|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
naturalne przyciemnienie rzęs=))))
mam nadzieje ze takiego watku jeszcze nie bylo a jak tak to bardzo przepraszam i prosze do niego skierowanie. a wiec tak jak w tytule kochane dziewczyki to mam jasne brwi ktore bym chciala przyciemnic.moze znacie jakies naturalne.domowe sposoby??uzywalam juz olejku rycynowego ale niestety nic nie pomogl=((((
bardzo bym prosila o odpowiedzi calusy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: naturalne przyciemnienie brwi=))))
Osobiscie nigdy nie przyciemnialam brwi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja przyciemniam sobie brwi henna sama w domu i dla mnie nie ma nic klatwieszego na świecie
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy jest jakaś specjalna henna do brwi? która można kupić w normalnej drogerii? czy to jest ta sama którą używa sie do włosów? Ja bardzo rzadko jestem zadowolona z henny zrobionej u kosmetyczki, zazwyczaj po wizycie mam jakiś dziwny kształt brwi, a kolor też nie ten (zazwyczaj zbyt ciemny) choć staram się bardzo aby dobrze wytłumaczyć jakiego efektu oczekuję.
Aha, i czy jeszcze taką henne ze sklepu mozna ze sobą mieszać? i zrobić kolor np brązowo-czarny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dzięki Vretka, poszukam henny w drogerii i spróbuję własnych sił. Ale to dopiero za jakis czas bo właśnie wczoraj byłam u kosmetyczki, brwi są ok ale myślę, że przy odrobinie praktyki sama mogłabym sobie zrobić lepsze.
A propos pielegnacji brwi to przestaję się dziwić że gwiazdy tyle płaca za brwi, niby taki drobiazg a nieumiejętnie wyregulowany/pomalowany ma ogromny wpływ na całość makijażu.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.