|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() nowe czarne eleganckie spodnie GREENPOINT
Witajcie,
Kilka miesiecy temu (jeszcze będąc w ciązy) kupiłam na wyprzedaży śliczne spodnie nawet ich nie przymierzajać (no bo jak ;-) o rozm. 40, któzy w przed ciążą nosiłam. No cóż...kilka miesięcy później okazało się, ze tak schudłam, ze spodnie spadają ze mnie, a szkoda ;-( Nie ubrałam więc ich ani razu, ale odcięłam metki, bo akurat miałam mieć ważną uroczystość w pracy i chciałam wybrać się właśnie w nich.... Tak więc spodnie leża sobie i czekają... Rozm. to klasyczne 40 (obwód w pasie zmierzę po południu i podam, bo zapomniałam), materiał jest lekko błyszczący i lekko rozciągliwy, ale nie cienki. Wokół pasa jest wszyty zamek, który rozpina się na całej długości- bardzo efektowne wykończenie. Spodnie kupiłam za 35 zł., a przed zimową wyprzedaża kosztowały 108 zł. Z uwagi na to, że mam tez kilka kosmetyków, z którymi nie mam co zrobić, wiec moge dodac je gratis, bo szkoda, żeby się marnowały: - tusz Bourjois Coup de Theatre brązowy (kilka razy użyty) - maseczka peel-off z Avonu (zużycie ok. 40%) Wymienię się chętnie na: balsamy do ciała wode Always Avonu (moze być używana) kremy do twarzy i pod oczy Generalnie na nowsze kosmetyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: nowe czarne eleganckie spodnie GREENPOINT
ja bym byla zainteresowana spodniami,a mozesz zdjecie zrobic na sobie,mimo tego ze sa za duze... chce kroj na kims zobaczyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowe czarne eleganckie spodnie GREENPOINT
Interesuje mnie:
tusz Bourjois Coup de Theatre brązowy . Znajdziesz cos?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.