy 4osobowej na kurs w wyższej szkole nauk spolecznych w Lublinie.
kurs obejmuje Akryl i Żel oraz zdobienia - 32 godziny (3dni) w weekend. potrzebna osoba do ćwiczeń też. cena dla grupy 4osobowej. 1200 zl. ja się zapisalam i jest jeszcze 1 osoba czekamy na dwie kolejne i kurs rusza. po ukonczenie dostaje się ceryfikat uczelni oraz certyfikat miedzynarodowy Bass Cosmetics. po ukonczeniu kursu ruszam do Krakowa lub Gdańska poszerzyć umiejętności na warsztatach 1osobowych jednej z metod. podam adres szkoly : www.wsns.lublin.pl, tel/ (81) 531-85-56 ale się naszukalam na forum w Lublinie naprawdę coś porządnego trudno znaleźć ![]() pozdrawiam Sylwia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lublin - kurs stylizacji paznokci Zel i akryl
Szkoła Nauk Społecznych uczy stylizacji paznokci???
Dla mnie to jakbym na Politechnice miała się uczyć haftowania ![]() Ale zainteresowała mnie twoja wypowiedz na temat "naciągaczek które zrobily jakiś kurs i dorabiają sobie szkoląc", ciekawe kogo to masz na myśli??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Lublin - kurs stylizacji paznokci Zel i akryl
Cytat:
ja tez nie bardzo roumiem o co tu chodzi, mogłabys troszke jaśniej napisac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.