|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pracowal ktos na solarium ?
Aktualnie jestem w 2 klasie Technikum już nie długo i bżde miała te 18 lat i wpadłam na pomysł aby pracować na solarium lecz mam kilka pytań do kobiet które już tam pracowały lub w dalszym ciągu pracują.
Przede wszystkim chciałabym wiedzieć czy by mnie tam przyjęli, czy byłaby możliwość żebym pracowała w godzinach pozaszkolnych np od 17 do wieczora czy coś w tym stylu ewentualnie w weekendy. Kolejne pytanie brzmi : Jakie są mniej więcej zarobki. Od razu mowie ze nie jestem wymagająca Co trzeba przede wszystkim wiedzieć żeby mnie przyjęli na tak zwanej "rozmowie kwalifikacyjnej" Musze posiadać jakąś obszerna wiedzę ? Co muszę tam robić oprócz mycia łóżek ustawiania minut hmm.. chyba tyle z moich pytań ale jak byście wiedziały coś więcej to chętnie sobie poczytam z góry dziękuje za odpowiedzi |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pracowal ktos na solarium ?
Ja nie pracowalam, ale moja kolezanka pracuje. Stawka, ciezko powiedziec bo to wsyztsko zalezy od miasta itd ale mysle ze w granichac 6-10 zl na reke. Moja kolezanka zarabia 7 + jakies premie od sprzedazy specyfikow do opalania. Mysle, ze chetnie zatrudnia studentke na weekendy ale zawsze mozesz probowac, moze akurat komus sie spodobasz i Cie zatrudni. Moge Cie pytac o typ cery, co bys doradzila klientowi itd. Obowiazki to ustawianie minut, sprzatanie po klientach, sporzatnie lokalu.
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pracowal ktos na solarium ?
Pracuję w solarium ponad 2 lata. Stawka godzinowa 6,5 zł (miesięcznie 800-1000 zł). Obowiązki: obsługa klienta, dbanie o czystość lokalu, zamawianie kosmetyków i środków czystości. Praca niewymagająca i przez to niestety kiepsko płatna, ale ja ją bardzo lubię
Szefostwo przyjeżdża raz w miesiącu na "inspekcję" która trwa zwykle 5 min Najlepiej pracuje się w sezonie wiosna-lato ze względu na wzmożony ruch w interesie, w zimie można "umrzeć z nudów" :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

Szefostwo przyjeżdża raz w miesiącu na "inspekcję" która trwa zwykle 5 min