|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nie przepadają za mną
Rodzina mojego chłopaka a dokładnie jego siostra i ciotka nie lubia mnie, jeszcze do tego na złość gadają o jego byłej i udaja ze im się myli moje imię z nią.... jestem zalamana :/ mój chłopak stoi po mojej stronie ale dalej robią mi na zlosc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Catleesi Morza Kocimiętki
|
Dot.: Nie przepadaja za mna
to po prostu przestań do nich przychodzić? Jak ktoś robi to złośliwie to nagle nie przestanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
po co z nimi się widujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Po co do nich jeździsz? Nie miej z nimi kontaktu, chłopakowi powiedz, żeby Ci nie mówił co one mówią i robią i problem z głowy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jak mogę nie przychodzić do chłopaka? On chce żebym przychodziła a zresztą siostra nie mieszka z nim .... a z ciotka widzę się tylko raz dziennie w pracy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Rozmawiałam z nim o tym to wiem ze ją strasznie lubili i do tej pory mają kontaktt
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jaśnie pan chce żebyś przychodziła, więc chowasz dumę do kieszeni i lecisz z wywieszonym językiem żeby słuchać przytyków pod swoim adresem?
Dbaj o swój komfort psychiczny dziewczyno, nikt tego za Ciebie nie zrobi. Wiesz jak dobrze się żyje, gdy otaczasz się ludźmi których lubisz, a nie tymi co działają Ci na nerwy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
One to mówią wprost do Ciebie? Jeśli tak, to ciotce zwróc kulturalnie uwagę, jak znów pomyli imię, że trudno Ci uwierzyć, aby dorosła i inteligentna osoba nie była w stanie zapamiętać imienia. Nie musisz przychodzić do chłopaka, mozesz się z nim spotkać gdzie indziej, skoro on nie potrafi zapanować nad paniami. A siostrę ignoruj i już.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.