|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kolega w pracy mnie przytulił
Nie macie szklanej kuli, ale jak byście interpretowały jakby was kolega z pracy przytulił na powitanie?
Pracujemy razem od listopada - ja dołączyłam wtedy do firmy. Jesteśmy w różnych zespołach, ale mamy od czasu do czasu ze sobą do czynienia. Zespoły te są dosyć skonfliktowane - z winy głównie mojego zespołu, a zwłaszcza szefa, my jednak od razu byliśmy w stanie bardzo dobrze ze sobą współpracować. Wiem, żę pochwalił mnie przed swoim szefem, który przekazał to szefowi mojego szefa. Dzięki temu od początku ugrałam trochę u siebie w dziale, szef szefa był zachwycony, bo wie o istnieniu tego konfliktu i braku współpracy (ale mój bezpośredni szef wydaje mi się mieć bardzo za złe). Kontekst: nie widzieliśmy się przez dłuższy czas, bo on cały grudzień był chory, nawet teraz kontynuuje rehabilitację. Dzisiaj mieliśmy pierwsze spotkanie i na powitanie mnie przytulił. Ale nie przygląda się mi na spotkaniach. Nigdy nie łapię jego wzroku. Nie ma między nami też żadnego flirtu, niczego w tym sensie. Za to jak już się widzimy to nasze spotkania 1:1 zwykle trwają dwukrotnie dłużej niż powinny trwać i żadne nie chce odejść, mimo że oboje jesteśmy bardzo zajęci. Nie nosi obrączki. Jesteśmy na tym samym poziomie w pracy i w podobnym wieku (on trochę młodszy). Nie rozmawiamy na tematy prywatne. Edytowane przez uzytkowniczka777 Czas edycji: 2018-01-04 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolega w pracy mnie przytulił
Uznałabym to za zupełnie neutralne po dłuższej przerwie. Wczoraj wróciłam do pracy po świętach i kilka osób mnie przytuliło, zarówno kobiety jak i mężczyźni.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, jeden z moich ulubionych od lat
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Pomyślałabym, że się ucieszył z powrotu do pracy i tyle.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Może zwyczajnie darzy Cię sympatią i po tak długiej przerwie Cię przytulił
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jeśli się lubicie i dobrze Wam się pracuje, to zapewne był to przyjacielski gest
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może trochę się nakręcam, bo tęskniłam za nim i wyobrażałam sobie, żę jak wejdzie to go przytulę i może zrozumie, że naprawdę niesamowicie się cieszę, że go widzę. Nie zdążyłam się nawet ruszyć, bo on był szybszy. Zaproponował, żebyśmy w lutym pojechali do klienta, tylko my dwoje (3 h w aucie razem). Więc jeśli do tego naprawdę by doszło to byłby to taki test. Ale rozumiem, że pewnie sobie wmawiam. On nawet nie jest w moim typie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym podczas tej podróży może sama się dowiesz lub podpytasz, czy jest sam, czy jak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I szczerze, wolę mieć super kumpla w pracy, na którego mogę liczyć, niż dziwne sytuacje, unikanie się nawzajem ![]() Zobaczymy, jak wyjdzie z tą podróżą. W przyszłym tygodniu wbił mi się na jedno spotkanie, które organizuję, więc znowu się będziemy widzieć. Na razie mam przede wszystkim nadzieję, że go jeszcze trochę pooglądam ![]() On jest typem takiego bardzo aktywnego człowieka i sprawia wrażenie, że wie czego chce. Wydaje się, że jest fajny. Ale gdyby to się pokomplikowało to wiem, że ma bardzo silną pozycję w firmie i mogłabym na tym bardzo stracić. W ostatnich dniach musiałam rozmawiać z różnymi ludźmi na tematy z nim zupełnie niezwiązane i zabawne było, że każdy pytał mnie czy "już rozmawiałam" z nim. Podczas ostatniej rozmowy jak mnie o niego spytano po raz enty zaczęłam się śmiać jak wariatka, bo facet wydaje się mieć naprawdę renomę w firmie chociaż pracuje w niej dopiero 2 lata a firma duża. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Drugiego dna w zwykłym przytuleniu może dopatrywać się wyłącznie osoba która chciałaby, by było w tym jakieś drugie dno.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
to przytulenie na powitanie o niczym ważnym nie świadczy. Myślę że zrobił to ot tak, odruchowo
![]()
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
tez mnie kumpel z pracy wital przytuleniem po dluzszym zwolnieniu
nie ma nic miedzy nami poprostu sie lubimy wedlug mnie poprostu cie lubi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
zaszalej i zaproś go na kawę, jedno życie jest...zawsze możesz powiedzieć , że koleżeńska kawa...bądź zwołać imprezę pracowniczą i jego też zaproś
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Popełniłam wczoraj błąd, bo powiedziałam mu coś negatywnego o moim szefie. Była to prawda, ale bardzo staram się tego nie robić, bo nie chcę plot, zwłaszcza, że jak piszę, jego dział jest z naszym bardzo skonfliktowany. Teraz jestem przerażona, że to info wróci do mojego szefa i będę miała problemy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No on jest fizycznie zupełnie nie w moim typie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.