|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
![]() Nieszczê¶liwie zakochana
Proszê o Wasz± opinie
![]() ![]() Edytowane przez atomic_blonde_01 Czas edycji: 2018-01-02 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 159
|
Dot.: Nieszczê¶liwie zakochana
Cytat:
Moim zdaniem jeste¶ znudzona ch³opakiem i szukasz silniejszych wra¿eñ, st±d to zauroczenie kuzynem. Sk±d ta pewno¶æ, ¿e jest Twoj± bratni± dusz±, skoro widujecie siê raptem parê razy do roku i zamieniacie ze sob± kilka zdañ? "Zakocha³a¶ siê" w wyobra¿eniu i jakich¶ swoich wkrêtach. Moja propozycja rozwi±zania problemu: daj spokój swojemu ch³opakowi, odseparuj siê od tej rodzinki i zejd¼ na ziemiê. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 935
|
Cytat:
Te¿ mi to wygl±da na znudzenie siê ch³opakiem. Mo¿e nie jeste¶cie dla siebie? Bo Ty jako¶ nie walczysz o tê relacjê z nim, tylko takie, jest jak jest, trudno, spodoba³ mi sie inny, no co zrobiæ. Zostawi³abym go dla dobra Was obojga. Wiêc jak dla mnie to Ty te¿ zakocha³±¶ sie w jakim¶ wyobra¿eniu kuzyna. Zostawi³abym rodzinkê jak honeybear powiedzia³a.
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 826
|
Nie mo¿na byæ na si³ê z kim¶, do kogo nie czuje siê czego¶ wyj±tkowego.
Zostawi³abym obecnego ch³opaka, bo widocznie nie jeste¶ w nim zakochana, skoro przychodz± Ci do g³owy takie refleksje nt jego kuzyna.
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.” |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 338
|
je¶li my¶lisz o kim¶ innym, nie kochasz tego z którym jeste¶.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 032
|
Dziewczyny maja racje.
Twoj ch³opak na to nie zas³uguje. Jesli myslisz o innym jaki to ma sens? Mog³a¶ sie co najwy¿ej zauroczyæ po kilku spotkaniach i idealizujesz sobie tego kuzyna. Mozna byc jakims niepoprawnym romantykiem, ale jakies zasady trzeba miec. "Zagadywanie" do dziewczyny swojego kuzyna nie jest fair. Moze to jeden z tych co jak widzi ³adn ± dziewczynê, chociaz niewa¿ne kim jest i z kim jest to robi ma¶lane oczy, a Ty sie za duzo komedii romantycznych naogl±da³as i sobie od razu wyobra¿asz jakas big love od pierwszego wejrzenia. Zastanów sie czego chcesz, ogarnij sie, albo zostaw tego swojego biednego ch³opaka w spokoju. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 82
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Gazela inteligencji
Wiadomo¶ci: 6 371
|
Wiêcej dopowiadania sobie ni¿ rzeczywisto¶ci. Wiem, ze mu siê podobam, wiem, ¿e wszyscy zauwa¿aj±, jest bratni± dusz±, rozumiemy siê bez s³ów, on cierpi... Nigdy nie bêdziemy mogli byæ razem.
To wszystko ¿ywcem wyjête z postu autorki. A sk±d to wiesz? Ujrza³a¶ pewnie w jego smutnych oczach? A pewnie w rzeczywisto¶ci mo¿e mu siê nawet podobasz z wygl±du, lubi ciê, jest dla ciebie mi³y, bo jeste¶ dziewczyn± kuzyna. I tyle. Ile masz lat? Trochê gimnazjalne to wszystko. Albo trollowe.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 163
|
Trochê Marcin i Boruta, ale wy rozmawiacie.
Co¶ mi siê wydaje, ¿e mo¿e nie uk³ada ci siê z ch³opakiem, a ten kuzyn to tak trochê przypadkiem, rzadko siê widujecie, ledwo rozmawiacie i ju¿ mi³o¶æ i bratnia dusza? Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.