|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
antykoncepcja
Witam, mam pytanie odnośnie antykoncepcji. Jestem przy 3 opakowaniu tabletek vines, niestety w 3 tygodniu nie wzięłam 2 tabletek czynnych( wczoraj i przed wczoraj). Dziś powinnam wziąć ostatnia a jutro placebo. Chciałabym Dowiedzieć się czy powinna teraz rozpocząć kolejne opakowanie czy poczekać do okresu? Oraz przez jaki czas stosować dodatkowa antykoncepcję? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: antykoncepcja
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Polecam komputer cyklu. Nie ma sensu się faszerować chemią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
A ja nie polecam
![]() Nie wiem po co wchodzic w temat, gdzie dzieczyna stosuje antykoncepcja taka, jaka sama sobie wybrala i polecac jej inna, a te odradzac. ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Robisz dziewczynie krzywde, moze w ten sposob zajsc w ciaze... Jesli zapomina sie ostatnich tabletek czynnych mozna polaczyc opakowania lub zrobic przerwe i nie brac dodatkowych. Te tabletki, ktore teraz zapomniala JUZ sie licza jako przerwa Edytowane przez 7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 Czas edycji: 2018-01-04 o 23:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;8021384 1]A ja nie polecam
![]() Nie wiem po co wchodzic w temat, gdzie dzieczyna stosuje antykoncepcja taka, jaka sama sobie wybrala i polecac jej inna, a te odradzac. ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Jesli tabletki sa dwuskladnikowe to mozesz zrobic juz przerwe lub polaczyc opakowania (w ulotce powinno pisac co w takiej sytuacji zrobic). W jednym cyklu trzeba wziac minimum 16 tabletek czynnych. ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Robisz dziewczynie krzywde, moze w ten sposob zajsc w ciaze... Jesli zapomina sie ostatnich tabletek czynnych mozna polaczyc opakowania lub zrobic przerwe i nie brac dodatkowych. Te tabletki, ktore teraz zapomniala JUZ sie licza jako przerwa[/QUOTE] Ok. Widocznie złe przeczytałam. Pomyślałam o tabletkach ze środka opakowania. Faktycznie, lepiej zrobić jak piszesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dziękuje za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dziękuje!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.