![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Water shine diamonds, manhattan, dove i coś jeszcze
Chętnie wymienię kilka kosmetyków:
1. MAYBELLINE water shine diamonds nr 04 rose diamonds- nowy z wymianki z dotti, bardzo ładny mieniący róż podkreśla opaloną cerę, niestety nie mój kolor, raz wypróbowany, brak śladów zuzycia, to pomadka w płynie leci do paulisia elk 2. Manhattan, lipgloss twist&taste, pachnie słodkimi owocami, na ustach kolor lila, ładny, dla chłodnego typu urody, zuzycie ok 40 % leci do Mariola13 3.Pomadka VIPERA kolor Blush nr 244 - zostało 3/4 kolor brązowo -wiśniowy perłowy 4. Pomadka ochronna INGLOT- tester- daje perłowy połysk - zuzycie minimalne 5. Pomadka w płynie Avon kolor rose, jest to próbka nie pamiętam ile ma pojemności ale jest jej trochę, kolor ładny ni to średni ni ciemny róż, na ustach mocno błyszczy- jest satynowa, nie ma w niej NIC perłowego 6. Maskara ASTOR Lycra Extend, kolor czarny, mokra - niewiele jej zostało chętnie dorzucę jako gratis wymianki 7. Balsam DOVE ujędrniający, została 1/3 7. Maseczka relaksująca z witaminami Oriflame, uzyta 3-4 razy szacuję zuzycie na 1/4 z 50 ml 8. Puma Women dezodorant w atomizerze, (ten z jasniutko niebieską zatyczką i etykietką) lekki świeży wodny zapach, została jaj dokładnie połowa 9. Dream life Awon, woda perfumowana, zapach kwiatowo drzewny, została jej połowa rezerwacja śliweńka 10. Lakier do paznokci Wibo, satynowwy, beżowy raz uzyty świeży Edytowane przez niunieczek Czas edycji: 2006-05-25 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Water shine diamonds, manhattan, dove i coś jeszcze
Interesuje mnie:
1. MAYBELLINE water shine diamonds nr 04 rose diamonds- nowy z wymianki z dotti, bardzo ładny mieniący róż podkreśla opaloną cerę, niestety nie mój kolor, raz wypróbowany, brak śladów zuzycia Czego szukasz w zamian? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wiesz, obecnie nie mam czasu na prowadzenie swojego watku.
Moge Ci zaproponowac: -karmel brazujacy Dax Cosmetic - nowy -Szminke Miss sporty Sheer shine nr 71(jasny róż) link d KWC http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=7235 -mazniety kilka razy korektor Rimmel Hide the blemish nr 105 -balsam brazujacy Sopot - nowy -krem brazujacy do twarzy Sopot - nowy Wybiezresz cos sobie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za 1 i 2 ???
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-05-16 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
lakier Inglot brąz metaliczny, mozesz podać numer sprawdzę w palecie kolorów, oddałabym ci za niego błyszczyk manhattan, co ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie błyszczyk meybelline,
zajrzyj do mnie, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za Maybellinek nic byś nie znalazła ???
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
co byś konkretnie chciała ża ten balsam i spray avonu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Guerlain meteorites, pink fresh, 1/2 opakowania połowa z 33g, nowiutkie, nieużywane, bez opakowania; oddam za coś, co mi naprawdę wpadnie w oko;
nie wiem czy chciałabyś się za nie wymienić, daj znać ps właśnie przeczytałam że to nie błyszczyk tylko pomadka w płynie, ale jak na moje oko błyszczy jak błyszczyk i nie tworzy efektu wyszminkowanych ust zaraz wprowadzę zmianę na 1 poście |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
oprócz rzeczy w moim wątku mam jeszcze: wazelina biała ziaja srebrny brokat w żelu ozdoby na paznokcie i do ciała - takie srebrne cekiny złoty sypki brokat w słoiczku tusz do rzęs (bezfirmowy) szminka srebrna z brokatem (bezfirmowa) szminka nivea pearl&shine niebieska kredka do oczu (bezfirmowa) próbka podkładu bourjois próbka kremu dermiki próbka kremy vichy próbka balsamu garnier biała kredka do paznokci korektor maybelline everfresh oraz trochę biżuterii i rzeczy do włosów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
-mazniety kilka razy korektor Rimmel Hide the blemish nr 105
balsam i spray avon (ile jest sprayu?) Chętnie się wymienię dobierz sobie coś jeszcze z mojego wątku bo sam Maybelline to za mało za twoje kosmetyki, ok |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Kurczę wiesz - tego balsamu zostala jakas 1/4 a nie pol. Nie uzywalam go od jakiegos czasu i myslalam, ze jest go wiecej. To jak robimy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Czy znajdziesz cosik za którąś z tych wód w moich wątkach w podpisie.
8. Puma Women dezodorant w atomizerze, (ten z jasniutko niebieską zatyczką i etykietką) lekki świeży wodny zapach, została jaj dokładnie połowa 9. Dream life Awon, woda perfumowana, zapach kwiatowo drzewny, została jej połowa
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
1. MAYBELLINE water shine diamonds nr 04 rose diamonds- nowy z wymianki z dotti, bardzo ładny mieniący róż podkreśla opaloną cerę, niestety nie mój kolor, raz wypróbowany, brak śladów zuzycia, to pomadka w płynie
znajdziesz cos u mnei ten roz to jasny ciemny ??
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
znanjdziesz cos za błyszczyk 'mejbelin'
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.