Kolega w pracy mnie przytulił - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-01-04, 16:39   #1
uzytkowniczka777
Raczkowanie

Kolega w pracy mnie przytulił

Nie macie szklanej kuli, ale jak byście interpretowały jakby was kolega z pracy przytulił na powitanie?

Pracujemy razem od listopada - ja dołączyłam wtedy do firmy. Jesteśmy w różnych zespołach, ale mamy od czasu do czasu ze sobą do czynienia. Zespoły te są dosyć skonfliktowane - z winy głównie mojego zespołu, a zwłaszcza szefa, my jednak od razu byliśmy w stanie bardzo dobrze ze sobą współpracować. Wiem, żę pochwalił mnie przed swoim szefem, który przekazał to szefowi mojego szefa. Dzięki temu od początku ugrałam trochę u siebie w dziale, szef szefa był zachwycony, bo wie o istnieniu tego konfliktu i braku współpracy (ale mój bezpośredni szef wydaje mi się mieć bardzo za złe).

Kontekst: nie widzieliśmy się przez dłuższy czas, bo on cały grudzień był chory, nawet teraz kontynuuje rehabilitację. Dzisiaj mieliśmy pierwsze spotkanie i na powitanie mnie przytulił.

Ale nie przygląda się mi na spotkaniach. Nigdy nie łapię jego wzroku. Nie ma między nami też żadnego flirtu, niczego w tym sensie. Za to jak już się widzimy to nasze spotkania 1:1 zwykle trwają dwukrotnie dłużej niż powinny trwać i żadne nie chce odejść, mimo że oboje jesteśmy bardzo zajęci.

Nie nosi obrączki. Jesteśmy na tym samym poziomie w pracy i w podobnym wieku (on trochę młodszy). Nie rozmawiamy na tematy prywatne.

Edytowane przez uzytkowniczka777
Czas edycji: 2018-01-04 o 16:52
uzytkowniczka777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-04, 17:00   #2
ruda_beksa
Zakorzenienie

Dot.: Kolega w pracy mnie przytulił

Uznałabym to za zupełnie neutralne po dłuższej przerwie. Wczoraj wróciłam do pracy po świętach i kilka osób mnie przytuliło, zarówno kobiety jak i mężczyźni.

https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0
ruda_beksa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-04, 17:03   #3
uzytkowniczka777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ruda_beksa Pokaż wiadomość
Uznałabym to za zupełnie neutralne po dłuższej przerwie. Wczoraj wróciłam do pracy po świętach i kilka osób mnie przytuliło, zarówno kobiety jak i mężczyźni.
Dzięki.

I ładny cytat w podpisie.
Stary 2018-01-04, 17:04   #4
ruda_beksa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uzytkowniczka777 Pokaż wiadomość
Dzięki.

I ładny cytat w podpisie.
Dziękuję, jeden z moich ulubionych od lat

https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0
ruda_beksa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-04, 17:20   #5
MissChievousTess
Zakorzenienie

Pomyślałabym, że się ucieszył z powrotu do pracy i tyle.
Stary 2018-01-04, 17:58   #6
Kyriana
Zadomowienie

Może zwyczajnie darzy Cię sympatią i po tak długiej przerwie Cię przytulił Nie trzeba doszukiwać się od razu drugiego dna
Kyriana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-04, 18:03   #7
Adrianna_8
Zakorzenienie

Jeśli się lubicie i dobrze Wam się pracuje, to zapewne był to przyjacielski gest .

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-04, 18:20   #8
uzytkowniczka777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Adrianna_8 Pokaż wiadomość
Jeśli się lubicie i dobrze Wam się pracuje, to zapewne był to przyjacielski gest .

Zobaczymy

Może trochę się nakręcam, bo tęskniłam za nim i wyobrażałam sobie, żę jak wejdzie to go przytulę i może zrozumie, że naprawdę niesamowicie się cieszę, że go widzę. Nie zdążyłam się nawet ruszyć, bo on był szybszy.

Zaproponował, żebyśmy w lutym pojechali do klienta, tylko my dwoje (3 h w aucie razem). Więc jeśli do tego naprawdę by doszło to byłby to taki test.

Ale rozumiem, że pewnie sobie wmawiam.

On nawet nie jest w moim typie Ale jest bardzo sympatyczną osobą, bardzo go lubię.
Stary 2018-01-04, 20:10   #9
Adrianna_8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uzytkowniczka777 Pokaż wiadomość
Zobaczymy

Może trochę się nakręcam, bo tęskniłam za nim i wyobrażałam sobie, żę jak wejdzie to go przytulę i może zrozumie, że naprawdę niesamowicie się cieszę, że go widzę. Nie zdążyłam się nawet ruszyć, bo on był szybszy.

Zaproponował, żebyśmy w lutym pojechali do klienta, tylko my dwoje (3 h w aucie razem). Więc jeśli do tego naprawdę by doszło to byłby to taki test.

Ale rozumiem, że pewnie sobie wmawiam.

On nawet nie jest w moim typie Ale jest bardzo sympatyczną osobą, bardzo go lubię.
Jeśli interesuje Cię jakąś romantyczna relacja, to sama go zaproś. Jeśli będzie zainteresowany kawą po pracy, to może to być dobry znak. Jeśli jednak odmówi przeniesienia relacji poza pracę, to będziesz znała odpowiedź.

Poza tym podczas tej podróży może sama się dowiesz lub podpytasz, czy jest sam, czy jak .

Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-04, 20:29   #10
uzytkowniczka777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Adrianna_8 Pokaż wiadomość
Jeśli interesuje Cię jakąś romantyczna relacja, to sama go zaproś. Jeśli będzie zainteresowany kawą po pracy, to może to być dobry znak. Jeśli jednak odmówi przeniesienia relacji poza pracę, to będziesz znała odpowiedź.

Poza tym podczas tej podróży może sama się dowiesz lub podpytasz, czy jest sam, czy jak .

Nie chcę tego robić, ja nie jestem dobra w czymś takim Zwłaszcza, że nie jest to praca, którą mogłabym łatwo zmienić - i chciała zmienić po 3 miesiącach.

I szczerze, wolę mieć super kumpla w pracy, na którego mogę liczyć, niż dziwne sytuacje, unikanie się nawzajem

Zobaczymy, jak wyjdzie z tą podróżą. W przyszłym tygodniu wbił mi się na jedno spotkanie, które organizuję, więc znowu się będziemy widzieć. Na razie mam przede wszystkim nadzieję, że go jeszcze trochę pooglądam Co z tego wyjdzie zobaczymy.

On jest typem takiego bardzo aktywnego człowieka i sprawia wrażenie, że wie czego chce. Wydaje się, że jest fajny. Ale gdyby to się pokomplikowało to wiem, że ma bardzo silną pozycję w firmie i mogłabym na tym bardzo stracić. W ostatnich dniach musiałam rozmawiać z różnymi ludźmi na tematy z nim zupełnie niezwiązane i zabawne było, że każdy pytał mnie czy "już rozmawiałam" z nim. Podczas ostatniej rozmowy jak mnie o niego spytano po raz enty zaczęłam się śmiać jak wariatka, bo facet wydaje się mieć naprawdę renomę w firmie chociaż pracuje w niej dopiero 2 lata a firma duża.
Stary 2018-01-04, 20:39   #11
nadijahh
Raczkowanie

Drugiego dna w zwykłym przytuleniu może dopatrywać się wyłącznie osoba która chciałaby, by było w tym jakieś drugie dno.
Stary 2018-01-05, 14:11   #12
lady666macbeth
Zakorzenienie

to przytulenie na powitanie o niczym ważnym nie świadczy. Myślę że zrobił to ot tak, odruchowo
Stary 2018-01-05, 15:26   #13
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

tez mnie kumpel z pracy wital przytuleniem po dluzszym zwolnieniu
nie ma nic miedzy nami poprostu sie lubimy
wedlug mnie poprostu cie lubi
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-05, 15:36   #14
480d4edc1e815c56c16fabf08724cc948bdba6da
Konto usunięte

Treść usunięta
480d4edc1e815c56c16fabf08724cc948bdba6da jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-05, 16:52   #15
katemoss1
Raczkowanie

zaszalej i zaproś go na kawę, jedno życie jest...zawsze możesz powiedzieć , że koleżeńska kawa...bądź zwołać imprezę pracowniczą i jego też zaproś
katemoss1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-01-05, 17:40   #16
uzytkowniczka777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katemoss1 Pokaż wiadomość
zaszalej i zaproś go na kawę, jedno życie jest...zawsze możesz powiedzieć , że koleżeńska kawa...bądź zwołać imprezę pracowniczą i jego też zaproś
Kawę to my sobie możemy pić do oporu, ale nie będzie to jeszcze o niczym świadczyło Na kawę i na lunche bez przerwy się z kimś ("kimś" płci obojga) umawiam.

Popełniłam wczoraj błąd, bo powiedziałam mu coś negatywnego o moim szefie. Była to prawda, ale bardzo staram się tego nie robić, bo nie chcę plot, zwłaszcza, że jak piszę, jego dział jest z naszym bardzo skonfliktowany. Teraz jestem przerażona, że to info wróci do mojego szefa i będę miała problemy.
Stary 2018-01-05, 23:46   #17
ANKA54321
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nadijahh Pokaż wiadomość
Drugiego dna w zwykłym przytuleniu może dopatrywać się wyłącznie osoba która chciałaby, by było w tym jakieś drugie dno.
Zgadzam sie. A ty autorko sama sobie przeczysz, bo stwierdziłaś, że nie jest w twoim typie. Gdyby nie był to byś tutaj nie zakłądałą wątku na wizażu i nie doszukiwała sie dziwnych nadinterpretacji tego , że facet cie przytulił. Niektórzy nawet dają sobie buziaka na przywitanie bo sie po prostu lubią
ANKA54321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-06, 09:16   #18
uzytkowniczka777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ANKA54321 Pokaż wiadomość
Zgadzam sie. A ty autorko sama sobie przeczysz, bo stwierdziłaś, że nie jest w twoim typie. Gdyby nie był to byś tutaj nie zakłądałą wątku na wizażu i nie doszukiwała sie dziwnych nadinterpretacji tego , że facet cie przytulił. Niektórzy nawet dają sobie buziaka na przywitanie bo sie po prostu lubią
Niektórzy tak. Ale my się ledwo znamy, bo jak piszę, pracować tam zaczęłam w listopadzie a w grudniu go nie było.

No on jest fizycznie zupełnie nie w moim typie Mojego wzrostu, szczupły (w ramionach to chyba węższy ode mnie, haha!). Zdecydowanie nie facet, który fizycznie zwróciłby uwagę. Ale jak zaczyna do mnie mówić robi mi się słabo ;O Jego zdecydowanie i charyzma robią wrażenie.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości