|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak przekonać go do związku?
Dziewczyny drogie
Mój facet kończy w tym roku 40 lat. Długi czas nie był w stałym związku tylko jakieś przelotne romanse. Jesteśmy niby razem od października 2016 roku. On jest osoba która nie nadużywa słowa miłość i bardzo długo walczyłam o zaufanie i to żeby mi powiedział ze mnie kocha. Widać to w rym jak ze mną rozmawia w jego gestach w tym jak się zachowuje. Zależy mi na nim i kocham go ale chciałabym żeby wreszcie określił czy jesteśmy w związku czy nie bo narazie to jestem osoba która się zajmuje jego przyjaciółką i kobietą którą kocha to są jego słowa. Tak naprawdę żadne z nas nie młodnieje a ja chciałabym założyć z nim rodzine tym bardziej ze ja już mam dziecko z poprzedniego związku, o mój syn wręcz go uwielbia z wzajemnością. Błagam was dziewczyny doradźcie mi coś bo nie wiem czy jest wogole szansa na związek jak wy to widzicie? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Jak przekonać go do związku?
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Piszesz, że jesteście niby razem od października 2016. Co to znaczy? Że wtedy się poznaliscie?
Dla mnie trochę dziwne, że mówi o miłości, ale określa cie mianem przyjaciółki. Brzmi trochę jak typowe 'przecież ja niczego nie obiecywałem'.Ale cóż, może się mylę. Porozmawiajcie na spokojnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Musiałaś go prosić żeby Ci powiedział, że kocha? Co ja czytam!?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dziwna sytuacja. Może być tak, że on faktycznie boi się zaangażowania (najczęściej przez nieprzepracowane wydarzenia z przeszłości) ale równie prawdopodobna wersja jest taka, że po prostu wykorzystuje sytuację, w której ma kobitę do przytulania, jakiejś rozmowy i pewnie seksów też.
No i jak to pokazuje, że Cię kocha skoro mówi Ci, że jesteś przyjaciólką? Porozmawiaj z nim czym prędzej bo Ty już zdążyłaś się zaangażować, a panicz jakoś niezbyt dba o tą relację. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- To jest dorosły chłop w średnim wieku, a nie nadwrażliwy szesnastolatek, nie cackaj się jak z jajkiem.
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Proszenie się na siłę o miłość to taki trochę... brak szacunku do siebie. Przez ponad rok tak naprawdę nie wiesz na czym stoisz.
Niby jesteście razem, ale nie jesteście. To co to za układ? Przyjaciele od potrzeb czy po prostu współlokatorzy, którzy się "kochają"? Prawie na pewno on się boi zaangażować i nazwać tę Waszą relację po imieniu. Może coś mu kiedyś nie wyszło. A może to taki typ, który lubi mieć koło ratunkowe i żyć na luzie. Edytowane przez Cytrynowy_Sorbet24 Czas edycji: 2018-01-08 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
On wie czego ty byś chciała?
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny dzięki wam za rady. Rozmowa naprawdę jest lekiem na wszystko. Od wczoraj jest to zdeklarowany przez niego związek nie będę wchodzić w szczegóły co i jak z czym ale miałyście racje a ja byłam tchudz i odrazu powinnam go o to zapytać prosto z mostu jeszcze raz dzięki jesteście niezastapione😊
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
po drugiej stronie szafy
|
Super Autorko
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.