|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Goodbye Summer Makeup
Kosmetyki, które użyłam do Makijażu:
Oczy: - Paletka Makeuup Revolution, Redemption Acid Brights - Paletka Urban Decay Electric Palette - Baza pod cienie Artdeco - Black Eyeliner 14 Golden Rose - Eyliner VBL 06 Vivid Petal Nyx - Glitter GLI 02, 07 Nyx - Tusz Extension Volume L'oreal - Czarna kredka Rimmel - Sztuczne rzęsy Born Pretty Store Brwi: Konturówka do brwi w żelu nr 16 Inglot Twarz : - Podkład Superbalanced 05 Vanilla Clinique - Korektor w kremie nr 62 Inglot - Róż Makeup Revolution, Blushing Heart - Rozświetlacz Isa Dora - Fixator do utrwalenia makijażu - Inglot Usta : Matowa pomadka 08 Golden Rose . xxx Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-09-26 o 13:24 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Goodbye Summer Makeup
Piękny makijaż. Zdolna jesteś. Sama się nauczyłaś wykonywać makijaż czy brałaś udział w jakimś kursie?
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Piękny makijaż. Sama się nauczyłaś wykonywać taki makijaż czy brałaś udział w jakimś kursie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Sama nauczyłam się tak malować - chyba od zawsze to czułam! Na kursy jeszcze się nie wybierałam ale już w przyszłym roku w końcu zamierzam się podszkolić, bo chciałabym zacząć malować także inne osoby. Również interesuję się stylizacją paznokci (lubię tworzyć ręcznie malowane wzory) a także pokochałam fotografię. To takie moje maleńkie pasje
![]() Dziękuje kochana i pozdrawiam cieplutko *-* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
masz naprawdę dobrą rękę do makijażu !
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Kochana że odpisałaś. Chętnie obejrzę twojego blog.a
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziękuję kochaniutka
![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Ja na codzień również preferuję delikatny makijaż, nawet nie używam wtedy cieni do powiek tylko tusz, podkład, rozświetlacz i pomadka, a jak jestem w domu to wcale się nie maluję! Ale dla potrzeb bloga i pasji lubię w weekendy tworzyć wszelkie makijaże. Nie boję się eksperymentów, bo to najlepsza szkoła życia. Cieszy mnie to bardzo - serdecznie zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Karolka
|
Piękny makijaż 😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Pięknie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.