|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Pyskatka
|
Drwale
Nowy serial Morawskich- tworców chłopaków do wzięcia - jak wrazenia?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Drwale
Można gdzieś obejrzeć online ?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
kiedy była emisja? Gdzie można nadrobić zaległości?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie widziałam, nie słyszałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Nie oglądałam jeszcze, ale na pewno zobaczę. Widziałam, że jest na Ipli.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pyskatka
|
Napewno jest na ipli , a w tv leci w polsat play w niedziele po chlopakach czyli o 22
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]()
Oglądałam. Chłopaki po przejściach i na prawdę ciężko pracują. Jednak pachnie patologią, jak i u tych 'do wzięcia' Program ciekawy, polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Widziałam dopiero 2 odcinki. Tak, jak piszesz - bardzo ciężko pracują, tracą zdrowie w lesie, bo żyć inaczej nie potrafią. Gdzieś im tego szczęścia, za którym lub przed którym uciekają w las, brakuje. I straty próbują nadrobić w nałogach... Smutne i może będzie bardziej dogłębne niż CHDW? Zobaczymy za kilka odcinków...
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
W programie występuje P.Andrzej Borowski ps.Żmiju. Ciekawy człowiek i wielki pasjonat przyrody.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Niestety, takie jest życie. Przyznać jednak trzeba, że barwne są to postaci. Bajkowe plenery, ciekawe życie choć praca na granicy wytrzymałości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Bez wątpienia są to barwne postacie tak się składa ze jestem rozkochany w Bieszczadach bywam tam kilka razy w roku znam tych nie których "zakapiorów" ale tez wielu zwykłych ludzi i zauważyłem ze w biesach Ci ludzie są jacyś .... nie chce mówić ze lepsi ale bardziej otwarci i tacy "frendli" na moim przykładzie mogę powiedzieć ze jeżdżąc tam od kilku lat to mam tam więcej przyjaciół i takich życzliwych ludzi niż tu gdzie się urodziłem i mieszkam na co dzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
tez jestem drwalem,znaczy sie 20-cia lat temu wyemigrowalem i meszkam zagranica.powodzi mi sie dobrze,ale caly czas tesknie do czasow jak pracowalismy w lesie przy zrywce drewna,ciezka praca.bardzo zal bylo mi naszego konia,ktory musial ponad sily w bagnie ciagac to drewno.mam czterdziesci pare lat i bardzo tesknie do tych czasow,do zycia choc ciezkiego ale bliskiego z natura,do konika pracujacego razem z nami do psow i kotow do krowek i koz...sie rozkleilem..ale fajnie powspominac czasem sobie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
zaczęłam kilka dni temu, jestem na II sezonie. czy bohaterowie z I pojawią się? w czołówce żadnego nie widać, później sami nowi, tylko Żmiju.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.