|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Modne kolory? Nie ma takich? To kłamstwo!
Ten temat jest poto aby większość osób wiedziała jakie koraliki wybierać do biżu.
UWAGA!!! POMAGAM RÓWNIEŻ WYBRAĆ KOLORYSTYKĘ UBRAŃ DO DODATKÓW. Sezon wiosna-lato: - Pastele, - zielenie (wszystkie odcienie), - delikatny błękit, - różyk, - czerwony, biały, różowy, zielony, niebieski, żółty (razem połączone - tęcza) CZARNA LISTA: - Brązy, - Czernie (owszem możesz mieć jedną parę, ale lato jest żywe a nie szare i niepogodne) TO TYLE ![]() Pozdrawia Seyenka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Modne kolory? Nie ma takich? To kłamstwo!
nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja wybieram kolory takie jakie mi się podobaja, a nie takie jakie akurat są modne.
a co do czerni to jest ona nieśmiertelna i zawsze bedzie modna. brązy z tego co wiem też królują w tym sezonie w odcieniach przeróżnych. a z kolorów wymieniłaś wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam w tyle wszelkie trendy, a jako, że ubóstwiam czarny - moje ulubione kolczyki są skromne, czarne i zbyt eksploatowane (dobrze napisałam?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
też mam swoje ulubione kolory: zielony, fiolet, turkus, czarny! moge chodzic w pomarańczu, brązie i czerwieni!
żółty, różowy i błękitny? brrrrrrrr... ruda w takich kolorach? KOSZMAR!
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
zgadzam sie z wami (mala77, guga1, matra^ )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
调解人
|
No ja też muszę się nie zgodzić z tym klasyfikowaniem kolorów. U mnie na przykład lato będzie brązowe, beżowe, naturalne tkaniny i brązowe dodatki buty mam brązowe) dlatego przyda sięjakiś kolczyk i bransoleta w tym odcieniu.
A czerń? Czerń kocham niezależnie od pory roku ![]() Chociaż rzeczywiscie produkując biżuterię na sezon wiosenno letni poszlałam z kolorami czerwonym, zielonym i białym.
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
edit
![]()
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
Cytat:
![]() ![]() mój ukochany zestaw to czarny naszyjnik z onyksów i czarnej wstążki oraz czarno-czerwone kolczyki ![]() róż... błeh... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Wami laski. Wystaczy chociazby otworzyć najnowsze Avanti, jest kilka stron poświęconych czerni i bieli, jak również wszystkim innym kolorom, wszystko zależy od gustu.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja chyba nigdy nie kupiłam czegokolwiek "bo takie jest modne". Mam swój własny indywidualny styl i nigdy nie zamierzam z niego zrezygnować!!! Jestem duszą ewidentnie artystyczną i daję temu upust nie tylko w rysowaniu, tudzież pisaniu wierszy, ale i w sposobie ubierania się (tu: dobierania dodatków).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.