|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Dlaczego taka nienawiść do zespołu BLOG 27??
No nie rozumiem niektórych ludzi. Czy to zazdrośc czy co?? I na wstępie mówie że ich nie bronie, ani nie jestem ich nie wiem jaką fanką. Ale naprawde niektórym osobom trza współczuć i płakać chyba nad nimi co na nie wypisuja i wogóle. Powstaja wszelakie anty blogi i strony www. Ludzie piszą a zwłaszcza małe gówniary o nich, wogóle ich nie znając. No nie rozumiem jak mozna kogos tak wyzywać przezwiskami od ku. ...i szm.... . no dobra, maja dopiero po 14 lat ale to co? Każdy ma prawo robic w życiu co chce i nikt mu nie zabroni. Podpisujcie sie pod moim postem jesli go popieracie, ale tez mozecie swoje zdanie wyrazic.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dlaczego taka nienawiść do zespołu BLOG 27??
ja tam nic do tych dziewczyn nie mam.
To jest wręcz śmieszne kiedy niektóre osóbki ich chorobliwie nienawidzą
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
A jeśli nie popieramy?
Mozemy?
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Nie zauważyałm jakiejś ogromnej nienawiści, po prostu są tacy którzy je lubiąi są tacy którzy nie. A tych drugich jest wiecej..
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
nie lubię ich, ale nie obrzucam obelgami, bo po co? piszesz,ze nie rozumiesz, a to po prostu wynika z braku kultury i chamstwa. koniec i .
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
One na pewno nie wyglądają na te 14 lat. Makijaż, ciuchy, wyzywające zdjecia. To sa przecież jeszcze dzieci, z których ktoś na siłe próbuje zrobić dorosłe kobiety. Nie lubię ich. Słyszałam jeden kawałek i dla mnie to żenada. Wydaje się takie rzeczy, a wartościowi artysci odwalają chałtury, żeby mieć z czego żyć.
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tego zespołu. Widziałam wywiady z nimi, odczuć zbyt miłych nie miałam. Szczególnie ta brunetka wydaje( podkreślam wydaje mi się) Niesympatyczna i zarozumiała. Nie znam ich nie będe oceniać. A Ci co ich wyzywają to może rzeczywiscie, nie tyle nie lubią, ale zazdroszczą?
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Plakac to trzeba nad tymi "artystkami"
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet podoba mi się jeden ich kawałek, ale tylko wtedy, kiedy równocześnie ich nie widzę... Nie cierpię dzieciaków stylizowanych na nie wiadomo kogo. Kiedyś widziałam jakiś wywiad z nimi, i nie poczułam zbytniej sympatii...
Taka sama sytuacja z Tokio Hotel - wkurzające dzieciaki, ale muzyka całkiem znośna. |
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Hmmm...za co nie lubię BLOG 27...Pewnie za to, że wokalistki udają kogoś kim nie są, za to, że robią jakieś wielkie halo wokół siebie, tak naprawdę nic soba nie reprezentując, bo bogatci rodzice nawetkompletne beztalenicie wypromują, za to, że śpiewają o czymś, o czym w ogóle nie mają pojęcia, za to, że kreują się na super "coolerskie" laski - mimo iż każda nastolatka spaliłaby się ze wstydu wyglądając tak jak one. I nie sądzę, żeby tu chodziło o zazdrość...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Aż mi się mętlik w głowie zrobił tyle mi teraz rzeczy na myśl przyszło!!
Po pierwsze to one są aż zbyt kontrowersyjne. Mocny makijaż i 'badziewne' ciuszki. A po co? Bo bez tego by nie istniały! Powiedzcie same czy kto kolwiek by się zainteresował ich muzyką, gdyby nie ten szum, który wokół siebie robią? Jestem do nich nastawiona bardzo obojętnie, ale umiałabym znaleźć kilka można powiedzieć usprawiedliwień dla zażartych antyfanek. Bo: - mają bogatych rodziców i 'muzyczne' znajomości - tu pojawia się zarówno zazdrość, jak i podejrzenia, że bez nich nikt by ich nie wypromował - mają aż proszący się o niechlubny komentarz styl - wszystko mocno przesadzone i zrobione raczej by zrobić zamieszanie niż jak to mówią "to jest nasz styl i tak samo wyglądamy na codzień" - koncertowały ze słynnym Tokio Hotel, a wiadomo jaki z tego wniosek - zdobyły sławę i coś - to trzeba przyznać - jednak osiągnęły skoro tak o nich szumnie, a niestety w naszym społeczeństwie są również osoby bardzo zawistne, które najchętniej by tylko po kimś 'jechały', jakby im się nudziło w domu - zajmuje się nimi sztab specjalistów: stylistów, makijażystów, fryzjerów itd., a niektórzy jak widzą profesjonalny makijaż, idealną fryzurę i szczupłą sylwetkę (tiaa jak dla mnie to decha jak nic) i to jeszcze na takich, bądź co bądź dzieciuchach, to aż coś w sercu kłuje... Żaden z tych argumentów nie usprawiedliwia jednak obraźliwych i bardzo chamskich wyzwisk oraz komentarzy pod ich adresem. Bo mimo wszystko (a tego 'wszystko' jest baardzo dużo) nie znamy ich i być może widzimy tylko to, co mieliśmy zobaczyć. Czasem im współczuję - po pierwsze właśnie tych najgorszych komentarzy pod ich adresem, ale zazdrości wcale nie czuję i takiego image'u to też im raczej współczuję Według mnie nic ciekawego sobą nie prezentuję. I kropka
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Aha i umknęło mi jeszcze!
