|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Pomoże czy nie pomoże? :>
Kupiłam żel Orifleme Ultra Shape-up Anti Cellulite Gel jest to bardzo fajny produkt, przyjemnie się go stosuje i poprawia mi humor
Tylko teraz zastanawiam się nad jego składem, czy on będzie działał na duży cellulit, bo pomimo, że jest przyjemny w użyciu to chciałabym wiedzieć czy też skuteczny. Tym bardziej, że cena nie jest mała. Oczywiście jestem świadoma tego, że w walce z cellulitem potrzebny jest masaż, ruch i prawidłowa dieta oraz cierpliwość. Skład: Aqua, Glycerin, Triethylhexanoin, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Polymethacrylate, Polyacrylate-13, Dimethicone, Polyisobutene, Phenoxyethanol, Caffeine, Parfum, Menthol, Dipropylene Glycol, Methylparaben, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Pisum Sativum, Disodium Edta, Hydrolyzed Celosia Cristata Extract, Biosaccharide Gum-1, Ethylparaben, Butylparaben, Sodium Citrate, Hydrolyzed Prunella Vulgaris Extract, Propylparaben, Isobutylparaben, Potassium Sorbate, Foxus Vesiculosus, Chlorphenesin, Camellia Sinensis, Sodium Metabisulfite, Ci 15985, Ci 14700 No więc moje pytanie jest takie: czy te składniki mówią „giń, przepadnij ty cellulicie podły” czy nie mówią?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pomoże czy nie pomoże? :>
nie chce cie martwic ale imho nie mowia
![]() skladnikow aktywnych takich jak kofeina tutaj malutko, glownie baza nawilzajaco-napinajaco-wygaladzajaca dzieki czemu skora sprawia lepsze wrazenie jedynie w czasie stosowania
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomoże czy nie pomoże? :>
Echh… wiedziałam, podejrzewała go o to…
bo naprawdę fajne nawilża i napina, ale nie zauważyłam działania antycellulitowego.Dziękuję ci ślicznie za pomoc |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.

Tylko teraz zastanawiam się nad jego składem, czy on będzie działał na duży cellulit, bo pomimo, że jest przyjemny w użyciu to chciałabym wiedzieć czy też skuteczny. Tym bardziej, że cena nie jest mała.

bo naprawdę fajne nawilża i napina, ale nie zauważyłam działania antycellulitowego.