|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Reklama kosmetyków
Ostatnio zauważyłam, że dość często małe biznesy wystawiają się ze swoją reklamą w np. centrach handlowych bądź przy głównych ulicach. Sama tworzę naturalne kosmetyki i myślę czy małe stoisko xxx np. w lokalnym sklepiku z eko kosmetykami wpłynęło by na dobrą reklamę moich mazideł. Czy zwracacie uwagę na tego typu reklamę będąc na zakupach?
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2018-01-10 o 20:10 Powód: reklama link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Reklama kosmetyków
Nie, ponieważ z kolorówki używam maksymalnie trzech sprawdzonych marek i nie eksperymentuję - w kolorówce nie szukam ekologicznych kosmetyków. Jeśli chodzi o pielęgnacje najczęściej używam kosmetyków aptecznych bo mam problem ze skórą. Nie kupuje kosmetyków z przypadku, ale zazwyczaj omijam takie wysepki szerokim łukiem bo wyglądaja jakby sprzedawały to samo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorabiam w małym sklepiku z eko kosmetykami i żywnością i jest zainteresowanie tego typu produktami i będą się sprzedawały, jeśli mają faktycznie dobry skład i działanie. Dużo też robi marketing szeptany. Wczoraj kolega powiedział, że jego mama robi naturalne kremy i już ma kolejne klientki w postaci nas, koleżanek jej syna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Warto, nie wiem czy za pierwszym razem, ale za którymś na pewno zwróciłabym uwagę, a kosmetyki naturalne to jest to co lubię
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.