Gdyby miały naprawdę talent i niebanalne możliwości wokalne, to umiałyby się zareklamować w inny sposób niż sobą |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie tepię,ale wcale nie popieram. I nie podpisze sie pod Twoimi słowami. Ja im niczego nie zazdroszcze.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
ja też nie epie ani nie popieram, jestem neutralna. Tak jak napisała któraś z was, musza być kontrowersyjne zeby zdobyć sławe. Tylko czemu tak wcześnie? Hmm. Co do imagu , to tu mam zdanie podzielone. Wyglądaja na 17latki. Ale taka Amy Diamond która ma 13 lat spiewa w miare i wygląda " po swojemu" to ma juz mase kometów że jaki dzieciak, piegi ma itp itd. Piosenki blog 27 uważam że złe nie są. MAm tylko ich teledysk Uh la la la i fajnie tańcza. Możecie teraz krytykowac moje zdania ale pisze co myśle. To tyle
|
|
|
|
|
#16 |
|
调解人
|
A ja je podziwiam
Cieszę się, że im się udało, chociaż kompletnie nie słucham ich muzyki (nie jestem tzw. targetem tego zespołu )Z poczatku nie wierzyłam, że to polski zespół- znaczy, że poziom ogólnego show maja wysoki i dosc swiatowy ![]() Na całym swiecie powstają zespoły w stylu blog27 i ja nie mam nic przeciwko póki nikt mnie do słuchania nie zmusza
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
A ja szczerze i bez bicia sie przyznam , ze akurat ich nowy teledysk (Wid Out Ya) mi sie podoba.Nie jestem ich fanką , ale te piosenke lubie.Jedyne co mnie denerwuje w tych dziewczynkach to ta "maniera" w głosie i jak narazie troszke śmieszny image (fioletowe futerka grrr).Myśle , ze można dac im szanse , ciekawe jak ich kariera sie potoczy ...
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez nie wiem czemu ten zespol budzi jakies kontrowersje itp. zwykle dziewczyny, spiewaja jeszcze muzyke dla dzieci, ale to chyba logiczne bo co maja spiewac. nie sadze zeby bylo jakos szczegolnie wyzywajace. polowa dziewczyn z mojej szkoly ubiera sie i maluje duzo odwazniej niz one. tak juz chyba teraz jest. dziewczyny wcale nie sa jakies przemadrzale itp. ogladalam z nimi wywiad na tvn style, po prostu chaialy byc slawne, popularne, czy to źle? niech sobie robia co chca.
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ich nie nienawidzę.Po prostu ani lubię ani nie lubię,ten zespół jest mi obojętny
|
|
#21 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Diamond jest wg mnie rewelacyjna, właśnie za naturalność i głos
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
ani mnie nie ziębią, ani nie grzeją
![]() niestety miałam okazję wysłuchać tych dziewczyn kilka razy - sympatii to one nie wzbudzają, niestety. myslę, że to wszystko na pokaz jest, ta zarozumialość. młode są, głupiutkie jeszcze, zbuntowane. za jakiś czas niewiele z nas będzie o nich pamiętać ))
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
A niech tam, zapytam: czy Ty ten temat założyłaś tylko po to żeby wywołać kolejną burzę?? Dlaczego nie napisałaś "dlaczego taka nienawiść do niektórych zespołów/muzyków". Taki tytuł jaki dałaś świadczy o popieraniu i nadzieii, że dziewczyny zaczną pisać co o tym myślą. Potem się zrobi OT a na końcu coś w stylu wątku o TH
![]() Bez sensu....EDIT: No kurczę..przeczytałam co wpisałam i stwierdziłam, że chyba muszę iść spać bo trochę się czepiam. A niech tam...z resztą jeśli chodzi o moje zdanie to przykro mi ale ja nie jestem za czymś takim co prezentują te panienki...no i mało to ma wspólnego z muzyką. A udało im się to za dużo powiedziane...gdyby moi rodzice pracowali w studiu fonograficznym czy jakimś tam to nie byłoby trudne żeby mi się udało. Nie żebym miała jakieś problemy...bo akurat ja jestem happy, że jestem jakby biologiem ze względu na mamę
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
tez jestem ciekawa jak długo bedzie trwało ich "5 minut" . Życze im jak najdłużej.
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej nie do zrobienia..z resztą gnioty trzeba tępić ;/ Ale to są gwaizdki jednego sezonu...taka prawda ...to nie są Stonesi (dinozaury rocka hehehe
)
|
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Muzyke mają OK, serio. Da się słuchać dopóki się nie zobaczy. Bo gdy pierwszy raz zobaczyłam teledysk 'uh la la la' to sie o mało nie przewróciłam. Zaraz poleciałam do kompa sprawdzić ile lat mają
|
|
|
#28 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wcale nie żywię do nich nienawiścią, tylko uważam, że muzyka, którą tworzą to ŻENADA!!!
No coment!
|
|
#30 |
|
KWC
|
Nie napiszę niczego odkrywczego. Poziom muzyczny jaki prezentują te dwa podrostki jest żenujący i gdyby nie medialne halo wokół nich (sztucznie podkręcane) to przeszedł by bez echa po jednym kawałku.
Śmieszy mnie to jak trzynastolatka, płaska jak deska, za to wymalowana jak tirówka śpiewa:Uh, lala la, I love you, babe. Czy ona ma w ogóle jakieś pojęcie co to jest miłość do faceta? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

Mozemy?

Tokio Hotel, a wiadomo jaki z tego wniosek

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

No coment!