|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nie radze sobie z emocjami....presja innych i podejmowaniem decyzji
Cześc, zaczynam wpadać w coraz większa depresję....nie potrafie sobie poradzić z emocjami i okropnie się martwię przyszloscią.....Generaln ie dotyczy to, czy narzeczony jest odpowiednia osoba dla mnie , slub za 1,5 roku, czy powinnam miec dzieci( on chce ja nie wiem ale nie chce teraz) ,jak zdobyc odpowiednie zarobki na rodzinę, jak z dziecmi miec czas dla siebie....Co bedzie ,gdy narzeczony sie zmieni..co zrobic by nie zostać stara panna? Ale tez sie zabezpieczyć na inne ewentualności?? Po prostu jedna wielka depresja i marazm... Rodzina sie cieszy ze bedzie slub, naklada presje na dzieci jak narzeczony, a ja nie czuje sie na silach..Ciagle boje sie, ze nie dam sobie rady w doroslym zyciu, troche w zyciu przeszlam....i pozornie jestem mega normalna, ale tak naprawdę czuje paralizujacy lęk...Narzeczony jest dla mnie dobry , dba...ale nie wiem czy mozna mu ufac na 100%, bywalo roznie miedzy nami...Kiedys chcialabym dziecko, ale nie cala gromadkę, bo wtedy gdyby bylo zle to bym nie mogla z tego wyjsc....Juz nie mam sily...czas leci, a ja nie potrafie sie cieszyc zyciem, ani zapobiegac tragediom zyciowym
![]() Edytowane przez ratunku261 Czas edycji: 2017-12-26 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
BAN stały
|
Dot.: Nie radze sobie z emocjami....presja innych i podejmowaniem decyzji
Masz jeszcze 1,5 roku na upewnienie się. A nawet ze ślubnego kobierca, zawsze można uciec
![]() Cytat:
![]() Pójść do pracy... Od tego należałoby zacząć. Wszyscy ludzie się z czasem zmieniają. A jak drastycznie się pogorszy, to zawsze można wziąć rozwód. Ale najgorszy scenariusz nigdy nie jest najbardziej prawdopodobny. Ponoć za 1,5 roku ślub? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Gbur Czas edycji: 2017-12-26 o 18:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Dot.: Nie radze sobie z emocjami....presja innych i podejmowaniem decyzji
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.